Geweldige service

Ni nog niet naar de zin, kan nog komen

Horloge niet nieuw, vettig, al gebruikt, beltegoed op, lege batterij, etc. Werkt dus nog niet.

Super vriendelijke service

We hebben een sos-horloge voor mijn moeder gekocht. Mijn SOS heeft deze al helemaal voor ons ingesteld. Omdat we een aantal dingen niet snapten, contact gehad met mijnsos. Direct geholpen. Prima service!

Niet helemaal naar tevredenheid geholpen

De 4G noodknop met docking station aangeschaft en zelf een simkaart van Simyo geïnstalleerd. Bij het indrukken van de SOS-knop werd pas na 2.30 minuten de SMS gestuurd en na 2.45 minuten het eerste nummer gebeld. Dit is volgens mij niet acceptabel als elke seconde telt. Contact gehad met de klantenservice/helpdesk via berichten en mail. Helaas boden die geen oplossing. Ik heb mede op hun advies allemaal instellingen geprobeerd. Helaas hielpen die niet. Hierna de knop maar weer mee naar huis genomen. Dit was zeer vervelend omdat mijn moeder nu nog geen noodknop had. Maandags heb ik de helpdesk gebeld die me weer meenamen in een aantal instellingen. Helaas bood dat wederom geen oplossing. Ik zou maandag na een week worden gebeld door iemand die technisch beter op de hoogte was. Door vakantie en onderbezetting niet eerder beschikbaar. Tussendoor met de helpdesk die mij nog een keer belde nog meer instellingen doorlopen. Deze boden mij wederom geen oplossing. De maandag werd ik niet gebeld door de technische persoon. Dinsdag heb ik de noodknop nogmaals geprobeerd met de simkaart van KPN die erbij werd geleverd. Hiermee was het probleem verholpen. Na meer dan anderhalve week klooien. Bij zoeken op internet over noodknoppen en Simyo zag ik dat bij meerdere mensen deze combi niet goed werkt. Ik heb de helpdesk wederom gebeld en werd doorverbonden met de technisch onderlegde persoon. Hij vertelde mij dat met een update van de knop die onlangs was uitgekomen deze problemen moeten zijn verholpen. Dit klopt niet. Wat ik vervelend vind is dat mijn moeder nu al anderhalve week de knop niet kan gebruiken en ik zeer veel tijd heb moeten stoppen in een probleem dat reeds bekend was bij de technische mensen van het bedrijf. Als de helpdesk goed was geïnformeerd, deze dit dus al bij het eerste contact had kunnen aangeven. Het contact met de helpdesk heb ik verder als prima ervaren. Ik hoop dat het bij mij een vervelende samenloop van omstandigheden betrof.

De SoS gsm werd supersnel geleverd met duidelijke installatie instructie…. Helemaal top.

Blij met dit horloge en de mogelijkheden (dochter)

Wij zijn heel tevreden met dit horloge. Ik kan direct zien waar mijn moeder is en het fungeert als een mobiele telefoon als er iets is. 2 mogelijke verbeterpunten: * het opladen van het horloge. Het duurde een aantal weken voordat mijn moeder het horloge goed op de oplader had liggen. Ik heb nu een kruisje op het horloge en het dockingstation gemarkeerd. Blijft echter lastig. Wellicht is dit met kleurtjes of vormgeving (poke yoke methode). * het uitzetten van het alarm als die perongelijk geactiveerd is, lukt mijn moeder niet altijd. De tijd die ze krijgt is te kort en ze druk niet goed op het kruisje (niet hard genoeg of ernaast). Hierdoor wordt er soms snel gebeld waardoor ze in paniek raakt.

Werkt perfect, is klein en licht, veel functionaliteit

Ik heb voor mijn moeder onlangs de EV-07BX SOS-knop 4G met docking station gekocht. De SOS-knop komt met een uitgebreide Nederlandse handleiding en bevat veel functionaliteit. Het was jammer dat de SIM kaart al geïnstalleerd was, die moest ik er toch weer uithalen om deze te kunnen koppelen aan een telecom provider account. Gelukkig was dit zeer eenvoudig, zelfs een schroevendraaiertje wordt meegeleverd. Ik besloot om de Windows software te downloaden van de "MijnSOS.nl" website om de SOS-knop volledig te kunnen configureren. Deze werkte na uitpakken van de ZIP file zonder problemen (Windows 10). Deze software is in het Engels maar dat vind ik juist fijn. Ik ben blij dat ik een docking station heb gekocht want het magneetje waarmee het USB snoertje vast moet blijven zitten aan de SOS-knop is vrij zwak. HIerdoor blijft deze niet goed zitten als het snoertje beweegt. Maar de docking station werkt perfect en hier staat de SOS-knop stabiel in en maakt goed contact om op te laden. Erg fijn dat de SOS-knop een stem laat horen wanneer deze opgeladen wordt. De LED's aan de zijkant vind ik nuttig om te kunnen zien wat de status is van laden/GPS/GSM. Ook fijn dat je per telefoonnummer kunt aangeven of er gebeld moet worden of dat alleen een SMS bericht verstuurd wordt. De speaker en microfoon zorgen voor een duidelijk geluid tijdens een telefoongesprek, ook voor slechthorende mensen. Erg blij met deze aankoop!

Goed en snel geleverd

Duidelijke omschrijving op de website, Wordt de volgende werkdag geleverd en je goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

Het vraagt wel wat handigheid om het apparaat in te stellen, maar prima hoor

Het apparaat is bedoeld voor mijn schoonmoeder. Ervaring is onderaan de streep prima. De grootte van de knop valt wel tegen. Dat was ons van tevoren niet opgevallen. Het instellen vraagt wel wat nauwkeurigheid en handigheid. Een punt gebruiken als scheiding ipv een komma gaat (natuurlijk) meteen mis. Verder lukt het mij niet om het tegoed van het beltegoed te achterhalen zonder het kaartje in een telefoon te plaatsen.

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een SOS-knop zonder duur abonnement en welke ook paste qua gebruik bij degene die hem ging dragen. Dat betekende dat de batterij een tijd mee moest gaan. Want dagelijks opladen ging hem niet worden. Ik ben door een medewerker van de winkel opgebeld en deze persoon heeft mij de informatie gegeven die ik nodig had. Door de instellingen van de SOS-knop was het mogelijk om de batterijduur te verlengen. De knop werkt goed en is via SMS op afstand in te stellen. Dat is erg handig. Wat ook heel praktisch is dat iedereen waarvan het nummer staat ingesteld een bericht krijgt wanneer de batterij onder 10% komt, zodat we weten dat het opgeladen moet worden. De persoon voor wie de knop was heeft een docking station naast haar bed en een oplaadkabel in de woonkamer. Op deze manier kan ze op twee plekken het horloge opladen.

Bereikbaarheid en service prima!

Eindelijk een webwinkel die goed te bereiken is per telefoon! En ook prima dat alle gebruiksaanwijzingen enz. makkelijk te downloaden zijn. Tot nu toe ben ik helemaat tevreden.

Punctueel

Prima verlopen.

Fijne persoonlijke service

Prima product,

Binnen een paar minuten werkte alles

Zeer tevreden. Gevraagd of simkaart alvast voorbewerkt kon worden. Simkaart via gsm nog verder activeren om aan te melden bij MijnKpn.nl......klaar.

Duidelijke website . Snelle lvering .

Snelle verzending, functioneel apparaat

Het horloge pas na enkele dagen ontvangen, maar dat lag niet aan de verzending maar de kwaliteit van de bezorging. DHL registreerde een mislukte aanbieding aan de deur terwijl ik gewoon thuis was. Ik heb hierover een klacht ingediend. Het horloge functioneert netjes. De app laat hier en daar niet de hele tekst zien op de iPhone. Een matige vertaling van een Chinese app. Maar er was wel door te komen. Sommige menu’s niet helemaal duidelijk, anders een score van 5 sterren.

Zender past niet in de band

De zender past, maar daar is ook alles mee gezegd. Zender is niet met band op te laden en alle ruimtes voor de knoppen aan de zijkant zitten verkeerd. Band dus ook uiteindelijk maar weg gegooid en hangt nu weer om de nek.

Uitstekend, vanwege het persoonlijke contact met de medewerkster van de klantenservice.

De smartwatch die ik elders kocht voldeed niet aan mijn wensen. Door het persoonlijke contact met de medewerkster kon ik veel beter mijn keus maken. Wat ik ook erg leuk vond was het bedankkaartje dat ik in het doosje aantrof bij het bezorgen van de smartwatch. Kortom : ik ben super tevreden over mijn aankoop en nog meer tevreden over het persoonlijke contact met één van uw medewerksters.

Prima ondersteuning bij de installatie

Vorige week de EV-07BX-E (4G) besteld, de volgende dag ontvangen. Na telefonische contact goede uitleg gekregen van een niet beschreven functie waarmee mijn vraag volledig beantwoord werd. Enige wat ik eigenlijk mis is een goede beschrijving van de ParameterEdit tool.

Volgens verwachting geleverd

Snelle goede service en knop doet wat deze moet doen

deskundig en vriendelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Goede informatie en snelle reactie

Na telefonisch contact, prima service.

Ontbrekende schroevendraaier opgestuurd en daarna belde medewerker nog of het nu in orde was. Goede uitleg gegeven wat betreft installeren van kaart etc.

De hulp en uitleg van mijn SOS horloge was heel goed en het product zelf voldoet aan meer dan de verwachting. Ik heb het iik aanbevolen aan mijn zorginstelling waar ik werk. Aan te raden voor iedereen met mantelzorg of een andere vorm van toezicht.

Spegelt 92

5674CD Nuenen