Gekozen.voor het service pakket, alle telefoonnummers en werkend geleverd. Super
Beste René, Hartelijk dank voor je beoordeling en het kiezen voor het SIMzeker pakket. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
De simkaart moest worden vervangen in verband met een nieuwe provider. Het alarm was al ruim 2 jaar oud (dus buiten de garantie) maar de service ging door. Het apparaat incl. de onderdelen opgestuurd en de simkaart is door hen geplaatst en het apparaat is volledig nagekeken en voorzien van een nieuw koord en afdekknopje. Binnen een week was alles weer terug. Super goede én snelle service.
Beste Elly, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze apk service. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Goed advies. Vlotte levering en prima after sales service. Reageert ook snel op mails.
Beste Nico, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over het product en onze behulpzame medewerkers. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Meedenken in oplossingen door vriendelijke medewerkers
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat we een oplossing hebben kunnen vinden. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijk groet, MijnSOS
Goede levering en het systeem doet wat het moet doen. Wat erg netjes is, is een persoonlijk kaartje er bij doen !!
Beste C, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u het persoonlijke kan waarderen! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Aangenaam contact.
Beste Gert, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Eenmaal het verkeerde ontvangen. Via Whatsapp contact gehad en direct opgelost. Heel fijn!
Beste Remko, Fijn dat het zo snel opgelost kon worden. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Snelle service. Mooi Design Gelukkig ook installatie service en begeleiding.
Beste Aadje, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service en het SOS- product Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Originele beoordeling
Wat een ingewikkeld gedoe. Eerst een simkaart kopen, alleen van KPN. Uploaden in mijn eigen iphone etc. Uren bezig. Het Sos ding zien op te krijgen. Gedoe. Nu iemand met android computer zien te vinden om de knop verder in te richten. Het valt me enorm tegen. Baal ervan
Mijn ervaring met de SOS-knop zijn nog beperkt. De installatie viel mij erg mee met de goede beschrijving die meegeleverd wordt. Ik heb gekozen voor een prepaid kaart van de provider waarbij ik ook een mobiel abonnement heb in mijn geval Vodafone. Ik heb mijn prepaid kaart in de app van Vodafone aan mijn mobiel abonnement kunnen koppelen. Alle gegevens van de prepaid kaart vind ik daarin terug zoals puk code, kaart- en telefoonnummer en ik kan vanuit de app mijn prepaid kaart op waarderen en mijn te goed vinden. Verbinding met netwerk is uitstekend. Ik heb de SOS-knop bedrijfs klaar gemaakt met de sms methode. Peuleschil . Daarna gecheckt op werking. Stemgeluid klinkt wat mechanisch, maar is wel duidelijk
Beste Betty, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat het gelukt is met koppelen van de simkaart en dat het installeren goed is gegaan! Groet, Lisette van mijnSOS
Telefonisch contact gehad, duidelijk en zeer vriendelijke uitleg over product !
Beste CJM, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat u zo goed bent geholpen door onze klantenservice! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
er word snel gereageerd op iedere vraag en maken geen probleem met retour
Beste Joh, Hartelijk dank voor je beoordeling. We proberen inderdaad iedereen zsm te woord te staan of de mail te beantwoorden. Mocht u in de toekomst toch nog een product willen aanschaffen dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Prima precies wat ik zocht past goed staat goed.
Beste Leon, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat het product goed bevalt. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Direkt een antwoordt op mijn vraag alleen heb ik een mail gestuurd waarop ik geen antwoordt heb gehad
Beste Henk, Hartelijk dnak voor je beoordeling! We hebben dezelfde dag uw mail nog beantwoord, wellicht is de mail in de spam terecht gekomen. mochten er nog andere vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Prima service! Attent en snel.
Beste Wilbert, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Perfecte info en afhandeling
Beste Martin, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Een dag nadat ik mijn SOS knop bestelde viel mijn buurvrouw en brak een heup. Zij is net als ik, alleen. Ze heeft 2 uur op de grond gelegen en eindelijk kon ze bij haar telefoon. Het idee alleen al! Vallen kan altijd maar hulp is er dan snel bij! Wat een geruststelling!
Beste mevrouw J.M. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat ontzettend vervelend voor uw buurvrouw. Hopelijk maakt ze het na omstandigheden nu goed. Fijn om te horen dat onze producten een veilig gevoel kunnen bieden. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Alles keurig verzorgd tot DHL het ging bezorgen! Beschadigd en weer retour naar Neunen. Is een tweetal dagen daarna nog goed gekomen.
Beste Jan, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hebben inderdaad weinig invloed op de bezorgservice van DHL. We hebben het pakket daardoor nogmaals moeten versturen en hebben ondertussen het kapotte pakket teruggekregen. fijn dat je wel tevreden bent over onze service! Met vriendeliike groet, MijnSOS
Nadat we voor schoonvader een alarm horloge hadden gekocht, welke tot volle tevredenheid werk, was nu mijn moeder aan de beurt voor een personen alarmering. Een horloge is toch wel wat fors voor een dames pols, dus gingen we voor een "hanger" uitvoering. Met KPN sim kaartje erin vooraf geinstalleerd dus helemaal klaar voor gebruik. Toch niet helemaal. Om het saldo van het sim kaartje in de gaten te houden is een app de makkelijkste manier. Maar, om het sim kaartje met de app te koppelen moet je de code die naar het sim kaartje wordt gestuurd invoeren in de app. Da's even onhandig. Kaartje eruit, in een oude telefoon stoppen om de sms uit te lezen. Vervolgens sim kaartje weer terug stoppen. De meneer van KPN zei me dat dit de enige mogelijkheid was. Tja, dat vond ik dat toch weer een beetje klunzig aan het geheel, maar kan ik mijnsos niet aanrekenen. Wel dat het niet expliciet vermeld is.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling. Helaas is er voor prepaid kaarten en onze sos-producten geen andere oplossing als u bij KPN wilt registreren. Onze SOS-producten kunnen geen codes doorgeven zoals de koppelcode van KPN, daarom moet je eenmalig bij een prepaid kaart het kaartje in je mobiel steken om te zorgen dat dit nummer gekoppeld wordt met de app. Daarna hoeft het kaartje ook niet meer uit het SOS-product en kun je nu ten alle tijden het tegoed nu inzien en opwaarderen in de app. Bij de installatiebrief die je hebt gekregen staat alles in vermeldt. Met een abonnementskaartje heb je daar geen omkijken naar. Met vriendelijke groet, MijnSOS
om privé redenen moet het mogelijk zijn om geheel zonder simkaart te gebruiken, middels wifi.
Beste Cees, Onze producten werken op GPS en maken alleen gebruik van een wifi punt als het bereik van de GPS minder werkt. Er zijn ook producten die werken op bluetooth maar daar heb je je telefoon altijd voor nodig. Wij verkopen deze producten niet. Met vriendelijke groet, mijnSOS
Het is even wennen , moet vaak opgeladen worden en het oplaadkabeltje is erg kort en gaat snel los . dat is een minpuntje . verbinding en doorverbinden met contacten gaat goed.. de bestelling en levering zijn prima gegaan.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, MijnSOS
De mogelijkheid gebruikt om voor 20 euro de sos noodknop te laten installeren . Ik had gedacht dat bij de 20 euro ook een simkaartje zou zitten met 20 euro, maar daar stond 2,50 op. Beter even duidelijk vermelden. Om niet eerst het simkaarje uit de sos knop te moeten halen, heb ik hem los op laten sturen. Wel gepruts om de simkaart in mijn telefoon te doen en om te wisselen met mijn eigen simkaart. De app van kpn erop gezet om het beltegoed te controleren… dat had ik n.l. Met 20 euro verhoogd… maar om dat te zien werd er een code gestuurd naar de simkaart die intussen weer in de sos noodknop zat… weer eruit.. weer in telefoon. Enz. Maar het lukte niet om te zien. Van alles geprobeerd op zaterdagavond en moeten wachten tot maandag om kpn te bellen om te zien of mijn beltegoed opgewaardeerd was. Lang wachten voordat je aan de beurt bent… om toch gebruik te kunnen maken van deze app om mijn beltegoed te zien, is een kennis een uur bezig geweest met uitzoeken …wisselen van de sim uit de sos knop in de telefoon e.d… en met 2 telefoongesprekken met kpn, die veel tijd in beslag namen.. is dit nog niet opgelost. Ik krijg..( wanneer?) een sms of mail van kpn om dit te koppelen. Tot die tijd zit de simkaart van de sos noodknop samen met mijn sim kaart in mijn telefoon. Dus ik kan hem nog niet gebruiken want… als de koppelcode binnenkomt.. moet ik hem zien en installeren… helaas toch allemaal stress voor mij. Ik dacht voor die 20 euro alles geregeld te hebben… ook is het goed even aan te geven dat de bevestingsmail in de spam terecht kan komen.. daar kwam ik na 3 dagen achter… uiteindelijk wel even uitgeprobeerd door simkaartje ( weer) even in sos noodknop te doen en de eerste 3 contacten kregen contact met mij. Valdetectie nog niet uitgeprobeerd.
Beste Thea, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hebben een uitgebreide handleiding met plaatjes en filmpjes op de website staan. Op de website staat duidelijk vermeld dat u betaald voor de installatieservice en dat u daar een KPN simkaart bijkrijgt met een tegoed van 2,50 en als u registreert bij KPN krijgt u nogmaals 7,50 erbij. Tevens heeft u een brief bij de installatieservice gekregen hoe u het beste de simkaart kan koppelen aan een KPn account. Dit mogen wij niet voor u doen ivm de privacywet. Hopelijk is alles nu in orde en kunt u de knop gaan gebruiken. Mocht dat niet zo zijn dan zijn wij 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar en helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Er wordt tegenwoordig door steeds meer zorgorganisaties aan de weg getimmerd om kwetsbaren en ouderen te overtuigen van het nut van een SOS noodknop. Onlangs stond er zelfs al een bedrijf voor aan mijn deur! Ik woon in een 50+ appartement ;) Maar wat veel ouderen afschrikt is toch het maandelijkse bedrag. Daar is een oplossing voor: Koop de apparatuur! En regel enkele personen in je eigen omgeving die je willen helpen. Daarom ben ik zo blij met MijnSOS, want zij verkopen deze apparatuur en zorgen ervoor dat er Nederlands wordt gesproken door de apparaten.
Beste Erik, Hartelijk dank voor je beoordeling. Dat is inderdaad waar veel mensen tegen aan lopen, die maandelijkse hoge kosten bij andere aanbieders. MijnSOS bied het product aan en je kan zelf beslissen wat voor soort simkaart je eraan koppelt zodat je de kosten in je eigen hand kan houden. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Vlotte service, ideaal door de WhatsApp functie. Snel en duidelijk antwoord.
Hallo Angelika, Bedankt voor deze mooie review! Groet, Lisette van mijnSOS
Goede klantenservice en snelle levering.
Hallo Lydie, Bedankt voor deze mooie review! Groet, Lisette van mijnSOS
APK laten doen van het alarmhorloge voor mijn vader. Ik werd gebeld om de instellingen door te nemen. Prettig gesprek, klantgericht. De dag later was het horloge weer terug.
Hallo Paul, Bedankt voor de review. De APK voor een noodknop of alarmhorloge is inderdaad een goede optie om eens alles te laten controleren. En wanneer ons iets opvalt, dan bespreken we dit met de klant. Fijn dat je dat ook als prettig hebt ervaren. Groet, Lisette van mijnSOS