Uitstekend in vakantie tijd en nog snelle bezorg en ophaal super aardige mensen

Snelle service, grote flexibiliteit

Top firma! Vandaag bellen is soms al morgen leveren / omwisselen. Ook denken ze mee en adviseren o.b.v. opsomming werkzaamheden hoeveel kuub nodig zal zijn. Retestrak ingeparkeerd! De chauffeur kon de container hartstikke netjes strak in de hoek van de oprit parkeren, waardoor onze auto er nog gewoon naast kon.

Vriendelijk te woord gestaan en super snel geholpen helemaal top

Vriendelijk te woord gestaan en super snel geholpen helemaal top

top

Snel maar ophalen kan sneller

2 containers gehuurd. Eerste snel geleverd en snel weer omgewisseld naar een 2e container. In overleg waren er best wel mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Bij de afmelding van de 2e container duurde ophalen wel lang. Container heeft bijna 2 weken op de oprit gestaan na afmelding. Snap dat het vakantie was, maar had geen controle meer op wat op de container werd gelegd omdat ik zelf ook op vakantie was.

Leveren niet wat ze beloven en geen respect voor terugkoppeling klant

Ik had een 4 kuub puincontainer besteld waarin maar 2,8 kuub past. Heb de exacte maten van de container in sketchup getekend en de exacte inhoud bepaald. En tekening doorgestuurd. Hoeveel bewijs kan je hebben? Bij telefonisch contact bleef men bij het standpunt dat dit toch echt een 4 kuub was. De klachtenafdeling had toegezegd om dan alsnog gratis een 2 kuub container extra te leveren. Wordt ik teruggebeld door de operationele afdeling dat dit toch echt niet gratis kon! Hoe brutaal om op een eerder gemaakte belofte terug te komen! En dat ik de leverkosten zelf zou moeten betalen. Teruggebeld en dat was geen gezellig gesprek kan ik je verzekeren. Uiteindelijk een giga kop op de eerste container gedaan en die hebben ze met tegenzin geaccepteerd.

Mijn ervaring was goed

Het was een fijne ervaring. Communicatie is uitstekend, snelheid kwa handeling en leveling van spullen erg goed. Prijs is iets minder, te duur.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Goede en snelle service

Alles prima in orde, snelle levering ondanks drukke periode

Snelle goede levering, enorm lang gewacht voor ophaling (3 weken)

Snelle goede levering, netjes vooraf gebeld zoals gevraagd. Ophalen was helaas een ander verhaal. Ophaling online ingepland, 4 dagen later niemand geweest daarna gebeld maar zou snel opgehaald worden (vertraagd door drukte). Na 1,5 week nog altijd niet opgehaald daarna gemaild maar totaal geen reactie. Na bijna 3 weken weer (zeer ontevreden) gebeld en toen is container zelfde dag nog opgehaald. 2 houten pallets die bovenop lagen heeft chauffeur eraf gehaald en laten liggen …. (Ook beetje jammer)

Communicatie kon beter

Container bestellen ging vlot. Er werd gecommuniceerd dat vanwege vakantieperiode er geen aflevertijdstip en ophaaldatum afgesproken kon worden. Logisch vanwege personeelskrapte en fijn dat hier eerlijk over gedaan werd. Via de chat op de site aangegeven dat de container opgehaald kon worden. Een week later blijkt de gesproken medewerker geen ophaalmelding te hebben gemaakt nadat dit wel was gevraagd, hierdoor stond de container een week langer voor de deur. Ook zou voor het ophalen van de container gebeld worden, dit is ook niet gebeurd. Maton doet niet moeilijk als het gaat om het laden van de container en het plaatsen ging ook zonder problemen.

Goed geregeld

Nette chauffeur, op tijd!

Mijn ervaring was erg goed de tijd gehad om op mijn gemak op te ruimen zou het zo weer doen

Afspraken niet nakomen

Na levering heb ik telefonisch contact gehad om het type afvalcontainer te wijzigingen. Dat was mogelijk met bijbetaling, ik heb middels een betaalverzoek betaald. Ik heb toen ook aangegeven dat ik de 10m3 niet zou gaan vol krijgen. Er werd toen telefonisch aangegeven dat als bij ophalen de container inderdaad maar 6m3 bevatten dat er geld geretourneerd zou worden. Bij het telefonisch contact bij ophalen bleek dat echter niet mogelijk, en kon het niet waar zijn dat ik dat te horen had gekregen. Ik moest dat maar zien te bewijzen, wat logischerwijs niet mogelijk was. Dit heb ik niet echt als klantvriendelijk ervaren. Ik heb vervolgens via de website een bericht achter gelaten, daar heb ik (nog) geen reactie op ontvangen.

Gewoon volgens afspraak

Kwamen keurig een container brengen binnen de afgesproken termijn en kwamen hem na 1 belletje ook weer ophalen. Top

Degelijke betrouwbare service!

Fijne service, gemakkelijk online bestellen! Voor ophalen hoef je niet eens thuis te zijn! En op de koop toe ook nog een bloemetje ontvangen, wat wil je nog meer…

topservice en direct contact

zowel bestellen van container als ophalen was in korte lijnen te regelen, afspraken werden nagekomen en communicatie was helder.

Pri m a

Superrr!

Zeer goede service!! Ik heb hier een 10m3 afvalcontainer besteld, netjes op tijd geleverd en geplaatst conform opgegeven verzoek. Nadat binnen enkele dagen bleek dat de container niet benodigd was (had achteraf niet besteld moeten worden) heb ik contact gelegd met de klantenservice. Deze hebben vervolgens zeer goed meegedacht in het vinden van een gepaste oplossing en daarmee ware flexibiliteit getoond. En dat ook nog eens middels zeer snelle reactietijden. Meer dan vermeldenswaardig wat mij betreft. Zeker reden om in de toekomst opnieuw zaken met ze te doen.

Keurig op tijd en snel weer gehaald

Makkelijk en betaalbaar

Doen wat er afgesproken is

Ik ben heel tevreden

Ze komen het heel snel brengen en ophalen en dat is heel erg fijn. Ik had een container van 4 bij 3, en alles paste erin fijne container. Ik raad iedereen aan om hier een container te huren, snel,goedkoop en mensen die het komen brengen en ophalen zijn ook heel vriendelijk. Bedankt maton groep, Ik ben heel tevreden.

Snel, goed en vriendelijk

Hele goede service, snelle reactie op mijn emails en vriendelijk werknemers. Container was op tijd geplaatst, werd netjes gewisseld en opgehaald.

Goed en snel

Kort van te voren gebeld en was snel geregeld. Duidelijke communicatie via mail en telefoontje. Zou Maton zeker aanbevelen.

Gewoon super

Afspraak goed nagekomen qua levering en ophalen Zelfs de prijs is goed

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk