Snelle levering, leuk cadeautje!

Blij met mijn orakelkaarten en verrast door het pakje wierook als cadeautje!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Zeer tevreden!!

Ik hou heel veel van Ananda! Meestal koop ik stenen in een winkel in Haarlem, maar deze keer heb ik besloten om online te bestellen. Ik ben blij met mijn bestelling! Mooie hangers, betrouwbare verpakking, een leuk kaartje en een leuk cadeau! Ik heb alleen maar positieve emoties :) Bedankt! Succes naar jouw winkel!

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Bezorging kan wat sneller.

Ik kocht hier iets als cadeautje maar dat kwam bijna te laat. De artikelen zijn verder prima.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Vanaf het moment dat ik de bestelling geplaatst had totdat ik het ontving was zo snel. Goede service en de bestelling is prachtig en prachtig verpakt.

Alles zoals bescheven .

Netjes en snel geleverd!

De wierrook een keer als sample ontvangen en was meteen verkocht! Ik bestel niet vaak maar altijd perfecte service :) Wel jammer dat het pakket door de brievenbus past terwijl er €5,95 pakket verzendkosten word gerekend.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Snel in huis keurig verpakt snelle service!

Geweldig ontvangen

Mooi verpakt en keurig op tijd.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooi product en snelle levering

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Groot assortiment en goede service

Ik heb vaker online besteld. Mijn artikelen zijn snel in huis en bij vragen via de mail wordt er snel en super liefdevol gereageerd.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Snelle verzending. De items zijn van top kwaliteit en je krijgt waar voor je geld. Ik ben heel erg te spreken over Ananda?

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Zowel in de winkel als online een fijne ervaring

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht, Den Haag

Mooie producten, goed ingepakt. Bezorging duurde wat lang.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Snelle levering, goed verpakt. Syeen goed volgens afbeelding.volgens afbeelding

Helemaal blij

Het start met het openen van de doos en de heerlijke geur die je tegemoet komt. Super netjes en zorgzaam verpakt, leuk persoonlijk kaartje en cadeautje erbij.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Snelle service, lieve boodschap erbij. Keurig in alle opzichten

Kreeg hem na 2 a 3 dagen en ben tevreden

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Wat een cadeautje!

De bestelde producten werden snel geleverd mét een persoonlijk geschreven kaartje en een kleinigheidje. Zo leuk! Wat een cadeautje!!

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Snel en goed verpakt.

Mijn bestelling kwam. Snel en was goed verpakt. Aangenaam verrast door het presentje!

Goede en snelle service

Toen ik een defect product had gekregen werd dat meteen vervangen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooie producten. Goede kwaliteit en snel geleverd. Het persoonlijke kaartje maakt het helemaal af. Geweldige winkel met geweldige mensen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Alweer super!

Leuk persoonlijk briefje erbij. Goede kwaliteit, snel verstuurd en ook nog een lief cadeautje. Dank je wel.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooie producten, snelle verzending!

De mooie producten werden snel en goed verpakt geleverd. Heel fijn. Erg leuk ook dat er een paar cadeautjes in de doos zaten. Dat is nog eens leuk uitpakken. Een kleine suggestie voor de toekomst: Veel klanten van Ananda leven waarschijnlijk, net als ik, zo bewust mogelijk. Een wat duurzamere manier van inpakken zou ik waarderen!

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooie spulletjes en goede levering

Ze hebben een mooie collectie en de spulletjes worden netjes geleverd.

Mooie producten!

Mooi producten, goed verpakt. Fijne persoonlijke noot en een mini kadootje :-) waar ik blij mee ben! Bestel een volgende keer graag weer bij jullie!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.