Tevreden

Netjes en snel geleverd en een lief schrijven erbij

Mijn bestelling kwam de volgende dag al. Bij mijn bestelling zat als extra een een superlief handgeschreven kaart en een prachtige steen!

Fijne en snelle service

Voor de Kundalini sessies die ik geef, wilde ik een grote bestelling plaatsen dan op de website mogelijk was. Hier werd heel snel een oplossing voor gevonden; de service van Ananda is echt top! De bestelling was er snel en ik ben helemaal tevreden met de spullen!

Leuke actie, snelle levering, goed verpakt.

Super fijn.

Prachtige producten. Overzichtelijke webwinkel. Super service met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Dankjewel.

Blij met mijn online aankopen. Alles zorgvuldig en goed verpakt. Ivm jubileum ook nog een mooie geode en wierrook erbij gekregen als cadeau. Hartelijk dank! Kom zeker weer eens shoppen online of in stenen winkel.

Altijd helemaal verliefd op mijn nieuwe aanwinsten!

Tot nu toe de enige winkel waar ik goeie vibes bij krijg als het gaat om zulk soort artikelen.

Mooie steen en slim verpakt.

Snel ondanks uitverkocht

Ik wilde graag een orakelset, passend bij mijn tarotkaarten, maar helaas was die uitverkocht. Toch binnen een week de set opgestuurd gekregen. Communicatie hierover was prima in orde.

Heel fijn!

Super positief over de bestelling, snelle levering en ook nog een lief persoonlijk kaartje erbij!

supersnelle levering

De bestelling was mooi verpakt en vergezeld van een hartelijk kaartje met aardigheidje erbij. Deze webwinkel zal ik zeker nog eens opzoeken.

Super duper uitstekende service

Ik heb er een cadeau gekocht voor mijn moeder en ze hebben zelfs extra veel moeite gedaan, om het in te pakken, en een kaartje te schrijven. Helemaal super, top, en uitstekend!

Keurig!

Vlot verstuurd, heel zorgzaam en mooi ingepakt en een mooi artikel

Snel gevonden wat ik zocht

En even zo snel bezorgd.

De stenen zijn mooi!

Ik vond de persoonlijke noot ook erg leuk! Wat ik eigenlijk wel heel jammer vond is dat alle stenen bij elkaar in zakje zaten, en niet appart met uitleg erbij of de namen zou wel handig zijn want nu weet ik niet welke welke zijn! Veder prima!

Snel en goede levering, mooie kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Vlotte verzending

De bestelling kwam vlot binnen en was mooi verzorgd

Perfecte levering volgens afspraak

Direct na de digitale bestelling bevestiging ontvangen en binnen de termijn afgeleverd.

Heel blij mee!

Snel en lief ingepakt geleverd. Producten zijn Top. Dankjewel Ananda. Met warme groet, Bernadette

Fijne winkel, zowel de fysieke winkel als de webshop.

Prettige winkelervaring omdat de medewerkers echt tijd nemen om je te helpen en geïnteresseerd zijn. De online bestelling was goed verpakt, snel geleverd en de kleine attentie erbij maakt het af.

Favorite place to be

De eerste keer stuitte ik “toevallig” op jullie vestiging in Den Haag. En wat een prachtige winkel, opgericht met de juiste intenties en dat is niet overal zo. Er is nagedacht over de plaatsing van producten wat het een ontzettend fijn gevoel geeft. Ik was direct verkocht. Pas geleden naar de vestiging in Den Bosch geweest en ook hier GEWELDIG. Ben heel erg benieuwd naar de overige vestigingen, maar ik zal jullie winkel aan een ieder persoon aanraden. Wat mooi dat deze winkels bestaan.

Snelle en nette levering

Mijn bestelling had ik binnen 2 dagen in huis. Was netjes verstuurd en een leuke kaart erbij.

Kadootje

Prachtig assortiment, super snelle levering en wat een verrassing bij het uitpakken. Een kaartje met persoonlijke tekst, wierookstokjes met Chinees geluksmuntje met een hartje. Ik voelde mij gewoon een beetje jarig. :)))

Goede service en de levering is een een echt kadootje

Super goed

Anegang 13

2011 HR Haarlem

Over Ananda Nieuwetijdswinkel

Ananda is dé spirituele winkel voor iedereen en onze missie is om spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk te maken. Waar je je ook bevindt op je spirituele pad, voel je welkom om bij onze winkels binnen te stappen en een beetje Ananda-magie te ervaren.