Snel besteld en geleverd

Gemakkelijke bestelling en snelle levering!

Zeer goed verlopen bestelling

Als klap op de vuurpijl een lief kerstkaartje van Teresa. Hartelijk dank lieverds!

Warm

Ik werd gebeld om te overleggen omdat 1 artikel er niet was. Voor een ander gekozen. Bij de ontvangst een lief kaartje ontvangen wat het pakket voor mij extra speciaal maakte

Ik ben tevreden.

Mooie kwaliteit, goed en veilig verpakt, verklaring van de steen bijgesloten, snelle levering.

Communicatief en attent

Dank je wel voor de communicatie, moeite en bedankje voor het onverhoopt niet kunnen leveren van een van de artikelen. Was weer een heerlijk geurend pakket om in ontvangst te nemen. Merci!

Snel, klantgericht, goede service

Super! :)

Super vriendelijk en producten waren naar wens!

Heel leuk

Snelle levering, had zondag besteld dinsdag al in huis! Leuke verpakking en aardig persoonlijk kaartje!

Snelle service & liefdevol verpakt

Ik had voor mezelf een klein cadeautje gekocht. Bij uitpakken was ik blij verrast. Alles was in kerstthema ingepakt en er zat een lief kaartje bij. Gaf me echt een goed gevoel :) De ervaring was echt super! Kan niet wachten tot ik weer een keer in de winkel zelf langs kan komen.

Heel goed.

Snelle levering, ontzettend leuk extraatje bij mijn bestelling gekregen met een persoonlijke geschreven kaartje. Top.

Top!!!

Goede snelle levering

Beste winkel

Omdat alles door Corona dicht is kan je je bestelling ophalen. Dit was een heel handig systeem , want had nog dringend iets nodig. Naast mijn complete bestelling kreeg ik ook nog gratis wierook hoe leuk! De medewerkers zijn ook aardig en behulpzaam. Al met al een goeie ervaring!

Snel, netjes en mooi

Mijn bestelling zag er goed uit, het werd ook sneller geleverd dan ik verwacht had en ze hadden het i.v.m Kerst ook nog mooi ingepakt! Ook zaten er nog gratis geurstokjes bij. Alles wordt ook voor een redelijke prijs verkocht.

Prima service , snelle levering

Ananda is een fijne winkel , waar je altijd prettig wordt geholpen

Vanwege de lockdown kon ik niet zelf naar Ananda, maar gelukkig kwam mijn bestelling tijdig binnen. Netjes verpakt, ik ben erg blij met mijn aankoop.

Keurig verpakt netjes op tijd ontvangen, dochter was er blij mee

Netjes alles ontvangen

Heerlijke winkel!

Meteen blij zodra ik bij ananda binnen stap! Altijd super behulpzaam personeel en de ruimte om heerlijk rond te struinen.

geweldig

mooi verpakt lief kaartje erbij mooie spulletjes superblij mee

Zeer snel binnen

Alles mooi ingepakt en snel binnen! Er zat zelfs nog wat wierook bij!

Geweldige winkel!

Super aardige en deskundige winkelmedewerkers. Schitterende winkels en je kan er heerlijk shoppen.

Snel en persoonlijk

Zelfs rond kerst supersnel geleverd, mooi ingepakt en ik werd even gebeld dat er een item niet op voorraad was, en of ik iets anders wou hebben.

Mooie producten

Hele mooie producten, snelle levering die goed verpakt is en een leuk cadeautje erbij.

Heel attente verkoopster

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stappen in het proces en bij ontvangst zat er zelfs een handgeschreven dank je voor je bestelling kaartje in het pakket. Het zijn de kleine details die het doen.

Netjes ingepakt

Met een klein kadootje extra erbij. En een leuke hand geschreven kaartje

Goede producten

Goede producten, goede service.

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.