Goed product! We hebben het goed uitgetest en de functies werken perfect Je kan de persoon die het gebruikt ook bellen en zonder op een knop te drukken kan de gebruiker je vragen beantwoorden. MijnSOS geeft ons een veilig gevoel!
Hallo Monique, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten en ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, Lisette MijnSOS
De levering is prima. Als je een vraagt stelt per mail wordt het direct beantwoord. Goede service. Jammer wel dat ze de www.smart-locator.com niet adviseren. Ik vind het een mooi dashboard. Het is helaas in het engels. Maar als je een vraag stelt over smart-locator merk je dat ze niet enthousiast zijn hierover en dat vind ik wel jammer.
Beste Adrie, Hartelijk dank voor je beoordeling! Het is mogelijk om de Smart-locator app te gebruiken, maar omdat het een Engelstalige én betaalde app is, raden we dit niet aan. Ook om de reden omdat het in principe niet nodig is omdat de meeste dingen te regelen zijn via sms. Maar gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden, dus voor ieder wat wils! Groeten, Lisette mijnSOS
De afgelopen maanden heb ik een aantal keren zaken gedaan met MijnSOS. Nu het 4e apparaat al weer in gebruik genomen. Alles top! Prima bedrijf, prima service, prima producten!
Beste Erik, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten en ons bedrijf. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Uitstekend geholpen via de telefoon. SOS horloge de volgende dag ingesteld en al geleverd voor een scherpe prijs. Top.
Beste Wilko, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat uw zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ben goed en snel geholpen met mijn probleem. Goed horloge.
Beste C, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Mochten er in de toekomst nog andere vragen zijn dan horen we dat graag! Vriendelijke groeten, MijnSOS
De gps tracker werd snel geleverd en er zit een goed leesbare handleiding bij. Het apparaat werkt goed, maar hij is pas kort in gebruik. Hoe hij op langere termijn werkt weet ik natuurlijk nog niet.
Beste Joop, Hartelijk dank voor je beoordeling. Mocht je nog vragen hebben over de tracker dan helpen we je graag verder. Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ontvangen Beacon miste AAA batterij klemmetje. Met enkele dagen vervangede Beacon ontvangen. Beacon is snel en eenvoudig te koppelen aan SOS knop. Instelling gaat met duidelijke gebruiksaanwijzing.
Beste Frank, Hartelijk dank voor je beoordeling. Spijtig te horen dat je een defect product hebt ontvangen. We hebben inderdaad direct een nieuwe toegestuurd. Mochten er nog vragen zijn over de beacons dan horen we dat graag! Vriendelijke groeten, MijnSOS
Goed horloge.
Beste Dinie, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Nog te weinig ervaring ermee - Slecht vast te stellen of ie aan of uit staat. Bellen werkt goed en ook beluisteren van berichten. Denk na gewenning goed apparaat.
Beste B, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar om u te helpen met instellen van het product. U kunt ook kiezen voor onze installatieservice. Het product wordt dan geheel naar wens voor u ingesteld. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Vriendelijke groeten, MijnSOS
Erg fijn en snel geholpen door Lisette van mijnSOS. Als ik vragen heb zijn ze gewoon per telefoon bereikbaar en nemen echt (ouderwets) de tijd voor je. Erg fijn bedrijf en handige noodknop voor mijn situatie.
Beste Roel, Hartelijk dank voor je beoordeling. Dat is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Goed product
Beste Reier, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Gebruiksvriendelijke alarmknop die al helemaal ingesteld kan worden door de mensen van MijnSOS.nl. Erg handig en duidelijke gebruiksaanwijzing. Alleen de uitleg om locatiebepaling in te stellen is voor ons wat onduidelijk, maar daar kunnen we contact over opnemen met de leverancier. Zij zijn goed benaderbaar en snelle service.
Beste Marian, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijk groet, MijnSOS
werkt prima alleen als ik geen kleinzoon had gehad dan had ik het zelf niet kunnen instaleren met mijn 90 jaar zal voor andere ook wel moeilijk zijn
Beste Johanna, Hartelijk dank voor je beoordeling. Mocht je er niet goed uitkomen met de installatie, dan staat onze klantenservice 6 dagen per week klaar om u te helpen. We hebben ook onze installatieservice daar bieden we aan dat uw bestelling geheel naar wens geïnstalleerd en verstuurd wordt. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Horloge is vlot geleverd. Het eerste wat je moet doen is het registreren en opwaarderen van de Sim kaart. Dat moet je in je eigen telefoon doen, want dat kan niet als hij in het horloge zit. Als je de drie SOS nummers via de app in het horloge zet, moet je er op letten dat het horloge na ongeveer 20 seconden doorschakelt naar het volgende nummer. Als je voicemail eerder aanspringt, schakelt hij dus niet door. Je moet dus je voicemail instellen op een langere rinkeltijd of uitzetten. Of je kunt het horloge instellen om sneller door te schakelen naar het volgende nummer. Dat staat echter niet in de gebruiksaanwijzing uitgelegd. De klantenservice heeft het mij prima uitgelegd. Het horloge gaat lang mee op 1 batterij lading, na 2 dagen nu op 75%. De app werkt goed maar heeft veel meer mogelijkheden dan in de gebruiksaanwijzing van het horloge worden besproken. Kortom een prima apparaat dat een uitgebreidere gebruiksaanwijzing verdient.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mocht u nog vragen over de installatie dan horen we dat graag! Met vriendelijk groeten, MijnSOS
vakkundig en prettig geholpen
Beste J A, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijk groeten, MijnSOS
Ik heb voor mijn vader een alarm horloge besteld. Had hier installatie service bij genomen. Alles was prima in orde. Het geeft een veiling gevoel dat wij nu gealarmeerd worden als er iets is.
Beste Mario, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat we kunnen bijdragen aan een veilig gevoel voor je vader. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Maak gebruik van de gratis installatie regeling. Later eenvoudig via SMS bij te stellen. De service is vriendelijk en adequaat. Horloge werkt prima. Aanrader!
Beste Jan, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bet over onze service. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Werd goed geholpen en kreeg goed advies. Ook na de bestelling nog goede hulp en vriendelijk te woord gestaan.
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ze hebben me bij mijnSOS heel vriendelijk en goed geholpen!
Heel snel na het bestellen van een noodknop werd deze geleverd. Ook vragen werden via de chat zeer snel en adequaat afgewikkeld. De werking van de knop moeten we nog ervaren, maar deze is netjes qua vormgeving en compact.
Beste Ruud, Hartelijk dank voor je beoordeling. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over de noodknop dan helpen we je graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
De SOS knop met instructie en mogelijkheid tot voorprogrammeren is super fijn voor de matlezorger
Beste Saskia, hartelijk dank voor je beoordeling. Je hebt gebruik gemaakt van onze installatieservice. Fijn om te horen dat je er zo tevreden over bent. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
De batterij van het horloge moet ik 2 keer per dag opladen, anders vertelt het je 'snachts dat de batterij leeg is. Dus wil je de noodknop de hele dag kunnen gebruiken, moet je overal de oplader mee naartoe nemen, anders heb je een probleem.
Ik heb na het 50+ abonnement (gecanceld) een Simpel sim only van 3,50 pm genomen en dat simmetje werkt goed. Wel erg complex om de code van de sim te verwijderen, dat zou eenvoudiger moeten. Programering via laptop gedaan. Dat het ding (ev4) de tijd uitspreekt op een correcte manier is wel prettig.
Beste Ap, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Op onze website www.mijnsos.nl kunt u zien hoe u eenvoudig de pincode van een simkaart verwijderd. Mocht het niet lukken met installeren. Onze klantenservice is 6 dagen per week beschikbaar! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Goede hulp na aanschaf
Originele beoordeling
Ik heb het horloge nog niet aan, ga het ook buiten het huis niet dragen. Veel te groot zeker voor een vrouw
MijnSOS verkoopt uitstekende producten die veel kunnen bijdragen aan de gemoedsrust van ouderen en hun naasten. Ik ken 't bedrijf nu enkele maanden, en gisteren heb ik geholpen bij de ingebruikname van het derde alarm horloge al weer. De communicatie met MijnSOS verloopt snel dankzij toegewijd personeel!
Bedankt Erik voor je positieve beoordeling. We gaan voor 100% tevredenheid. Fijn dat dat zo ervaren wordt. Met vriendelijke groet, Lisette mijnSOS