Een fantastische service.

Heel blij met de sfeervolle producten. De nalevering was in één handomdraai gebeurd. Dank!

Keurig verzorgd pakje met een extraatje

X

Always happy with Ananda

Heel blij met mijn bestelling bij Ananda! Altijd fijne en goede service, ook in deze tijd.

Fijn ontvangen.

Prqchtige maansteen, met extra aandacht en liefde verpakt. Ik zal zeker aanraden

Snelle levering en superleuk pakket met kaartje!

Hart voor de klant, ook in deze tijd

Goed en lief geholpen. De real-life winkel was al één van mijn favorieten maar ook on-line blijft de verbinding er. Top

Excellent!

Very happy with my order. I received it within a few days of ordering. Nicely packed without an breakage. Definitely ordering again soon! Can’t wait for the shop to open again to visit in person.

Heerlijke plek om te winkelen en vriendelijke service.

Ik vond het heerlijk om rond te snuffelen in de online shop. Alles is mooi gepresenteerd en makkelijk vindbaar. Ook de service is heel vriendelijk en snel. Ik stuurde een mail met een vraag en kreeg meteen een vriendelijk, duidelijk antwoord. Top!

Lievelingswinkel

Hele fijne winkel! Goede sfeer en vriendelijke medewerkers. Ik kom er heel graag.

super!

prachtige artikelen, lief handgeschreven kaartje, het was echt een cadeautje om uit te pakken, echt super.

Voor het eerst hier besteld ze hebben mooie spullen. En als we straks weer mogen winkelen kom ik persoonlijk langs

Mooie spullen en heel snel geleverd

Ik had een mooi positive energy pakket besteld. De gouden driehoek cadeau gedaan, want die heb ik al. Hele mooie stenen, mooie kwaliteit materialen. En met een persoonlijk kaartje erbij. Pakket zou na een aantal werkdagen bezorgd worden maar al heel snel stond er een hele vriendelijke jongen aan de deur met mijn pakje. Persoonlijke service, waardeer ik zeer!

Fijn pakketje besteld, de energy kit. Levering was snel en het uitpakken gaf een beleving zoals ik dat van een bezoek aan de winkel gewend ben. Persoonlijk en warm. Ik sta te popelen om straks de kadobon die vergezelt ging aan deze aanbieding te komen verzilveren als de winkel straks weer open is. Stay Strong in deze uitdagende tijd en we zien elkaar later weer. Lieve groet, Jolanda Kranenburg

Fijne winkel met heerlijke producten

Mijn pakketje was snel en persoonlijk afgeleverd. Er zat ook een duidelijke instructie bij over hoe je de producten kan gebruiken. Ananda is een fijne winkel met veel spirituele producten. Online bestellen gaat gemakkelijk en snel.

Vriendelijke SUPERservice

Bij het online bestellen had ik vragen en mijn mail werd onmiddellijk en uitgebreid beantwoord. Na plaatsing van dr bestelling werd deze bevestigd en héél snel bezorgd. Mooie inspirerende hebbedingen.

Helemaal blij!

Ik ben super blij met mijn pakketje, een lief kaartje. Goed en voorzichtig ingepakt! Ik ben super blij! ♥️

Mystiek uniek

Wat een onwijs leuke verrassing over de post ...en vooral in deze tijd zo een gouden enveloppe met mystieke energie.

voldoende

Bij een dergelijk pakket verwacht ik eigenlijk dat het een beetje leuk verpakt is, in plaats van als een setje losse producten in een standaardverzenddoos.

Het pakket werd snel geleverd en er zaten heel mooie stenen en andere zaken in.

Geweldige winkel!

De laatste dag voordat alles dicht ging ben ik nog langs geweest, wat een geweldige winkel! Lieve meiden en vragen of je bij sommige producten uitleg wilt en geven die ook! Eergisteren een positive energy kit besteld en wat ben ik er blij mee! Dankjewel lieverds en ga zo door.

Excellent

Snelle verzending, perfect ingepakt en top service

zeer vriendelijke open mensen, goede sfeer en prijsstelling

zeer vriendelijke open mensen, goede sfeer en prijsstelling

Goede service, heel vriendelijk

Mijn online bestelling was niet helemaal wat ik verwacht had. Ik heb gebeld, en er was tijd voor een goede oplossing! Ik werd heel vriendelijk geholpen, helemaal zoals ik gewend ben in de winkel zelf!

Snel en goede services

Bestelling werd snel en netjes verzorgd in het pakket verstuurd. Postbesteller was zeer vriendelijk en kwam het netjes bezorgen.

Super snelle levering en altijd top producten ook in de winkel

Normaal gesproken ga ik het liefste naar de Ananda winkel in Haarlem, maar nu is online bestellen alleen een optie. De levering ging snel, de producten zijn altijd top en ik vond het heel leuk dat er een kaartje bij zat met een hand geschreven tekst als bedankje.

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.