Mooie producten, snelle service

De producten waren prachtig verpakt en ik had mijn bestelling ontzettend snel in huis. Fijne ervaring!

Het pakje zorgde voor een lach op mijn gezicht

De service is goed. Mijn pakje was met een persoonlijke touch ingepakt. Erg fijn om te mogen ontvangen.

Geweldige service!

Mijn bestelling kwam heel snel aan, was goed verpakt en was meer dan compleet, want er zat een leuk cadeautje bij en op mijn verzoek was er last minute nog iets aan toegevoegd. Echt een aanrader!

Mooie persoonlijke aanpak bij iedere bestelling!

Ik heb twee bestellingen best vlak achter elkaar geplaatst omdat ik iets was vergeten. En bij beide bestellingen kreeg ik mooie persoonlijke kaartjes en wat cadeautjes. Er zat zelfs nog wat advies bij over hetgeen wat ik had gekocht, super lief! Ik ga hier zeker vaker bestellen, dankjewel Ananda.

Lieve kaart en kadootje erbij ,dat is je pakket leuk openmaken!

Traag

Verleden week woensdag wat besteld , vrijdag met de dpd gesproken die toegaven dat mijn pakket verdwenen is. Gelijk gemeld bij jullie. Inmiddels is het donderdag en heb ik nog steeds geen reactie van jullie gekregen. Jammer dat het zo lang moet duren

Prima winkel

Ik heb super leuke producten gezien en er wat van besteld. Ik kom zeker terug. Erg snel verstuurd heel leuk ingepakt met een klein cadeautje erbij. Zeer zeker een aanrader.

Prachtig

Snelle zending en prachtige edelstenen. Heel erg blij mee!

Goede, snelle service en persoonlijk bericht

Fijne winkel, goed personeel, weet het veel, geen vraag is gek Mooie producten, mooie prijzen, mooie mensen

Superrrrr

Hele fijne hulp gehad bij bestelling en bij het openen van het pakketje een verassing dat alles ingepakt was al cadeautje en wat extra’s erbij. Nogmaals superrrrr….

Verrassend, snel en correct

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen, het werd dezelfde dag nog verzonden en we hebben alles in goede orde ontvangen. Ook nog een lief kaartje erbij, dag kan niet meer stuk ;-).

Online bestelling valt tegen tov winkel

Normaal ben ik fan van Ananda. Maar nu had ik een bestelling geplaatst, het kwam er niet geweldig stevig verpakt binnen maar erg rommelig en gevouwen. De kaart was in tweeën, en de cadeau kaart is niet geleverd maar die krijg je op de mail. Dat geeft niet zo leuk weg terwijl ik dat nog in de beschrijving had neergezet. Ik zal voortaan gewoon in de winkel de aankoop doen en niet meer online.

Persoonlijke aandacht

Ananda vind ik een fijne winkel! Onlangs heb ik iets besteld wat snel werd geleverd met een persoonlijke noot wat ik altijd leuk vindt. Op die manier zetten ze hun beleid in de winkel ook door in het online shoppen.

Mooie producten en attente service!

De goede service, goede bereikbaar en aardige behandeling in combinatie met de mooie producten maken dat ik volgende keer weer voor Ananda Nieuwetijdswinkel zag kiezen!

Goede communicatie en snelle levering. Mooie producten

Er was een steen niet voorradig en werd hier netjes over gebeld. Werd mij een goed alternatief aangeboden. Bij ontvangst nog een mooi handgeschreven tekst en een kleinigheidje. Fijne service

Mooie stenen

De bestelde stenen worden goed ingepakt afgeleverd. Het zijn mooie stenen, ik ben er blij mee.

Super fijn

Super fijne webshop die overzichtelijk is en veel aanbied op allerlei vlakken. Groot assortiment en vriendelijk personeel. Levering ook vlot. Tevreden!

Persoonlijk

Mooi ingepakt! Echt een kadootje!

Prima online bestellen

Leuk presentje online voor zieke collega gekocht. Deze was goed verzorgd ingepakt in cadeaupapier aangekomen. Voor herhaling vatbaar!

Hele fijne bezorging!

Alles rook heel lekker en alles was goed en veilig verpakt. Ik ben heel blij met mijn bestelling! Ik had 1 product 2 keer besteld, maar miste er helaas 1. Nou gaat dat om nog geen euro, dus vind ik dat niet zo erg. Misschien voor een volgende keer handig om naar te kijken. Verder helemaal niks op aan te merken. Er zat nog een handgeschreven kaartje bij. Heel leuk!

Snelle verzending en stevig verpakt. Leuk handgeschreven kaartje erbij.

ik was al klant bij de wijze kater in Utrecht (dat was de winkel voor Ananda) maar Ananda heeft deze winkel weer leven ingeblazen! Mooie producten, aardig personeel en het personeel heeft veel kennis! Ook de online winkel is fantastisch met snelle levering zowel thuisbezorgen waar alles heel mooi is ingepakt tot als je het in de winkel komt ophalen, bij beide bestellingen kreeg ik ook nog een wierook cadeau! Ik en mijn vriendinnen gaan hier zeker vaker komen!

Ben zeer tevereden met de aankoop en zal vaker bestellen. Kwam goed ingepakt aan. Dankjewel voor de snelle afhandeling

Verwonderd

Vanochtend kwam ik in de winkel waar geen enkel personeelslid een mondkapje droeg. Ik was zeer verwonderd en kaartte het aan. Anwoord was: ‘ wij hebben een ontheffing’. (?) Hoezo een ontheffing en allemaal? Niet te begrijpen en verder werd er ook geen toelichting meer gegeven. Reden om de winkel weer te verlaten. Hier klopt echt iets niet . Staat men hier boven de wet, zijn het Wappies….wat is hier gaande? Heb het er een paar maanden geleden, in het edelstenengedeelte ook meegemaakt.

mooie webwinkel met uitgebreid assortiment

Zeer veel keuze aan producten, fijn persoonlijk advies en product was snel geleverd. De edelsteen was zeer zorgvuldig ingepakt.

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.