Erg goed

Vriendelijk behulpzaam een klantgericht

Fijn om weer wierook in huis te kunnen branden.

Dank aan Ananda voor vlotte levering van wierook. Wat goed, dat ze zo'n ruime keus hebben. En de gratis attentie waardeer ik zeer: een kleine steen (=Jaspis), die een mentaal ondersteunende waarde heeft.

prettige en goed verzorgde ervaring

prettige en goed verzorgde ervaring

Beste winkel voor stenen in Utrecht

De winkel heeft een geweldig assortiment en een fijne sfeer en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

r

Ik ben heel blij met de maansteen dere steentjes

Ik vind het een prettige winkel. Sinds de winkel in de Kleine Houtstraat is , vind ik het nog leuker om naar toe te gaan.

Spullen van goede kwaliteit en vrij snel bezorgd.

perfect

Tof

Super snel, lief kaartje erbij en nog lavendelwierook cadeau erbij:)

Goede ervaring door gemak, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Top.

Amazing shop. Fast processing of order, nice people, and got bonus and personalized card. Thank you very much.

Snelle levering! Mooie spullen

Goed ingepakt en lief dat er een cadeautje bij zat!

Prima en snelle levering!!

Mooi ingepakt.

Prima qua levering, leuk met een persoonlijke kaart bij.

Tijdige levering en leuk met aandacht ingepakt met persoonlijke kaart. Altijd leuk zo’n extraatje.

Mooi product en met zorg verpakt!

Makkelijk bestellen, snel ophalen en heel blij mee.

Niet wat ik had verwacht

Ik had trommelstenen verwacht maar deze waren heel klein. en de labradoriet is nog niet groter dan me vingernagel en ziet er niet mooi uit. er is 1 ding kapot binnengekomen. De prijs is voor mij veelste duur voor de stenen. pluspunt is wel het is snel binnengekomen

Snelle reactie per mail en ook verzending

Bij vragen helpen ze snel. Ze contactten ook een ander filiaal voor me om te zien of een item te vinden was, heel fijn. Spullen zijn steeds erg snel binnen, binnen een paar dagen. Ideaal voor mij dit online bestellen, want winkelbezoek is natuurlijk door Corona niet mogelijk maar zonder Corona voor mij ook geen pretje. Op deze manier kan ik dochterlief toch voor haar verjaardag verrassen.

Zoals verwacht

Ik ben een enorme fan van Ananda en baal er dan ook van dat de winkel dicht is. Ik ben aan de andere kant zo blij dat ik het online kan bestellen en dat ik het pakketje dan binnen 2 dagen binnen heb, superservice. Maar ik kan niet wachten totdat ik gewoon weer lekker in de winkel kan shoppen.

Kan beter

Een van de bestelde stenen was een hanger, maar omdat ze die niet hadden kreeg ik een grotere steen in de plaats. Nog een steen kwam gebroken uit de verpakking. Er stond bij de beschrijving ook niet welke steen wat was met een afbeelding, dus dqt was even zoeken

Super fijn

Hele fijne shop ervaring. De site is duidelijke en ik kon mijn spulletjes al super snel ophalen bij de winkel. De medewerker was erg lief en het voelde onlangs Corona echt even als een uitstapje!

Heel tevreden , incl mooi tijdschrift en nog fijne wierook

Erg blij met m'n bestelling , Snel geleverd en super blij mee

hele goeie service

erg aardige mensen.

Erg goed!

Ik ben iets komen ophalen wat ik diezelfde dag online had besteld. Ik werd erg vriendelijk geholpen en was heel blij om thuis ook nog een persoonlijk berichtje en cadeautje in de tas te vinden!

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers.

Wat een snelle reactie! Online besteld en dezelfde dag opgehaald. En zo vriendelijk! Geweldig! <3

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.