Uitstekende service, gemakkelijk proces

Reeds twee containers via Maton aangevraagd, altijd goede en nette service. Zeer tevreden!

Harde werkers die afspraak zoveel mogelijk nakomen

Plaatsen en ophalen gaat altijd in overleg en op het juiste moment.

Jullie zijn een goed sociaal bedrijf die is alles is de puntjes fijn heefr geregeld en ook nog snel in de drukke tijd

Prima service tegen betaalbare prijs

Op tijd en vriendelijk

Zoals het moet

Eenvoudig te regelen het halen en brengen

Gewoon goed

Container zoals gevraagd geplaatst en opgehaald.

Makkelijk te reserveren en goede communicatie.

Makkelijk te reserveren en goede communicatie en service.

Makkelijk te regelen via site.

Ik had een 11m3 container nodig en ondanks de drukte is het toch gelukt om op tijd af te leveren. Ook het ophalen ging volgens planning. En dit alles voor een normale prijs. Prima service.

Goede en snelle service

De container werd snel geleverd. Toen hij vol was volgende dag al omgeruild.

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Diverse containers bestel zeer prettig overleg gehad als we weer gaan verbouwen zal ik ze zeker benaderen

Prima altijd op tijd zo als afgesproken

Keurig afgewerkt

Keurig gebracht en opgehaald.

Goed en zodanig dat het voor herhaling vatbaar is.

Goeie snelle service

Gebeld en hele snel geleverd

goed bedrijf

optijd de container gebracht en fijn dat hij enkele dagen mag blijven staan en op afroep op kom halen komen afspraken echt na

De container was veel te ver weg geplaatst.

Voor jullie is het natuurlijk dagelijkse kost maar voor mij was het de eerste keer dat ik een container bestelde. Ik zei nog door de telefoon dat het een drukke straat was. Nee komt goed mevrouw…. Ik dacht, ze hebben daar veel ervaring mee dus niet mee bemoeien. Toen kwam ik de volgende dag erachter dat hij echt heel ver stond. Je kunt zo ver niet lopen met dat afval. Jullie wilde hem niet verplaatsen. Tenzij ik 75 euro betaalde. Ik vond het niet eerlijk. Maar kon niet anders dan het betalen. Als jullie duidelijker waren geweest had ik de parkeerplaats met lint afgezet de avond van te voren. Kleine moeite toch. Ik had op meer begrip en ervaring gerekend.

Goede communicatie en afspraken

Coöperatieve chauffeur die de container brengt en haalt. Via internet is goede communicatie mogelijk

Perfecte service voor een goede prijs

Perfecte service voor een goede prijs

Goede service, vriendelijk personeel!

Goede service, duidelijke site! Al vele malen goed geholpen.

Komen afspraken perfect na.

Nvt

Geen minpunt te noemen

Voor elke container ga naar MATON

Container netjes geleverd en ook neer gezet waar we dat wilden hebben. Paar dagen later opgehaald n.a.v. telefoontje en aangegeven wat er in de container zat. Keurig opgehaald.

Correct bedrijf

Fijn bedrijf, komt afspraken na.

Van Hilststraat 5

5145RK Waalwijk