Duidelijk en makkelijk bedienbaar horloge

Voor mijn vader is het een duidelijk scherm en makkelijk bedienbaar horloge. Het ziet er ook nog mooi uit. Alleen de locatie die we doorkregen na het versturen van een sms was niet het echte punt waar mijn vader was. Het was een punt in een straat verder op. Dat vind ik wel zorgelijk, want mocht het nodig zijn wil je toch precies weten waar hij is!

Prima hulpmiddel, ouderen hebben wel hulp nodig bij instellen

Prima knop, fijn dat er een grote SOS knop op zit. Je kunt veel instellen. Dat is mooi, maar maakt het ook complex. Het lukte mijn ouders niet zelf om de knop in gebruik te nemen, daar heb je wel hulp bij nodig. De kleine schroefjes om hem open te maken zijn niet handig, dit zou simpeler moeten. De computer software kregen wij niet aan de praat, ook niet nadat we hem als uitzondering in de virus scanner hadden opgenomen. Dat is zo ie zo vreemd, de software moet aangepast worden zodat dat niet nodig is. Dat heb je ook niet bij allerlei andere software. Ondanks dat kan ik hem toch aanbevelen.

Alles is prima verlopen.

Ik ben zeer goed geholpen en mijn zus is erg tevreden met haar alarm horloge. Ze vindt het duidelijk en kan er goed mee overleg. We hebben alles getest en het werkt prima Dank je wel voor je fijne begeleiding Esther. groet, Namens Corrie van Asten Wilbers Jo Wilbers

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Zeer vriendelijk, behulpzaam en snelle service. Met vragen kan je bellen, krijgt snel antwoord en goede service.

Heel fijn geholpen, goede product informatie.

Hele goede service.

Doen wat ze zeggen

Ik werd per telefoon vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen

Een mooi horloge van goede kwaliteit en goeie supporthelpdesk

Ik was voor moeder op zoek naar een duidelijk horloge met valdetectie en hartslagmeter. Maar een smartwatch van Apple of Samsung had vooral veel opties die ik niet wou hebben en zn duur klokje om de pols van een oude vrouw met rollator vond ik ergens ook best gevaarlijk. Ditzelfde geldt voor een goedkoop SOS-horloge met grote rode knop in het midden, ook dit maak haar kwetsbaar. Ik was meer op zoek iets wat alles had, maar dan zonder opsmuk. En zo geschiede. Een mooi horloge van goede kwaliteit en goeie klantenservice. Het horloge heeft een helder beeldscherm en alle functie werken naar behoren, het doet wat het moet doen. Het horloge werd gebruiksklaar geleverd, alleen nog aanzetten, en het doet het. Alles was appeltje-eitje. Ik had alleen nog wat vragen m.b.t. het toevoegen van contacten, maar contact met klantenservice ging heel gemakkelijk. En als ik eerst de gebruiksaanwijzing had gelezen dan had ik ze niet eens nodig gehad. Bedankt.

Prima geholpen

Kreeg alarmhorloge niet geïnstalleerd, werd goed geholpen door de servicemedewerker Tom, hij nam de tijd en probeerde echt te helpen. Helaas lukte het alsnog niet en wordt horloge teruggestuurd en wordt er nogmaals naar gekeken.

Snelle levering en hulpvaardig

Goed product met uitgebreide gebruiksaanwijzing. Kordate hulp met goede kennis van zaken.

Niet senior vriendelijk

Toestel lastig te bedienen moet via software

Zeer persoonlijk en vriendelijk!!!!

Perfect en vriendelijk!!!

Prima service!

Tot nu toe heb ik steeds naar tevredenheid antwoord gekregen op mijn vragen(en dat waren er veel!), vertrouw er op dat dat zo blijft!

In 1 woord geweldig

Doen wat ze zeggen

het alarm werkt "echt geweldig"met 1 druk op de knop direct contact

Mijn moeder heeft er meermaals gebruik van gemaakt.We zijn zeer tevreden en het geeft voor ons beiden een alles gerustellend gevoel als ik van huis ben.

zeer vriendelijke ondersteuning

ze hebben alle tijd voor mij om uit te leggen

Prima horloge

Alles zelf te installeren is goed te doen met de gebruikshandleiding

Te wijnig begrip en coulance ivm fout van client

Had een wat soepelre coulance regeling verwacht ivm een fout die door klant overigs zelf veroorzaakt was Een kleine korting op het nieuwe product met instellen van apperaat was voor ons wel een teleurstelling

Snelle service, snelle levering en snelle reactie op de gestelde vraag

super klantenservice, snel en adequaat

De dockingstation van de SOS knop van mijn vader was kapot, samen met de klantenservice alle stappen doorlopen of het probleem in de oplader zat toen dat het geval was een nieuw dockingstation besteld. Kreeg wel direct te horen dat de bestelling voor die dag al was opgehaald door DHL en dat het daarom een dag langer zou duren. Pakketje werd zoals gezegd een dag later bezorgd met een attent kaartje erbij Echt een aanrader MijnSOS.nl

zeer snel en makkelijk aan te sluiten

goede handleiding en werkt perfect

Besteld en geleverd naar afspraak

Helpdesk was behulpzaam en kundig

Kwaliteit!

Dit SOS horloge voor mijn (bonus)moeder aangeschaft. Na wat ervaring met andere leveranciers en hun veelal Chinese sos horloges is het een verademing deze te ontvangen. Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen maar het oogt in ieder geval robuust. Positief: 1. Goede verpakking met extra NL handleiding. 2. Stevig horloge met prettig bandje 3. Handgeschreven "bedankt" kaartje erbij Ik heb maar één verbeterpunt: Het sos horloge is aan een Windows computer te koppelen. Werkt eenvoudig en hierdoor kan je snel meerdere SOS telefoonnummers invoeren. De software is bijzonder uitgebreid met volgens mij prachtige instellingen. Helaas kon ik hier geen uitvoerige gebruiksaanwijzing over terugvinden.

Snelle, correcte levering

SOS-knop na wat mails direct vanuit voorraad op kunnen halen; erg netjes en service-gericht. Bijgeleverde handleiding was helaas van wat slechtere print-kwaliteit, dus als escape maar even via internet gedownload.

Goed product, erg fijne ondersteuning!

Met name de helpdesk echt klantvriendelijk.

Mooi horloge

Nederlandse handleiding !