pensez à l'utilisateur francophone mode d'emploi en français svp.merci
Merci pour votre avis, Malheureusement nous n'avons pas de manuel en français, nous nous en excusons. Cordialement, MijnSOS bv
Prima service, vriendelijke mensen en erg behulpzaam.
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
snelheid, informatie en ondersteuning bij de aanschaf van een alarmapparaat is noodzakelijk en dat is deze firma wel toevertrouwd. indien nodig is een persoonlijk contact van zelfsprekend. samengevat is hierdoor- naast een modern product voor een prima prijs-sprake van een prima organisatie.
Beste Andre, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Mochten er nog ergens vragen over zijn dan horen we dat graag! Vriendelijke groeten, MijnSOS
Na aanschaf van de SOS knop had ik tot 2x toe nog wat vragen. Ik werd beide keren super geholpen en vooral met veel geduld. Duidelijke uitleg en hierdoor veel vertrouwen in de aangeschafte knop.
Beste L, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mocht u in de toekomst nog andere vragen hebben dan staan we u graag te woord! Met hartelijke groeten, MijnSOS
We ondervonden wat problemen met het betalen van de online aankoop (door gebruik van een bankkaartlezer). Na telefonische contactname werd de bestelling snel via mail en factuur geregeld. Goede en vriendelijke service. Ook tevreden over de aankoop maar voor Belgische klanten mocht er eerder een Belgische provider van de prepaid-sim bijzitten i.p.v. een Nederlands nummer.
Beste Anna, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Het is helaas niet mogelijk om Belgische simkaarten aan te schaffen omdat dit op naam besteld moet worden, en dat geeft problemen m.b.t. de privacywet. Anders hadden we dat graag gedaan. Mocht u nog vragen hebben dan staan we graag te woord! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ideaal, makkelijk en doeltreffend in gebruik.
Beste Lydia, Hartelijk dank voor je beoordeling! Vriendelijke groeten, MijnSOS bv
Vragen worden direct en kundig beantwoord.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn dan helpen u graag verder! Met hartelijke groeten, MijnSOSbv
De alarmknop was al voorzien van de Sim om gebruik te vereenvoudigen gevolg was dat het apparaat alsnog uit elkaar moest om de Sim in een mobiel te activeren. Het hiervoor benodigde minuscule schroevendraaiertje moet je dan maar net hebben. Activeren is volgens mij voor de gemiddelde senior erg ingewikkeld. Geluid van het apparaatje is goed en eenmaal geactiveerd is het een eenvoudig device, goed voor het vertrouwen van de gebruiker en de alarm- ontvanger.
Beste Jeroen, Bedankt voor je beoordeling. We hebben de simkaart inderdaad al in het apparaat zitten met een starttegoed van 2,50 in principe kun je hier al mee vooruit maar om het te koppelen aan een KPN account moet je inderdaad eenmalig het simkaartje in een telefoon plaatsen. Bij al onze worden kleine schroevendraaiers meegeleverd. Mocht dit bij u niet het geval zijn. Dan sturen we er uiteraard een naar u op. Met vriendelijke groeten, MijnSOS bv
Ik vond het jammer dat in de beschrijving er niet duidelijk bij stond dat eerst de SIM Kaart opgewaardeerd moet worden voordat je hem gaat instaleren.
Beste Anita, Bedankt voor je beoordeling! Je kan het product al gebruiken, met het tegoed dat wij meesturen. Het is wel te adviseren om inderdaad het simkaartje eenmalig uit het product te halen om op te waarderen als u met de KPN prepaid app wilt werken. Als u als gast opwaardeert hoeft u het kaartje er niet uit te halen maar dat heeft als nadeel dat je dan het tegoed niet kunt inzien. Mocht u nog vragen helpen we u graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ik kon enkel per email mijn vragen stellen, maar de antwoorden kwamen zo snel dat het net een chat-gesprek leek :-) De antwoorden waren duidelijk en mijn vragen en verzoeken werden goed begrepen.
Beste Tryntsje, Hartelijk dank voor je beoordeling. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn helpen wij je graag! Hartelijke groeten, MijnSOS
Prima product en goede service
Beste M, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over ons product en de service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Beste M, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOSbv
Een telefoontje, direct een afspraak op dezelfde dag, geïnstalleerd naar persoonlijke voorkeur, helemaal TOP
Beste Rien, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groeten, MijnSOS bv
In verband met oplaadproblemen horloge na (bijna) een jaar geretourneerd. Snel en adequaat opgelost. Wel vind ik persoonlijk dat een product met een dergelijke prijs niet binnen een jaar dit probleem mag vertonen. Zeker niet omdat gebruikers een zekere afhankelijkheid hebben en vertrouwen (moeten kunnen hebben) op- en in het product.
Beste Rudy, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groeten, MijnSOS bv
Wou dat wij veel eerder de knop hadden genomen.
Snel en prima afgeleverd. Nalevering van docking station ook keurig op tijd met DHL.
Beste Cees, Hartelijk dank voor je beoordeling Mochten er nog vragen zijn over de bestelling, dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groeten, MijnSOS bv
Beste Fredrik, Hartelijk dank voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, MijnSOSbv
Probleem met gekocht apparaat werd netjes en vriendelijk opgelost.
Prima geholpen Installatieservice zeer aan te bevelen
Ik wil de knop zonder tussenkomst van een provider configureren. De tool daarvoor bleek niet te werken. De helpdesk had daar snel en adequaat een goede oplossing voor. Ik ben zeer tevreden over alle functies van de knop.
Goed contact met firma gehad, juiste product op tijd binnen gekregen
wim: gisteren getest of beide alarmen werken. Dat deden ze. Na een tijdje ervaring geven we beiden graag een oordeel. Als de alarmen net zo goed zullen werken als de service tot nu toe, dan moeten ze wel perfect zijn. De sterren zijn dus voor de service.
Zie bovenstaande
Alles prima. Alleen misten wij de Nederlandse uitleg
Beste Marthy, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zat er geen Nederlandse handleiding bij? U kunt deze evt. ook op onze website vinden, en mocht u het prettig vinden sturen we er nog 1 naar u op! Dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groeten, MijnSOSbv
Goede ervaring
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, MijnSOSbv