Een defect product kan natuurlijk altijd gebeuren, het blijft techniek. Maar de bereikbaarheid en after sale is prima bij dit bedrijf is prima. Direct geholpen, direct een nieuw toestel, geen gezeur.
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij gaan voor 100% tevreden klanten. wat fijn dat u dat ook bent. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Zeer goede service. Denken mee .
Beste Wilhelmus, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over onze service. Mochten er nog vragen zijn in de toekomst dan beantwoorden wij die graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Fantastische webshop....waarom? Snelle levering want dat willen we tenslotte tegenwoordig allemaal, goede apparatuur, de alarmknop werkt perfect, prima handleidingen, zowel geleverd als op de site en last but not least fantastische service, ik had ondanks de prima handleidingen toch nog een vraag en deze werd uiterst snel en zeer vriendelijk opgelost. Deze webshop kan dienen als voorbeeld voor anderen.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en onze producten. U mag altijd contact opnemen als er vragen zijn! Met vriendelijke groeten, Mijn SOS
Prima en snelle afhandeling van mijn order. Helaas was ik genoodzaakt om mijn bestelling te ruilen voor iets anders maar ook dat verliep soepel en zonder problemen. Dank daarvoor!
Beste Manuela, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mocht u verder nog vragen hebben over uw nieuwe artikel dan horen we dat graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
na het zoveelste telefoontje van mijn kant met vragen werd ik nog steeds even vriendelijk en deskundig te woord gestaan. na afspraak bij MijnSOS i.v.m. problemen met het installeren van gegevens kreeg ik alle tijd en hulp voor het oplossen hiervan. ik heb nu een uitstekend werkend alarmhorloge.
Beste Elsken, Hartelijk dank voor uw beoordeling. fijn dat alles nu weer naar behoren werkt. Met vriendelijk groeten, MijnSOS
Het was perfect, alles was keurig geïnstalleerd en klaar voor gebruik
"Mijn SOS" heeft veel mogelijkheden en is een mooi apparaatje dat de drager en de naasten een hoog veiligheidsniveau geeft. Uit de beschrijving bleek niet duidelijk dat het apparaat alleen goed werkt met een prepaid card. Die heb ik er later erbij gekocht. Dan blijkt ook dat de beschrijving voor de installatie voor verbetering vatbaar is. Voor de prijs zou je op z'n minst een duidelijke nederlandse beschrijving mogen verwachten.
Goed advies, uitleg en zeer vriendelijke medewerker, was erg behulpzaam!
Horloge ook super snel ontvangen
Het sos horloge werkt simpel en effectief. Zelfs mijn 90 jarige moeder nam deze zonder moeite in gebruik. Snelle en vriendelijke levering en ondersteuning. Top!
Mooie producten, uitstekende handleidingen, en betrokken personeel. Fijn om zaken mee te doen!
Sos horloge besteld werkt goed heel fijn ook geholpen met vragen !
Het alarm past perfect in de houder, alleen is de klip zo strak dat je hem met geen mogelijkheid aan je broekrand kunt krijgen.
Goede assistentie bij het vooraf reeds ingevulde gegevens.
Beste Cees, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Vriendelijke groeten, MijnSOS
zou nog beter zijn mocht er ook een klein schroevendraaier in de verpakking zitten
Beste Patrick, Hartelijk dank voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat er geen schroevendraaier bij zit, want deze hoort er wel bij te zitten. Als je wil, kunnen we deze uiteraard nog nasturen. Je kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Zeer goede service bij uitleg
Beste Sonja, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Vriendelijk verkoop-personeel, heeft meegedacht over juiste accessoires voor SOS alarm-horloge (direct intern nagegaaan wat het precieze oplaadsetje daarvoor moest zijn) + prompte verzending/bezorging ervan binnen 1 dag geregeld. Alle lof!
Beste Marc, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Prettige ontvangst (met koffie!) en een correcte uitleg en service. Horloge ter plaatse geïnstalleerd en klaar voor gebruik mee gekregen. Naast de SOS functie is ook de plaatsbepaling d.m.v een SMS bericht perfect en de drager te lokaliseren. Brengt veel rust bij de gebruiker(s).
Beste Wim, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service (en de koffie)! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
alles is goed gegaan volgens afspraak
Beste Jac, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Heb hem aan een broekriem hangen, waarbij ik op moet passen dat hij niet knel komt te zitten (bukken) want dan gaat hij af. Ook het horloge bandje, zou ik niet aanbevelen , dat vind ik veel te groot aan mijn pols. Maar verder werkt het prima!
Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
had wat problemen met betaling, ik kreeg diverse errors. Zeer vriendelijk te woord gestaan en heb 't uiteindelijk allemaal telefonisch kunnen regelen. snelle levering.
Beste, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
De installatieservice is zogenaamd zonder "kleine lettertjes"... Wat blijkt: om het saldo van de geinstalleerde prepaid SIM kaart te kunnen bekijken om zonodig aan te vullen, wordt er een zeer uitgebreide handleiding meegeleverd waarmee de gebruiker zelf de SIM kaart weer moet deinstalleren, de SIM kaart van een mobiele telefoon moet deinstalleren, om na registratie vervolgens weer de SIM kaart in het apparaat te installeren, en de SIM kaart in de mobiele telefoon moet installeren. Ook wordt er geen enkele indicatie gegeven van hoeveel saldo er überhaupt nodig is. Lekker bezig mijnSOS, dit product gaat terug.
Bedankt voor uw feedback en vervelend dat de uitleg voor de sim-kaart niet duidelijk voor u was. Zoals per mail (en telefonisch met uw tante waar u de beoordeling voor heeft ingevuld) besproken, hebben we van verschillende mogelijkheden voor de sim-kaart bij de installatie service. (losse kaart, extra beltegoed, eigen kaart, etc). Ook zijn wij zes dagen per week telefonisch, per mail en chat bereikbaar voor hulp mocht u er zelf niet uitkomen. Mocht u (of uw tante) nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Fijne dag verder...
na de aanschaf van een goedkope chinese sos melder voor mijn moeder, is dit een verademing. supermakkelijk op te laden, geen gekloot met kabeltjes, instellen van de telefoonnummers is supermakkelijk per SMS, ipv een moeilijke app. De Nederlandse gesproken meldingen na activeren van de SOSknop zijn heel duidelijk, en het slachtoffer/patiënt weet direkt wat er gebeurt. Aanrader!
Beste Hayo, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over het product! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Het omruilen van een horloge voor een noodknop ging zonder problemen. Ik werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent over onze service en medewerkers. Vriendelijke groeten, MijnSOS
Duidelijke website, snelle levering.
Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Hartelijke groeten, MijnSOS