Bij wat kleine opstart probleempjes super goed en adequaat via de telefoon geholpen. Mijn dank is groot, ga zo door. Aanbeveling: volmondig JA. Met vriendelijke groet, Roeland
Erg ingewikkeld apparaatje.
Beste Ine, Bedankt voor uw beoordeling. Wel schrok in van de 4 en uw opmerking. We hebben namelijk alle handleidingen in het Nederlands geschreven en hier erg veel aandacht aan gegeven. Ook hebben we Nederlandse video’s en extra uitleg op onze website. Daarnaast kon u kiezen voor installatie service (waarbij wij alles voor u instellen) en zijn wij zes dagen per weer bereikbaar voor hulp. De korte handleiding zat (als het goed is) bij uw bestelling. Alle andere handleidingen kunt u hier vinden: https://mijnsos.nl/gebruiksaanwijzingen Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen. Wij helpen u graag! Groeten, Roelof Janssen, mijnSOS
Goede en snelle levering, geeft een snel bericht.
Hoi Update: na de onderste recentie werd ik meteen gebeld. Op afstand zijn de instellingen meteen aangepast. Nu werkt t 100%. Erg tevreden met de service. Alsnog n aanrader dus!!!!! Femke ******************************************** Mijn vader draagt de horloge trouw. Helaas blijft de batterij niet houdbaar voor 24 uur. Hij meldt: "Horloge. 9.30 opgeladen 18.00u leeg 20% Is te snel. Zou er oplossing zijn?" "Om 24 uur volledig opgeladen. Niet gedragen en 8.00 alarm leeg. 8 uur is zo kort dat mailtje niet overbodig is." Wat kunnen we hiermee? De horloge is in principe top maar voor zoveel geld en met deze stand-by tijd ben ik niet echt tevreden Ik hoor graag van jullie. Femke Alders van Berkel
Goedemiddag Femke, Fijn dat alles naar tevredenheid werkt nu! We gaan voor 100% klanttevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bellen en/of mailen. Hartelijke groet, Claudia Haan mijnSOS BV
Originele beoordeling
Hoi Mijn vader draagt de horloge trouw. Helaas blijft de batterij niet houdbaar voor 24 uur. Hij meldt: "Horloge. 9.30 opgeladen 18.00u leeg 20% Is te snel. Zou er oplossing zijn?" "Om 24 uur volledig opgeladen. Niet gedragen en 8.00 alarm leeg. 8 uur is zo kort dat mailtje niet overbodig is." Wat kunnen we hiermee? De horloge is in principe top maar voor zoveel geld en met deze stand-by tijd ben ik niet echt tevreden Ik hoor graag van jullie. Femke Alders van Berkel
Heb hem nog niet uitgeprobeerd, mijn dochter en kennissen zkjn nog met vakantie.
Goedemorgen, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben kunt u ons altijd bellen en/of mailen. We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Hartelijke groet, Claudia Haan mijnSOS BV
Alles dik in orde.
Het horloge was reeds voorzien van een voorgeinstalleerd simkaartje. Via de duidelijke handleiding was de SOS horloge vrij eenvoudig in te stellen. Leuk detail; in het pakketje zat een handgeschreven ansichtkaart met een dankwoordje. Het horloge kocht ik voor mijn zieke vader. Een persoonlijk woordje zorgt dan toch even voor een glimlach! Bedankt, Bas
Jammer kwaliteit zeker goed Service van het bedrijf prima Maar misschien heb ik een hoge verwachting van mogelijkheden Maar waar voor hij is bedoeld prima
Bedankt voor uw beoordeling. GPS is vooral voor buiten. Voor precieze plaatsbepaling binnen kan de knop de locatie van de WiFi-zender gebruiken of u kunt "beacons" plaatsen in huis en zo per ruimte een lokatie kunnen bepalen. Alles is dus mogelijk! Bel, mail of chat ons gerust en wij helpen u graag de knop, ook in us situatie, goed in te stellen.
Originele beoordeling
Niet jullie service hoor maar het horloge zelf gister wat testen gedaan wiffi verbinding begrijp ik niet GPS binnen niet daardoor pas buiten opdrachten zoals contacten weg of bij pas later gebeurd Plaats bepaling bij alarm meer als 50 meter
Vraag per mail snel en duidelijk beantwoord.
Snelle levering en alles erin gezet wat nodig was !
Gelukkig nog niet gebruik van gemaakt alleen getest. Wel een vraag. Als de eerste bellen oppakt, de oproep beantwoord. Waarom krijgen dan alle andere die lingevoerd staan een 'sms met locatie. Niet nodig en kost veel geld. Telefoonkaart is dan zo leeg. De vraag of ik hem zou aanbevelen kan industrie niet objectief beantwoorden.
Goede ervaring.
Ben er heel blij mee
Originele beoordeling
Ik kan hem niet aan evelen omdat ik er nix van snap
duidelijke uitleg ,zeer snelle levering
Makkelijk geen abonnement en snel in te stellen
De SOS smartwatch geeft je per direct een veiliger gevoel, niet alleen jezelf maar ook je familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden. De valprotectie functie is zeker ook een héél groot pluspunt, veiligheid voorop! Daarnaast is de service ban MijnSOS vooralsnog uitstekend te noemen. Door te kiezen voor simkaart én installatie programmeren de medewerkers, samen met jou, alle functies in. De telefoonnummers en namen van contactpersonen bij calamiteiten zijn, voordat men vanuit MijnSOS per email of telefoon contact opneemt, al ingeprogrammeerd waardoor je na ontvangst van het product, je direct aan de slag kan om alles uit te proberen. Wij zijn erg tevreden, zowel over het horloge zelf als over de service en klantgerichtheid van de medewerkers van MijnSOS. Vragen worden binnen no-time, uitgebreid, beantwoord. Dat noem ik nog eens service!
Wat een uitvinding zonder abonnement. Er zijn enorm veel opties mogelijk. We gebruiken hem voor onze ouders op leeftijd . Zelfs met valdetector. Het instellen zal een hoogbejaard,afhankelijk persoon niet zo makkelijk lukken. Maar als hij eenmaal ik ingesteld is het zo n ingenieus apparaat! In mooie doos geleverd met veel accessoires. Wekt vertrouwen!
Wordt goed meegedacht. Wil 8 geven maar lukt niet om 4 sterretjes aan te geven.
Nieuwste type alarm horloge gekocht MS5x. Set-up via pc werkt goed als je het door hebt. De te downloaden handleiding behandeld alleen set-up via sms-jes. Dat is een omslachtige methode. Een goede handleiding voor de pc app is dringend nodig. Tip: het horloge staat standaard in een mode die voortdurend gps locatie bepaald. Hierdoor is de batterij snel leeg. Dit kan in de app aangepast worden. Ook dit zou in de handleiding moeten staan.
erg fijn geholpen. Zeer klant vriendelijk.
Probleem met horloge discussie garantie wel of niet maar desondanks goede oplossing!
sos horloge was binnen een jaar stuk en werd met excuses vervangen.
De uitleg bij het maken van een keuze voor een S.O.S. knop was duidelijk, vriendelijk en behulpzaam!
Vriendelijke jongeman, zeer behulpzaam Kon al mijn vragen direct beantwoorden, heeft goed geholpen om de juiste keuze te maken.
Makkelijke installatie via de app. Alles werkt goed. Maar de volgende nadelen ondervinden we aan dit product: - opladen van het horloge gaat zeer traag. Van 20% naar 100% duurt meer dan 8 uur - je kan niet zien aan het horloge zelf hoeveel batterijtijd je nog hebt. Dan moet via de app. - je hebt weer een andere app nodig om je databundel te checken - verbruik van data gaat zeer snel
Dag Gerard, Bedankt voor de beoordeling, Graag helpen we je met het oplossen van de punten war je tegen aan liep. Hiervoor zijn er zes dagen per week bereikbaar op 088-2336060. Alvast een paar tips: 1. Bij het alarm horloge hoort een USB adapter van 1A (staat er op). Dan laat het horloge binnen 4 uur van 0 tot 100%. Bij een te kleine adapter duurt het langer. Wij kunnen ook de juiste adapter leveren eventueel. 2.Het data-verbruik van het horloge afhankelijk van de instelling. Waarschijnlijk staat de gps update nu op 1 minuuut. Mijn advies is ruimer te zetten. Bel, mail, chat gerust als je nog vragen heeft! Groeten, Roelof Janssen mijnSOS.nl