Snel en volledig geïnstalleerd geleverd.

Ook telefonisch goed en snel advies ontvangen

Uitstekende hulp

Precies wat ik wilde

kreeg voor weinig geld, precies wat ik wilde en nodig had.

Goede alarm knop en prima service!

Dit is een goed werkende alarm knop voor senioren. Voor de gebruiker simpel, voor de beheerder voldoende functies. Ook staat de verkoper snel klaar als er iets is, of er vragen zijn. Helemaal TOP!

Goed hulpmiddel

Sos horloge doet wat hij moet doen. Er zijn wel mogelijkheden die onbesproken blijven, zoals de real-time communicatie en opvolging via mobiel internet en website. Kan van pas komen bij dementerende mensen, dus zeker een meerwaarde. Echter op vlak van beveiliging heb ik zware bedenkeningen. In de nabijheid van het toestel kan alles uitgelezen en aangepast worden zonder ook maar enige vorm van beveiliging. Dit zou in deze tijd niet meer mogelijk mogen zijn, en is zeker een zeer belangrijk werkpunt! Uit ICT standpunt kan ik dus voorlopig max. 3 sterren geven.

prima maar....

Het had wat voet in aarde voordat het me lukte om het beltegoed te kunnen beheren. Maar uiteindelijk gelukt dankzij een aardige dame van SOS.nl

Sos knop met valbeveiliging is makkelijk zelf in te stellen en werk heel goed. Zeer te vreden

Prettige ervaring

Alles goed geregeld snel in huis. Telefonisch uitstekende geholpen.

zeer tevreden

alles in een dag geregeld zeer veilig sos

Top artikel

Eenvoudige website om te bestellen, supersnelle levering. Leuk kaartje erbij en een duidelijke handleiding.

Goed geregeld

Goed advies gekregen .

vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend

We hebben een SOS noodknop/horloge gekocht en hebben wat problemen met het online blijven van horloge. Aantal maal telefonisch contact gehad, altijd vriendelijk geholpen en men denkt goed mee hoe dit op te lossen. Er komt nu een andere SIM kaart onze kant op, hopelijk lost dit het probleem op want verder is het een prima SOS horloge met alle functionaliteit die we nodig hebben. Blij met de verleende service :-)

Duidelijk en makkelijk bedienbaar horloge

Voor mijn vader is het een duidelijk scherm en makkelijk bedienbaar horloge. Het ziet er ook nog mooi uit. Alleen de locatie die we doorkregen na het versturen van een sms was niet het echte punt waar mijn vader was. Het was een punt in een straat verder op. Dat vind ik wel zorgelijk, want mocht het nodig zijn wil je toch precies weten waar hij is!

Prima hulpmiddel, ouderen hebben wel hulp nodig bij instellen

Prima knop, fijn dat er een grote SOS knop op zit. Je kunt veel instellen. Dat is mooi, maar maakt het ook complex. Het lukte mijn ouders niet zelf om de knop in gebruik te nemen, daar heb je wel hulp bij nodig. De kleine schroefjes om hem open te maken zijn niet handig, dit zou simpeler moeten. De computer software kregen wij niet aan de praat, ook niet nadat we hem als uitzondering in de virus scanner hadden opgenomen. Dat is zo ie zo vreemd, de software moet aangepast worden zodat dat niet nodig is. Dat heb je ook niet bij allerlei andere software. Ondanks dat kan ik hem toch aanbevelen.

Alles is prima verlopen.

Ik ben zeer goed geholpen en mijn zus is erg tevreden met haar alarm horloge. Ze vindt het duidelijk en kan er goed mee overleg. We hebben alles getest en het werkt prima Dank je wel voor je fijne begeleiding Esther. groet, Namens Corrie van Asten Wilbers Jo Wilbers

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Zeer vriendelijk, behulpzaam en snelle service. Met vragen kan je bellen, krijgt snel antwoord en goede service.

Heel fijn geholpen, goede product informatie.

Hele goede service.

Doen wat ze zeggen

Ik werd per telefoon vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen

Een mooi horloge van goede kwaliteit en goeie supporthelpdesk

Ik was voor moeder op zoek naar een duidelijk horloge met valdetectie en hartslagmeter. Maar een smartwatch van Apple of Samsung had vooral veel opties die ik niet wou hebben en zn duur klokje om de pols van een oude vrouw met rollator vond ik ergens ook best gevaarlijk. Ditzelfde geldt voor een goedkoop SOS-horloge met grote rode knop in het midden, ook dit maak haar kwetsbaar. Ik was meer op zoek iets wat alles had, maar dan zonder opsmuk. En zo geschiede. Een mooi horloge van goede kwaliteit en goeie klantenservice. Het horloge heeft een helder beeldscherm en alle functie werken naar behoren, het doet wat het moet doen. Het horloge werd gebruiksklaar geleverd, alleen nog aanzetten, en het doet het. Alles was appeltje-eitje. Ik had alleen nog wat vragen m.b.t. het toevoegen van contacten, maar contact met klantenservice ging heel gemakkelijk. En als ik eerst de gebruiksaanwijzing had gelezen dan had ik ze niet eens nodig gehad. Bedankt.

Prima geholpen

Kreeg alarmhorloge niet geïnstalleerd, werd goed geholpen door de servicemedewerker Tom, hij nam de tijd en probeerde echt te helpen. Helaas lukte het alsnog niet en wordt horloge teruggestuurd en wordt er nogmaals naar gekeken.

Snelle levering en hulpvaardig

Goed product met uitgebreide gebruiksaanwijzing. Kordate hulp met goede kennis van zaken.

Niet senior vriendelijk

Toestel lastig te bedienen moet via software

Zeer persoonlijk en vriendelijk!!!!

Perfect en vriendelijk!!!

Prima service!

Tot nu toe heb ik steeds naar tevredenheid antwoord gekregen op mijn vragen(en dat waren er veel!), vertrouw er op dat dat zo blijft!

In 1 woord geweldig

Doen wat ze zeggen