Zou het iedereen.aanbevelen , snel verstuurt,ben er zeer tevreden mee
Het thuisalarm voldoet aan alles wat ik nodig heb, degelijke uitvoering en de prijs is meer dan redelijk. Bestelling was in minder dan 24 in huis. Aangezien het thuisalarm enkel een engelstalige handleiding had, heeft MijnSOS een vertaling erbij gedaan (die beter was dan het origineel).
Ondanks de drukke Sinterklaas tijd alles de volgende dag binnen. We kwamen er niet uit vwb een aantal dingen maar werden keurig netjes via de telefoon geholpen. Tijd was niet gelijk en zouden we 4 dagen daarna worden teruggebeld. Ook daaraan voldeden ze . Dat is tegenwoordig wel anders . Dus ondanks opstart problemen werkt t nu gewoon zoals het moet werken . Super tevreden
Snel geleverd. Goede keuzes mbt installatie.
Beste Herbert, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, MijnSOS
het bedrijf reageert goed denk mee en na telefonisch contact tot een oplossing gekomen alles werkt uitstekend wou dat er meer van zulke bedrijven zijn
Beste Pia, Helaas ligt de bezorgservice van DHL buiten onze macht. We hebben een nieuw pakket naar u gestuurd. Mocht het oude pakket nog aangeboden worden dan mag u dit weigeren. Zodra uw pakket binnen willen we u vragen deze kiyoh opnieuw te boordelen op onze service en het product. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Originele beoordeling
neem een andere bezorger heb het pakketje nog steeds niet blijft aangemeld staan bij dhl
De Alarm Horloge Premium gekocht en werd snel geleverd en bij contact helpdesk werd ik zeer goed geholpen, dankjewel!
Beste Erik, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u zo positief bent over onze helpdesk. Met vriendelijke groet, MijnSOS BV
top, snelle levering, goed produkt
SOS horloge laten uitleveren. In eerste instantie had ik problemen met de door mijzelf geleverde simkaart maar na telefonisch contact en wat tips snel werkende gekregen.
Het geeft rust te weten dat onze alleen wonende vader van 87 ons ten alle tijde ons kan alarmeren. En als hij de telefoon niet hoort wij op afstand kunnen zien waar hij is.
Goede service - communicatie en levering
Zo als het hoort !!!!!
Gemakkelijk te bestellen op duidelijke website. Snelle levering. Prima service na een probleempje met gebruikt telefoonnummer. In overleg teruggestuurd en een dag later weer snel ontvangen met juiste instellingen. Helpdesk zeer duidelijk en oplossingsgericht. De SOS knop werkt voortreffelijk.
Is n prachtige horloge en werkt uitstekend onze moeder is er heel blij mee. Alleen maar lof
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat uw moeder er blij mee is. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Snelle levering van het product. Het product moet zich zelf nog eerst bewijzen.
Al meerdere malen noodknoppen/horloges besteld in een periode van ca. 6 jaar. Bestellingen worden altijd zeer snel geleverd, goed verpakt en voorzien van (nederlandse) handleidingen. De software is gedurende deze periode ook verbeterd wat instellen makkelijker maakt. 1 keer hulp nodig gehad, wat goed verliep.
Omdat het artikel niet precies aan mijn wensen voldeet heb ik het retour gezonden. Alles is keurig afgewerkt
Snelle verzending en netjes ingepakt.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze service zo ervaren heeft! Groet, Lisette van mijnSOS
Snelle afwikkeling en prima antwoord op de vragen
Beste Josca, Bedankt voor de mooie beoordeling! We kunnen erg snel leveren én onze collega's aan de telefoon bezitten veel (technische) kennis. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft! Groet, Lisette van mijnSOS
Vriendelijk. Behulpzaam.
Beste Marian, Bedankt voor uw beoordeling! Groet, Lisette van mijnSOS
SOS knop besteld, de levering was snel. Na het installeren ging de knop niet online en later ook niet meer opgestart. Gebeld met de klantenservice en door de vriendelijke medewerkers en goede behulpzaamheid werd het snel en netjes opgelost. Hele goede service!!
Beste M. Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Na een levering die is verloren geraakt door super leversncier DHL, is alles zonder problemen opgelost door mijnsos! Dat heet service.
Beste Andre, Helaas komt het bij DHL ook wel eens voor dat ze pakketten kwijtraken. We willen dat onze klanten zo snel mogelijk gebruik kunnen maken wat ze hebben aangekocht bij ons. Hopelijk komt het pakketje dat zoek is geraakt weer snel bij ons aan. Fijn dat u onze service zo kan waarderen. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ik had na de levering die snel was nog wat vragen en Esther en Lisette, eigenaren van Mijn SOS hebben erg veel geduld en kennis van de producten waar ze voor staan. Iedereen die een SOS knop kan gebruikten zou ik zeker adviseren deze bij MijnSOS te kopen. En zo'n knop is niet alleen voor ouderen een uitkomst maar ook zeker voor ruiters die alleen op pad gaan, en andere sporters die er alleen op uittrekken. Er zijn nog zoveel andere redenen te bedenken waarbij zo'n knop ook uitkomst kan bieden. Zeer tevreden.
Beste Janine, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het klopt dat juist bij verschillende sporten zoals wielrennen, hardlopen ruitersport juist een alarmhorloge of alarmknop een hele goede oplossing is. Met 1 druk op de knop worden je naasten gebled en zij zien meteen je locatie. Tevens zit er een valdetectie op wat dus ook erg handig kan zijn bij deze sporten. Fijn dat u tevreden over ons bent! Met vriendelijke groeten, Team mijnSOS
Bestelling niet volgens afspraak geleverd
Beste Joachim, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hebben u telefonisch al gesproken over het foutje dat we hebben gemaakt. Bedankt voor de feedback daar kunnen we wat mee in de toekomst. Met vriendelijke groeten, mijnSOS
Duidelijke handleiding en snel en netjes geleverd. We konden het alarm eenvoudig installeren, er was geen hulp nodig!
Beste Petra, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat het allemaal duidelijk is. Mochten er toch nog vragen zijn dan horen we dat graag! Groeten MijnSOS
Ze geven een super goede service en volgen het heel goed op. In één woord een top bedrijf.
Beste fam Sinaai, Hartelijk dank voor de beoordeling. Fijn dat jullie zo'n prettige ervaring hebben gehad met de klantenservice van mijnSOS. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groeten, Team mijnSOS