Goede service tegen lage kosten

Prima geregeld. Prettige chauffeurs die meedenken en erg flexiibel zijn.

Snelle levering en ophalen van de container

aanvoer perfect, afvoer minder

conform afspraak container geplaatst, ophalen doen ze wanneer het Maton uitkomt. Na extra belletje toezegging om de container op te halen, toch in werkelijkheid weer later dan is toegezegd. Beide chauffeurs waren klant vriendelijk ingesteld.

goede service,

Container werd op afgesproken tijd geleverd en netjes neergezet. Ook het wisselen ging zonder problemen. Ophalen van de laatste container had wat vertraging.

Maken beloftes waar.

Zowel de levering als het ophalen van de container verliep volgens afspraak. Makkelijke site en goed telefonisch bereikbaar.

Inmiddels 8 containers gehuurd. Helaas is de oprit stuk gegaan door de vele wissels. Dit zal hopelijk gerepareerd worden. Goede communicatie. Fijne website

Goed geregeld.

Keurig volgens afspraken

Goede snelle service

Ondanks de drukte toch een snelle levering van e container. Aardige mevrouw van de klantenservice.

Zeer slecht

De chauffeur die de bak kwam ophalen veroorzaakte grote schade aan de oprit door er met de vrachtwagen rücksichtlos overheen te rijden. Dit was niet nodig geweest en op een klacht achteraf werd niet gereageerd.

Alles netjes op tijd geleverd en opgehaald

Goed contact en snelle levering en duidelijke uitleg wat er wel en niet in mag.

Super service en snelle levering.

Service zoals service moet zijn!!

We hebben al een aantal keer een container gehuurd bij Maton. Fijn bedrijf! Goede, snelle en vriendelijke communicatie, geleverd en opgehaald volgens afspraak. Zeer aardige en kundige chauffeur die de container moeiteloos heeft geplaatst op onze oprit ondanks een zeer krappe indraai.

Prima service!

Je kan eenvoudig via internet een container aanvragen. Deze wordt ook keurig op de juiste dag geleverd. Na een telefoontje dat ie weer opgehaald mocht worden, werd hij binnen enkele dagen opgehaald….!

Goede snelle service

Prettig

Positief actief en meedenkend bedrijf

Ik heb al een paar containers besteld en de plaatsing en afhandeling ging vlot. Bij het plaatsen altijd een vriendelijke chauffeur en men doet niet moeilijk. Eén keer gehad dat de huurtermijn van de container niet voldoende was wegens veranderende omstandigheden waar ik geen invloed op had. Ik vroeg of het mogelijk was om de container twee weken extra te laten staan. Men gaf hier toestemming voor en er werden geen extra kosten aangerekend.

Alles makkelijk te regelen

Goede en duidelijke website. Makkelijk reserveren en goed contact oom de container weer op te halen. Goede prijs.

Prima service!

We kregen de bak volgens verzoek en werd weer netjes opgehaald. Helemaal prima.

alles volgens afspraak

container stond er volgens afspraak

Het brengen en ophalen werd veelste laat gedaan dan aangegeven.

De buren hadden er erg veel last van. Er lag te lang hoop. En wij waren natuurlijk niet de enige die bezig waren met de verbouwing. Telefonisch heb ik dit ook aangegeven, maar het leek alsof er niks mee gedaan werd. Het antwoord was dan "Ja het is erg druk we kunnen er helaas niks aan doen." Bij mijn achterburen waren jullie langsgekomen om een container te zetten, dan konden jullie ook weer mijn container ophalen want hij zou toch leeg teruggaan. Ook daarvoor belde ik en zeiden jullie "Ja je moet toch even wachten op je beurt." Helemaal niet klantvriendelijk dus. Ik heb 1,5 week moeten wachten dan de daadwerkelijke datum die ik had opgegeven. Niet fijn dus!

Prima geregeld!

Eenvoudig via website geregeld, aannemelijke prijzen. Vriendelijke en duidelijke telefonisch contact gehad nadat ik wilde verlengen.

Te lang een volle container voor de deur

Wij hadden de container snel vol en dezelfde dag afgemeld, toch kreeg ik te horen dat hij in de loop van de volgende week opgehaald zou worden, de container stond bijna een hele week vol op straat, m.i zou hij wat sneller opgehaald mogen worden!!!

Nette container

Het duurde wel lang voordat de volle container weer opgehaald werd.

We werden snel geholpen

Komen afspraken na en zijn flexibel

Zijn erg vlot met reageren en kom en afspraken na.

Had een puincontainer nodig ivm verbouwing en ondanks dat ze zeiden pas na t weekend te kunnen leveren stond de container er voor het weekend. Betalen via ideal: supermakkelijk. Omdat aannemer echt alles in de container had gegood moest ik wel bij betalen, cf hun website, maar ook dat was supersnel geregeld. Wel even zelf bellen als container kan worden opgehaald.

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk