Slechte service

Ik had een nieuwe container nodig maar die moest op een andere plaats komen te staan. Heel duidelijk in geweest. Dame aan de telefoon beloofde mij dat de chauffeur eerst zou bellen. Prima. Maar dat is niet gebeurd dus stond het op de verkeerde plaats. Foutje kan gebeuren. Toen ik echter aan gaf heel duidelijk instructies te hebben gegeven en dat er een manier moest komen om dit op te lossen werd ik totaal niet serieus genomen. Ik kon verplaats kosten betalen of de boom in daar kwam het in het kort op neer. Toen ik vroeg of ik iemand anders kom spreken werd ik afgekapt en is er opgehangen. Heel onbeleefd.

Kan niet beter

De bak werd snel geleverd en zonder problemen opgehaald na een belletje

Snelle levering, fijne prijs

De container werd snel geleverd en ik was erg tevreden over de kosten.

Ik had hem vroeger verwacht

Ik had de container vroeger verwacht ,omdat hij al ruim van tevoren had besteld, had hem ook vroeger nodig ,vandaar

Klantvriendelijk en laagdrempelig

Erg prettig en praktisch

Zuur goed

Ik vind jullie goed service afspraak mooi op tijd beter kan niet

Prima service snel geleverd en opgehaald

zou hier zeker opnieuw een container bestellen

Top geregeld

Container werd op tijd geleverd en na gereedmelding snel weer opgehaald

Prima website, vlotte service.

Maton heeft een duidelijke website. Als je er toch niet uit komt, dan wordt je telefonisch prima geholpen door attente medewerkers.

Zoals altijd ben ik nog steeds heel erg tevreden over het contact met de Maton groep. Ook de vriendelijkheid van de werknemers (chauffeurs) is prima. Al met een fijne partner om als bedrijf mee samen te werken.

Super geregeld

Meteen geplaatst op locatie. Goed geregeld.

zeer goede service

komen alle afspraken na, zeer klantvriendelijk voldeed aan al mijn verwachtingen goede overzichtelijke website

Prima geregeld

Goede en correcte service

Correct en snel

Goed georganiseerd en op tijd met leveren

Goede afspraken die men echt nakomt.

Super sevice

Volgens afspraak geleverd en opgehaald Zat eigenlijk te vol na mijn vraag of er nog iets bij kon heeft de chauffeur met mij meegedacht en kon ik er toch nog wat bij doen. Super

Kan hierop alleen maar een positieve reactie geven.

Container besteld , helemaal volgens afspraak geleverd en opgehaald . Snelle en goede service.

Snel en goed

Snelle en goede service, prijstechnisch ook super!

Prima geregeld en voor een nette prijs

Zie bovenstaande

Goede service! Levert en haalt snel

Container was prima op tijd geleverd, en werd ook weer snel opgehaald. Container zat goed vol, maar de chauffeur heeft alles netjes meegenomen, kortom top service!

Netjes alles volgens afspraak

Netjes volgens afspraak geleverd, en ook weer netjes opgehaald. Zeer handig zo'n container.

Makkelijk en snel geregeld

Makkelijk en snel geregeld!

Heel snel geregeld!

Lekker snel geregeld met plaatsen en ophalen. Erg blij mee

Aanrader

Snel geleverd volgens afspraak.

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk