Prachtig item

Prachtig jurkje gekocht. De prijzen zijn geweldig! Kwaliteit is erg goed, maar ik ben dan ook niet anders gewend van de Cotteli Collection grote maten. Rappe verzending gezien de tijd van het jaar!

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet

Heel goede service

We hadden wat leveringsproblemen, maar zijn direct opgelost. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Ik zal vaker bij vibies bestellen.

Snelle levering, en goede reactie,s als er iets mis gaat.

Ga zo door top hoor.

Super vriendelijk en snel afgehandeld

Heel snel en correct geholpen. Super vriendelijke klantenservice.

Pakketje niet aangekomen.

Pakketje zou zaterdag geleverd worden. Nu maandag staat er op de trackingpagina plots dat het zogezegd zaterdag aangekomen is, terwijl we altijd thuis zijn geweest en niets ontvangen hebben. Dump DPD alsjeblieft en gebruik een degelijke pakjesdienst.

Geen goede ervaring

Heb ik niet gekregen wat ik had besteld en ik kon het ook niet retourneren.

Vlot en net

Nvt

geweldig

ik kende de firma niet en ook de producten niet.. dus ik bestelde deze en ik moet zeggen gewoonweg geweldig jullie hebben er een klantje bij

Goed.

het product is perfect

Topservice

Snelle, vriendelijke en doelgerichte klantenservice. Ik ben tevreden!

Jammer dat jullie gebruik maken DPD

De lage score heeft te maken met het bezorg bedrijf. Ik heb een video deurbel waarop te zien is dat de bezorger van DPD aanklopt op de deur, i.p.v. aan te bellen. Dat kloppen hoor je namelijk niet waardoor de bezorger weer vertrekt en je jouw pakje misloopt. Met jullie is verder niets mis! Vibies heeft contact met mij opgenomen en het een en ander zeer netjes met mij afgehandeld!

geweldige spullen hebben ze

Ben zeer zeker blij met mijn wetlook catsuite! geweldige service en spullen hebben ze.

Goed aanbod. Snel bezorgd

Donderdag besteld zaterdag ochtend bezorgd. Top

Het service is erg leuk

Maar product hebt ik al gebesteld was iets te klein

Super klantenservice!

Goed geholpen met een leveringsfout en dit heel professioneel opgelost!

Mooie website met ruime keuze en prima prijzen.

Pakket netjes ontvangen na de eerder gedane bestelling. Op naar de volgende bestelling.

Volgens afspraak

Goede

Heel vlot en duidelijk

Grote keuze, vlotte bestelling en levering zoals aangegeven

Hele goede service

Mijn aankoop ging na 1 1/2 maand stuk. Contact opgenomen. Eerst werd er meegedacht om te controleren of het echt stuk was. Dat bleek zonet zijn. Binnen paar dagen vervangend artikel al binnen.

Stuk product maar direct gefixed

Mijn product laden niet op, maar met een enkel telefoontje en Email had ik de volgende dag een een werkend product in handen.

Pakket niet aangehad

Precies gekregen

Ik heb alle dingen ontvangen wat ik hebt besteld en ook nog optijd ontvangen.

Zeer goede website

Super snelle levering.