Goede levering mooie artikelen

Mooie artikelen voor een betaalbare prijs

• Mijn favoriete Ananda is: Den Bosch

Product is zoals verwacht, ben er gewoon blij mee.

Snelle levering en alles keurig in orde. Veel succes jullie toegewenst.

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Fijn persoonlijk kaartje erbij. Leuk en netjes ingepakt.

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Prima met schrik niet!

Snelle verzending en super ingepakt. Schrik alleen niet als je de bestelling hebt geplaatst dat je geen bevestiging krijgt per mail. Deze staat in je account onder "bestellingen".

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Snelle levering en een lieve groet erbij!

• Mijn favoriete Ananda is: Online

Wat een fijne winkel met reuze keuze.

Zo’n uitgebreid assortiment dat ik zelfs voor uitzonderlijke dingen hier in 1x slaag. Zo fijn!! Super snelle verzending en een vriendelijke persoonlijke boodschap met een kleine attentie maakt het heel plezierig hier te bestellen.

• Mijn favoriete Ananda is: Online, Haarlem

Precies wat ik besteld had, goed afgeleverd.

De sfeerlicht lotus zag er mooi uit, was uitstekend verpakt en mooi op tijd.

• Mijn favoriete Ananda is: N.v.t.

Mooie kaartenset en prima service

Leuk om de producten zo te ontvangen. Met een bedankje en een briefje dat je als je genoeg hebt van de kaartenset, je deze weer terig kunt brengen voor een vergoeding. Duurzaam. Groetjes Anouk

• Mijn favoriete Ananda is: N.v.t.

Het assortiment vind ik erg fijn van alles wat

Mijn fysieke ervaring met Ananda was in Haarlem. Heerlijk om door heen te lopen van wierook naar boeken kristallen en mineralen enz Online heb ik ook even gewinkeld Even wennen hoe je moet zoeken. Dus dank jullie wel voor de mooie formule Ananda Hartelijke groet van een tevreden klant

• Mijn favoriete Ananda is: Haarlem

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling! Super snel verzonden, heel blij met de producten. Heldere informatie erbij en ook heel veel informatie op de website, vind ik echt top! Zo leuk om bij de bestelling een geschreven kaartje te krijgen met een klein kadootje!

• Mijn favoriete Ananda is: N.v.t.

Ik werd er blij van om dit pakket te openen .

Het was een liefdevolle verpakte bestelling met veel zorg en respect voor het product en zeker naar mij als klant toe , is dit de mannier om een pakket te ontvangen . Dank jullie wel .

Alleen maar positief

Ben laatst voor het eerst in de winkel van Ananda geweest. Keek mijn ogen uit en heb verschillende dingen gekocht. Vriendelijk personeel! Toen ik nog wat stenen e.d. wilde kopen, dacht ik o dat doe ik even via de website. Dezelfde ervaring als in de winkel. Je word goed op de hoogte gehouden en de bestelling werd perfect afgeleverd. Toen ik via de mail nog een vraagje stelde kreeg ik ook supersnel antwoord. Alleen maar positief dus. Ga zo door Ananda!!! Zonnegroet Corine

Goede kwaliteit, duidelijke informatie

Goede 1e bestelling

Dit was mijn 1e bestelling, als netjes geleverd en goed verstuurd. Mooie stenen. Het enige wat ik mis, is een beschrijving bij iedere steen met info. Het opzoeken hoe te gebruiken bv. Moet dan online en vond ik niet zo makkelijk als informatie. Mn over de seleniet oplaadschijf.

geweldig

heb voor het eerst online besteld, ik kom meestal in de winkel wat ik geweldig vind. maar online is mij goed afgegaan, wat kreeg ik mijn bestelling snel

Tevreden nieuwe klant!

Mijn eerste bestelling geplaatst in het actieweekend van het 5 jarige jubileum. Het bestellingsproces verliep goed en transparant, wat zeer prettig is. Bij ontvangst van de bestelling is er ook een lieve boodschap en een mooi presentje nav de actie te vinden. Hartelijk dank!

Persoonlijk en mooi

Normaal gesproken haal ik vaak wat als ik langs de Ananda winkel in Utrecht loop. Dit keer bestelde ik het online. Het handgeschreven kaartje met veel plezier en mooie ingepakte artikelen maakte de bestelling compleet. Het voelde persoonlijk en het was een echt cadeautje aan jezelf om het te ontvangen. Dank jullie wel!

Snelle levering Mooie items (voldoen aan verwachtingen) Goed ingepakt Het aller leukste; De extraatjes

Top service en snelle levering.

Bestelling was netjes verpakt en snel geleverd, helaas was de bestelling was niet compleet. Een mail gestuurd, en wat er ontbrak werd netjes opgestuurd met een lief kaartje erbij. Ik ben blij met de producten en de goede communicatie en service.

Zeer goed!

Goed geadviseerd, en snel geholpen. De edelstenen zijn erg mooi.. verzending ook prima!

Snel en goed afgeleverd. De zelfgeschreven korte tekst op het kaartje wordt zeer gewaardeerd en ook de steen, wat is die prachtig, dank jullie wel.

Fijne snelle levering

Super !

Mijn bestelling rap in huis. Goed product voor het geld, top Ook leuk om de kleine kadootjes te ontvangen, super blij mee, mijn dank is groot.

Mooie producten,snelle levering en een mooie website.

Ananda nieuwetijdswinkel heeft een duidelijke en mooie website. Snelle levering en hele mooie producten.

Ik was verrast hoe snel mijn pakketje bezorgd werd! Mooie producten en een mooie website. Ik ga snel de winkel bewonderen.

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.