Super goed verzorgd

Ik ben enorm blij met mijn levering. Het is netjes verpakt en super leuk dat er wat extra dingen inzaten, zoals een Boeddha gelukspoppetje en Wierrook om uit te proberen. Een persoonlijk kaartje erbij maakte het geheel af. Leuk om zo je pakket te ontvangen.

.Geweldige winkel.

Snelle verzending. Uitstekende service. Groot assortimen.

Snelle bezorging en goed verpakt

Bestelling van stenen ging vlot en was stevig verpakt. In de doos een persoonlijk bedankje, leuk! Ga hier vast nog eens een bestelling hier plaatsen.

Armbandje besteld voor mijn nichtje, kwam netjes met beschrijving van de mineralen erbij. Goed verpakt en snel verzonden. Leuk persoonlijk kaartje er nog bij.

Goede service, fijne berichtgeving en erg attent.

TOP!

Super snelle levering, top kwaliteit en nog een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje er bij!

Geweldig!

Een prachtige yogamat bestelt! Mooie kleur en 6 mm dik. Makkelijke bestelt via een overzichtelijke, mooie site. En na enkele werkdagen, prima thuis bezorgd. Ananda heeft een prachtig assortiment op de site en zoveel in hun winkel!

prachtige artikelen

goed verpakt met zorg en op tijd geleverd

Professioneel en persoonlijk

Kreeg de bestelling snel thuis met een persoonlijk kaartje erbij, zo leuk! Mijn vraag over het product dat ik besteld had werd via de mail snel beantwoord door de persoon die het had opgestuurd. Vriendelijk en kennis van zaken, wat je ook hoopt als je bij Ananda iets koopt.

Mooi ingepakt, snel verzonden, geweldige site

Mijn dochters hadden mij verwend met artikelen van de site voor mijn verjaardag en ik was daar zo blij mee, leuke site, mooie en goede producten, snelle verzending, leuk persoonlijk kaartje en een extraatje, fan!

Heel goed, product conform afbeelding en omschrijving, snelle levering

Het is al een feest om rond te kijken in de webshop, nog leuker om te bestellen en geweldig als het bezorgd is, zo lief en attent met een aardigheidje erbij, super tevreden.

TOP!

Supersnelle levering en zeer degelijk verpakt!

Beetje oech ondanks de super fijne service

Beste Ananda, Afgelopen vrijdag heb ik gereageerd op de mail en aangegeven dat ik ontzettend blij was met mijn aanschaf. En met de leuke extra’s die erbij zaten. Vrijdagochtend zat ik buiten in de zon en wilde mijn moldaviet in het zonnetje zetten. Toen gleed hij weg en heb gezocht en kon ‘m niet meer vinden. Helaas voor mij heb ik naast een lichamelijke belerking ook een visuele beperking. Geen fanilie in de buurt wonen. Volgende week komt iemand zoeken. Ik was nogal in paniek. Dat begrijp je. Lieve groet, Lisa Veenstra

Snelle levering en bij het uitpakken super verrast door de leuke attenties die bij mijn bestelling waren gestopt!

Netjes bestelling geleverd, met persoonlijk kaartje en cadeautje erbij

Bijna 4 sterren

Heb 3 sterren gegeven omdat mijn steen afgebroken is bij levering door de pakket bezorging het is gelukkig maar een klein stukje. Ben wel heel blij met de steen is hele goede kwaliteit.

zeer goed

goed product , het product is goed verpakt voor verzending , aandacht voor de klant en een uitmuntende service naar de klant toe..

Super service

Snelle service en bezorging, mooi kaartendeck, bedankt!

Goede ervaring

Snelle en goed verpakte levering.

Superblij met de producten, goed verpakt, snelle verzending en aangenaam verrast door het persoonlijk kaartje en cadeautje bij de bestelling . Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Ben er blij mee!

Snel, goede communicatie, mooie stenen!

Snelle verzending en mooie stenen + ring

Mijn bestelling werd heel snel verzonden (dezelfde dag) en was de volgende dag al aanwezig. Het was goed en stevig verpakt en er zaten een leuk kaartje en een attentie bij; erg leuk. De bestelling zelf was ook in orde. Het enige wat ik zou kunnen bedenken is dat het bij de edelstenen handig zou zijn als ze per stuk verpakt zouden worden waarbij op het zakje wordt geschreven welke steen het is omdat sommige stenen op elkaar lijken. Voor de rest ben ik zeer tevreden over Ananda en kom ik zeker weer terug.

Snelle bezorging, mooie artikelen en ook nog eens een lief kaartje en wat extra “goodies” bij mijn bestelling gekregen. Hele fijne service!

Blij met de steen hij is erg mooi!

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.