helemaal prima!

De bestelde items waren er binnen twee dagen, met de goede bezorgservice dus dat ging ook goed, keurig ingepakt en met een schattig kaartje erbij, dus ik was helemaal blij. Hartelijk dank Ananda.

Prachtige mooi

De edelstenen zijn altijd prachtig mooi. De beschrijvingen erbij maakt het mooie kadootjes voor mensen om me heen. De service is altijd super snel

Geweldige service.

Het meedenken over een mok, die uitverkocht was, was heel fijn en deed me besluiten om toch een bestelling te plaatsen. De mail wisseling heb ik als prettig ervaren: meestal wordt het afgedaan met"artikel is uitverkocht".

Prachtige hangers, gekocht!

Wat een super leuke shop ervaring! 2 prachtige hangers gekocht, en zo mooi en attent en snel geleverd. helemaal top!

Behulpzaam en vriendelijk!

Leuke winkel om ook online te shoppen. Ananda is heel behulpzaam en je aankoop wordt heel persoonlijk en vriendelijk verstuurd.

Mooie producten goede kwaliteit!

Netjes gebeld om een oplossing te vinden voor een item wat niet te krijgen was. Goed verpakt. Bedankt voor het extra kadootje ;-)

Warm en professioneel

De levering was netjes geleverd, er werd keurig contact met mij opgenomen toen bleek dat er bepaalde producten uit mijn bestelling niet langer leverbaar waren en er werd gelijk een oplossing op gevonden.

Ananda verkoopt geen producten maar belevingen. De winkel personeel is heel aardig en ze hebben altijd hele lieve intenties die ze verkopen

Tevreden

Mijn boek was helaas nog niet meteen leverbaar. (Stond helaas niet bij het bestellen vermeld.)Maar het contact was hierover snel en ik kon mijn geld meteen terugkrijgen. Ik heb gekozen om op het boek te wachten. De rest vd bestelling snel binnengekregen. Leuk cadeautje en kaartje erbij. Voor mij voelt het sowieso fijner iets te bestellen bij de kleinere bedrijfjes ipv de grotere..

Goede service! En pakketje was ook snel binnen

Uitstekend!

Ik had voor mijn partner een aantal objecten gekocht als cadeaus. Dit had ik bij de comments gezet bij de bestelling en ik kreeg alles ingepakt opgestuurd. Plus een klein papiertje met uitleg waar het object voor staat. Heel tof!

Zeer lieve en hulpvaardige dames!

Ik had een hangertje besteld dat niet meer voorradig bleek, maar Martine was superlief aan de telefoon. Ik ben zeer tevreden met het alternatief dat ze voor mij heeft uitgekozen en de steentjes zijn echt heel mooi!

Zeer snelle en nette verzending

Mijn bestelling werd snel en netjes verpakt verzonden en er zat zelfs nog een cadeautje bij! Niks op aan te merken en ik zou hier een volgende keer zeker weer bestellen!

Snelle levering met persoonlijke boodschap

Ervaring was goed aleen pakket was open en beschadigd geleverd

Best goed.

Alleen ik heb 2dingen besteld de ketting was er niet meer.wat ik jammer vind.alleen de ring was er .Die komt morgen binnen als het goed is.Daar betaal ik verzend kosten voor wat Ik begrip maar als ik de ketting weer besteld moet Ik weer verzend kosten betalen.Dat vind ik niet eerlijk. Groetjes van Gerda

Snel en voldaan

Ik ben erg blij met mn bestelling die ik gedaan heb bij ananda erg verrassend om zoiets speciaals per post te kunnen krijgen dank jullie wel ananda

Een geweldige klandizie.

Ze weten waarover ze het hebben in de winkel, je wordt super en lief geholpen. Bij het bestellen is er zeker aandacht aan besteed met een paar lieve woorden. Her voel je je ook nog een echte klant. Shapoo, ga zo door. Lieve groet Anneke

Heel fijne en snelle service

Wat een fijne service, en de volgende kon ik m'n bestelling al bewonderen. Dank!

Helemaal naar tevredenheid.

Keurig verpakt en snel bezorgd. Bestelde artikelen voldeden aan verwachting. Prijs viel mee t.o.v. andere webshops. Het lieve kaartje en de cadeautjes maakten het helemaal af.

Always perfect!

Great products, wrapped with love.

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.