Mooie producten

Heel blij met mijn nieuwe meditatie kussen. Producten worden mooi verpakt en zijn van goede kwaliteit. Ik ben alleen zeer ontevreden over de pakket service van DPD.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Snelle levering en een goeie product :)

Mijn bestelling kwam super snel aan! Ik heb tarot kaarten besteld en ze zijn heel mooi, ben super blij mee :) bovendien kwam m'n bestelling met nog een gratis kadootje erbij! super fijn :)

Persoonlijke klantenservice

Heel fijn om aan te kunnen geven welke steen vd getoonde modellen ik graag toegestuurd wil krijgen, wat een goede service!

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Heel blij met de ontvangen minaralen die goed verpakt aankwamen. Een leuke verrassing erbij in het pakket. Zeer tevreden met alles

Tevreden

Ik ben altijd tevreden !! Het maak niet of ik online shop of in de winkel bent.

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Mooie steen, bezorging DPD zeer slecht

Ik heb er wat langer op moeten wachten vanwege de bezorgdienst maar ik ben zeer blij met mijn aankoop. Als Ananda besluit om niet meet met DPD als bezorger te werken dan zal ik er zeker nog eens wat bestellen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht

Super fijne winkels én webshop. Snelle en mooi verpakte levering. Aanrader.

Ik bestel graag bij Ananda, naar de winkel gaan is natuurlijk nog leuker maar de webshop bevalt heel erg goed! Er zat zelfs een extraatje bij en een leuk kaartje.

Helemaal top

Supersnel geleverd met een klein cadeautje erbij, helemaal tevreden mee

persoonlijke touch

Leuke persoonlijke touch aan de verzending

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Den Bosch

Er was een vergissing gemaakt bij het leveren van het door mij bestelde artikel. Snel en vriendelijk de vergissing recht gezet.

Een prima service

De levertijd was prima.Ik heb nog maar een produkt besteld.Voor de rest kan ik nog niet verder beoordelen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

snelle service en veel producten.

ik hen 2 stenen bollen gekocht en ze zijn erg mooi. De service zovel in de winkel als die van de online shop is top!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Mijn bestelling kwam snel en keurig verpakt in de brievenbus. Tot mijn verrassing zat er een lief cadeautje bij!

mooie stenen en kaarten

Alle stenen en kaarten waren mooi en van goede kwaliteit. De producten zijn met zorg ingepakt en verzonden met zelfs een persoonlijk berichtje en een presentje.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Mooie producten en een mooie prijs.

Echt mijn go to winkel in Utrecht. Paar dagen geleden achtergekomen dat het ook een webshop heeft, jammer dat ik er zo laat achter gekomen ben.

Perfect!

Gewoon perfect als altijd

Altijd pdachtige edelstenen altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd een welkom gevoel ja jullie hebben er een vaste klant bij

Super tevre

Voor de 1e x besteld,goed bevallen, leuk ingepakt en super dat er een extraatje bij zat

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Top ervaring

Top producten, snelle levering en heel netjes verpakt. Alles is van mooie kwaliteit en heel erg blij. Daarnaast is de service ook erg fijn, contact en snelheid waarmee ze reageren. Winkels zijn ook top, kom er erg graag.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem, Utrecht

Zeer tevreden!

Alles kwam goed binnen. Ben er heel er blij mee!

Niet geweldig

Duurt erg lang voor het binnen is (is er nog niet namelijk), en de ervaring in de winkel in Tilburg is ook niet top. Werd een beetje vreemd gereageerd op mijn vraag of ze iets hadden. Het is dat deze ring me enorm aansprak, maar niet per se voor herhaling vatbaar.

• Mijn favoriete Ananda is: N.v.t.

Snelle levering en superleuk verpakt

Snel het bestelde product ontvangen. Leuk ook om een persoonlijke bedankje en klein cadeautje erbij te ontvangen.

Super Winkel! Mijn favoriete winkel!!❤️❤️

Super lieve mensen, en echt een top service! Snelle verzending en heel snel in huis! Super! Ik raad deze winkel zeker aan! Een dikke 10+!!! En mijn Favoriete winkel met dames die er goed verstand van hebben! Liefs, Danielle Van Plateringen

• Mijn favoriete Ananda is: Utrecht

Een hele sterke en zuivere kwaliteit van stenen en kristallen!

Ik kom graag in de winkel bij Ananda; maar soms is online kopen voor mijzelf wat overzichtelijker. Iedere keer weer wanneer ik in de winkel kom, sta ik versteld van de kennis en inzicht die deze wijze dames en heren uitdragen in de verkoop van de producten. Onlangs heb ik een stukje malachiet bij mijn collectie toe mogen voegen. Een steen waar veel over te doen is en waar ook veel twijfels zijn of de huidige stenen wel van pure kwaliteit zijn. Nou beste potentiële twijfelaar; mijn woonkamer werd in een groen licht gezet na de eerste aanraking. Wat een pure kwaliteit, wauw. Dit geldt overigens voor praktisch alle stenen die ik hier heb aangeschaft. In het verleden heb ik ook wel eens wat stenen bij andere aanbieders gekocht, maar hier ben ik snel mee gestopt. Ananda verkoopt echt de meest zuivere, waardevolle en bijzondere stenen vanuit en met hun krachtige intuitie. Ik ben erg dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen!

Perfect.

Alles perfect en mooi ! Echt snel delivery!

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.