Snelle levering en met aandacht verpakt!

Bedankt voor de snelle levering en de persoonlijke kaart erbij. Ook bedankt voor het gelukspoppetje, meteen aan mijn sleutelbos gehangen!

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Prima hoor had gevraagd de bestelling later te sturen ivm vakantie en het kwam mooi die dag binn

Heel blij met de stenen !!

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Fijne service

Bestelling is snel geleverd en als extraatje zat er heerlijk ruikende wierook bij.

• Mijn favoriete Ananda is: N.v.t.

Spullen kwamen snel binnen. Allen problemen met account aanmaken. Verkeerde mailadres en moeilijk te wijzigen

• Mijn favoriete Ananda is: N.v.t.

Mooie spullen en snelle levering

Ze hadden de Oracle kaarten van evaboneva, die wilde ik al een tijdje graag hebben en waren eerder niet beschikbaar in Nederland.

Ik ben fan!

Mijn pakket duurde wat langer om te leveren, ik had geen track en trace ontvangen dus even contact opgenomen met hen. Bleken er problemen te zijn met de vervoerdienst. Heel lief te woord gestaan en alles werd heel snel geregeld. Pakket was zorgvuldig ingepakt en ben heel blij met al mijn aankopen! Er zat zelfs een cadeautje bij. :)

Snel besteld, snel ontvangen

Helaas was het orakel deck dat ik graag wilde niet verkrijgbaar in de winkel in Den Haag dus heb ik het online besteld. Dat ging makkelijk, het werd snel geleverd met zelfs een klein cadeautje erbij als dank voor m'n bestelling. Helemaal blij mee! De winkels in Utrecht en Den Haag zijn ook heel mooi, groot en er hangt een fijne energie. In Den Haag had ik de laatste keer alleen wel het gevoel dat het personeel er niet zo'n zin in had, ik voelde me niet zo welkom helaas. Vandaar geen vijf sterren. Maar ik ga ervanuit dat dat eenmalig was, want bij eerder bezoek was die ervaring helemaal goed!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Utrecht, Den Haag

Een feestje!

Mooie steen, supersnel geleverd, liefdevol ingepakt. Veel keus in webshop. Kortom een echte aanrader.

Trustfull

Orgonite piramide bestelt goede en snelle afhandeling en aanrader vr iedereen

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Goede producten, ruime keus, goed advies en goede klantenservice

Ik kom graag in de winkel in Den Haag. Veel keuze en vooral een goede energie.

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Snel geleverd, goed verpakt

Een fijne (online) winkel met een enorme selectie aan esoterische producten, stenen en boeken. Geweldig! Ook de online ervaring was top, de bestelling kwam de volgende dag aan en was heel goed verpakt (ik had o.a. een steen die in dubbelfolie zat). Echt een aanrader!

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Haag

Mooie spullen, maar weinig duurzaam verzonden

Heerlijke yoga handdoek besteld. Maar wat kwam die handdoek in een grote doos! Met heel veel groene dingen erin als opvulling. Niet duidelijk of dat plastic was of iets van mais ofzo dat in de groen bak mag. Als de handdoek in een stevige envelop was gestoken, had hij gewoon door de brievenbus gepast. Nu zat het in een doos van 20x25. Zonde hoor. En jammer dat je niet kunt afhalen in de winkel, die optie wilde ik nl het liefst, maar kon ik niet vinden tijdens het bestelproces. Zou fijn zijn om dat aan de website toe te voegen.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Tevreden

Alles wat ik besteld had in goede orde ontvangen. De verschillende producten waren bovendien allemaal op een leuke manier verpakt. Er zat ook nog een handgeschreven kaartje bij, heel leuk!

• Mijn favoriete Ananda is: N.v.t.

Snelle levering! En super mooi verpakt. Een handgeschreven bedank kaart en twee heerlijke wierook stokjes erbij om uit te proberen, samen met een klein geluks hangertje.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Mooie spullen

• Mijn favoriete Ananda is: Tilburg

Pakket met zorg ingepakt en een heel leuke kaart en superleuk cadeautje

Uitstekend ❤️

Snelle levering. En een echt schitterend bergkristal. Ben er echt heel blij mee. Je voelt gelijk de werking van deze bergkristal ❤️❤️❤️❤️

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Duidelijke website. Ik had mijn sierraad snel gevonden. Snelle levering. Artikel goed verpakt. Fijne service

Prima ervaring

Goede service, mooi artikel en snelle levering

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik had mijn artikel al verwacht voor deze vragenlijst

• Mijn favoriete Ananda is: Den Haag

Mijn pakket was heel mooi ingepakt en er zat zelfs een klein cadeautje en een handgeschreven kaart in, zeker een aanrader om hier nogmaals te bestellen!

Precies goed.

Persoonlijk kaartje erbij, dat voelt bijzonder. Extra wierook erbij, leuk! Alles was er en netjes verpakt en alles was duidelijk gecommuniceerd. Niks op aan te merken.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Den Bosch

Met veel aandacht en service voor de klant

Ruime keuze uit vele prachtige edelstenen, de stenen die toegestuurd worden zijn prachtig en van goede kwaliteit. Het persoonlijke bericht bij levering geeft de extra aandacht voor de klant, net zoals de stenen de aandacht krijgen die door Ananda worden geselecteerd! Ik zal zeker weer bestellen!

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Snelle levering voldoet aan verwachting

Alles prima! Alleen wist ik niet meer welke steen ik had besteld. Ik kon in t pakket niet vinden welke steen het was. Ik moest op zoek naar de bestel order. Daar kon ik t nog vinden. Als je t kado doet aan iemand is t wel fijn om te weten welke steen je geeft

Gewoon goed

Alles was naar wens

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.