Via site zeer veel info te krijgen en ook via andere kanelen makkelijk te bereiken voor ondersteuning. Tot heden een 10 dus.
Beste Tineke, Hartelijk dank voor je beoordeling. We doen ons best om zo duidelijke mogelijke informatie te geven via de website. En inderdaad mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn dan zijn onze collega's van de klantenservice er om al je vragen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Met alle (niet altijd eenduidige) aanwijzingen in de handleiding niet in bedrijf te krijgen. Apparaat wordt teruggestuurd.
Goedemiddag, U heeft het product beoordeeld, maar niet onze service. Heeft u al contact gehad met onze klantenservice? Die helpen u graag verder om het horloge online te krijgen. Ik hoor graag wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groeten, Team mijnSOS
Horloge besteld voor onze moeder van 88, ze is er blij mee. Fijn dat je direct contact kan maken als het nodig is. Bij 1e horloge ging iets in de programering niet goed, kregen snel een nieuw horloge toegestuurd en nu werkt het goed.
Beste Gi, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je moeder er tevreden over is. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Op de website is veel informatie en zelfs software te vinden van de SOS knop die ik daar heb gekocht. Dat vind ik goede service. Verder verliep bestelling en levering ook allemaal soepel.
Beste Jan, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u onze service kan waarderen. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Denken mee en geven goed advies. Support bij instellingen obv vragen
Beste Léon, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Mochten er nog vragen zijn dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Team mijnSOS
het sos werkt goed. in het begin even moeten wennen dat je de knop even ingedrukt moet houden. weet niet of dit te doen is als je echt alarm nodig hebt? maar het is fijn dat je hoort waar degene is en dat je spraak verbinding met elkaar hebt.
Beste Dinny, Hartelijk dank voor je beoordeling. De knop staat zo ingesteld dat je deze 2 seconden ingedrukt moet houden om alarm te slaan. Dit is om vals alarm te voorkomen. Het is echter wel mogelijk om deze tijd te verkorten. Mocht je dit willen neem dan even contact met ons op. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Makkelijk te bestellen, snel in huis.
Beste Annelies, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Snel en goed
Beste Maarten, Hartelijk dank voor je beoordeling. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Vriendelijke groet, MijnSOS
Het in gebruik nemen van de sos smart horloge is niet gemakkelijk. Hulp van iemand met kennis van social media is nodig. Ondersteuning van lisette en edith bijzonder vriendelijk.
Beste Alex, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed te lezen dat onze collega's u fijn hebben geholpen. Mocht u nog ergens hulp bij nodig hebben dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Tot op heden ben ik zeer tevreden.
Beste P.H.J.M., Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Nadat ik mijn riemclip kapot maakte had ik in drie dagen nieuwe in huis
Beste Niek, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat het zo is opgelost. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Snel geleverd met en Nederlandse handleiding
Beste Roelof, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Prima prijs en kwaliteit
Beste Tinus, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Gekozen.voor het service pakket, alle telefoonnummers en werkend geleverd. Super
Beste René, Hartelijk dank voor je beoordeling en het kiezen voor het SIMzeker pakket. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
De simkaart moest worden vervangen in verband met een nieuwe provider. Het alarm was al ruim 2 jaar oud (dus buiten de garantie) maar de service ging door. Het apparaat incl. de onderdelen opgestuurd en de simkaart is door hen geplaatst en het apparaat is volledig nagekeken en voorzien van een nieuw koord en afdekknopje. Binnen een week was alles weer terug. Super goede én snelle service.
Beste Elly, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze apk service. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Goed advies. Vlotte levering en prima after sales service. Reageert ook snel op mails.
Beste Nico, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over het product en onze behulpzame medewerkers. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Meedenken in oplossingen door vriendelijke medewerkers
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat we een oplossing hebben kunnen vinden. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijk groet, MijnSOS
Goede levering en het systeem doet wat het moet doen. Wat erg netjes is, is een persoonlijk kaartje er bij doen !!
Beste C, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u het persoonlijke kan waarderen! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Aangenaam contact.
Beste Gert, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed te horen dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Eenmaal het verkeerde ontvangen. Via Whatsapp contact gehad en direct opgelost. Heel fijn!
Beste Remko, Fijn dat het zo snel opgelost kon worden. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Snelle service. Mooi Design Gelukkig ook installatie service en begeleiding.
Beste Aadje, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service en het SOS- product Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Originele beoordeling
Wat een ingewikkeld gedoe. Eerst een simkaart kopen, alleen van KPN. Uploaden in mijn eigen iphone etc. Uren bezig. Het Sos ding zien op te krijgen. Gedoe. Nu iemand met android computer zien te vinden om de knop verder in te richten. Het valt me enorm tegen. Baal ervan
Mijn ervaring met de SOS-knop zijn nog beperkt. De installatie viel mij erg mee met de goede beschrijving die meegeleverd wordt. Ik heb gekozen voor een prepaid kaart van de provider waarbij ik ook een mobiel abonnement heb in mijn geval Vodafone. Ik heb mijn prepaid kaart in de app van Vodafone aan mijn mobiel abonnement kunnen koppelen. Alle gegevens van de prepaid kaart vind ik daarin terug zoals puk code, kaart- en telefoonnummer en ik kan vanuit de app mijn prepaid kaart op waarderen en mijn te goed vinden. Verbinding met netwerk is uitstekend. Ik heb de SOS-knop bedrijfs klaar gemaakt met de sms methode. Peuleschil . Daarna gecheckt op werking. Stemgeluid klinkt wat mechanisch, maar is wel duidelijk
Beste Betty, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Fijn dat het gelukt is met koppelen van de simkaart en dat het installeren goed is gegaan! Groet, Lisette van mijnSOS
Telefonisch contact gehad, duidelijk en zeer vriendelijke uitleg over product !
Beste CJM, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat u zo goed bent geholpen door onze klantenservice! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
er word snel gereageerd op iedere vraag en maken geen probleem met retour
Beste Joh, Hartelijk dank voor je beoordeling. We proberen inderdaad iedereen zsm te woord te staan of de mail te beantwoorden. Mocht u in de toekomst toch nog een product willen aanschaffen dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
Prima precies wat ik zocht past goed staat goed.
Beste Leon, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat het product goed bevalt. Met vriendelijke groeten, MijnSOS