Voor onze moeder van 91, welke nog zelfstandig woont, is deze SOS smart watch ideaal. Zij kan ons nu bij problemen snel bereiken. Wij kunnen op afstand haar bloeddruk, hartslag, temperatuur en zuurstof doorbloeding meten. Levering volgens afspraak, prima in orde allemaal. Wij zijn tevreden.
Bestel procedure verliep geheel naar verwachting. Tot en met het feitelijke bezorgen is alles goed gegaan!
Uitstekende en snelle service.
Keurige snelle levering inclusief NL gebruiksaanwijzing in groot formaat. Prima product.
Ik denk dat het ding doet waar het voor bedoeld is, voor noodgevallen.
Originele beoordeling
Ik denk dat het ding doet waar het voor bedoelt is, voor noodgevallen. twee dingen vind ik niet prettig, niet handig. 1. de zeer kattige/machinestem, die echt niet helpt bij ouderen die toch al negatief tegenover zo'n knop staan. 2. als je op de noodknop drukt zegt ie direct: druk op... om te annuleren, maar dat laatste verstond mijn moeder niet, dus zij ging direct doen wat er gevraagd werd. Het zou veel beter zijn, als een vriendelijke stem eerst zegt: uw naasten worden nu gebeld. En daarna eventueel druk op annuleren om te stoppen.
snel geleverd, duidelijke instructie en makkelijk te installeren. Wat duidelijker aangeven wanneer het apparaat aan en uit staat zou wellicht een kleine verbetering zijn. Knipperende lampjes (hoe klein ook) 's nachts zorgen voor een beetje onrust. Verder prima
Beste Martin, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen! Vervelend dat de led lampjes zorgen voor onrust, eventueel kunt u de led lampjes ook uitzetten door een sms commando te sturen naar het telefoonnummer van de noodknop: led0 Aan de lichtjes kunt u wel zien dat de noodknop aanstaat, u kunt ze ook weer aanzetten door led1 te sms'en naar de noodknop. Mocht u nog vragen hebben of als we nog ergens bij kunnen helpen dan zijn wij 6 dagen per week bereikbaar. Hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Hele fijne dag verder! Hartelijke groet, Claudia Duijzings mijnSOS BV
Beetje gek om een beoordeling te vragen nog voordat er een levering is geweest
Beste, Zoals net telefonisch besproken is het pakketje langer onderweg dan we van DHL gewend zijn, nogmaals onze excuses! Zoals aangegeven is de bezorger onderweg en wordt deze vandaag geleverd. We hopen dat het allemaal naar wens is. Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij 6 dagen per week bereikbaar! Fijne dag! Hartelijke groet, Claudia Duijzings mijnSOS BV
Zeker
Ik had een vraag die in één zin beantwoord werd. Chapeau!
Vlot geleverd. Ik moet de noodknop nog gaan programmeren. Waarom zit de sim kaart er al in? Ik moet m er nog een keer uit halen om via een telefoon werkend te krijgen.
Lastig in stellen Lastig opwaarderen Bel knop 1 en 2 reageren niet!? Lomp om dunne dames pols Maaaar… valdetectie is top en zo ook de alarmvoering, al is dit laatste ook wat traag
SOS knop werkt goed met passende accessoires.
Duidelijke website Goede chat functie Snelle levering Duidelijke handleiding
De informatie via de web-site is goed. Bij persoonlijk contact wordt je heel vriendelijk te woord gestaan. De informatie is goed en ter zake kundig. De afspraken werden naar tevredenheid nagekomen.
Voor mijn steeds vaker vallende schoonouders 2x model EV04 besteld. Mooi compleet product. Helaas bleek de ene Nederlands te ‘praten’ en de andere Engels. Helpdesk maakte excuses en legde uit dat dit via de apart te downloaden software eenvoudig aan te passen was. Dat is zo, maar dan moet je wel een Windows PC hebben. Helpdesk bood aan dit voor ons te doen door apparaat even terug te sturen. Gelukkig kon ik snel iemand met een Windows PC vinden en heb ik het zelf geregeld. Twee dagen na overhandiging aan schoonouders viel pa. Valalarm ging niet af. Waarschijnlijk glijdende val uit stoel. Twee standjes hoger ingesteld. Ben benieuwd. De EV04 komt met voorgeinstalleerde SIM. Echter, als je bij KPN de gegevens gaat invullen en bijvoorbeeld automatisch saldo aanvullen wil inschakelen, stuurt KPN controlecodes. En die kan je alleen lezen als de SIM in een telefoon zit. Dus de EV04 openschroeven en SIM uitnemen. Ik heb ook zelf de telefoonnummers van te bellen personen via SMS geprogrammeerd, evenals diverse andere parameters. Dat is niet moeilijk, maar wel een secuur werkje en je maakt snel een fout. Achteraf gezien had ik liever van de instelservice van mijnsos.nl gebruik gemaakt!
Nog geen ervaring
De bestelde noodknop/alarm was er snel. Ik geef 4 sterren omdat de beloofde simkaart er niet bijgeleverd was. Echter, na 1 telefoontje was dat snel opgelost. De volgende dag was ie er al!
Telefonisch heel fijn alle antwoorden op mijn vragen gekregen. Direct besteld en de dag erna al in huis! Fijn dat de sim kaart al geplaatst is. Met de verkorte handleiding konden we het apparaatje binnen 10 minuten gebruiken. Eigenlijk zou iedereen zo'n "ding" moeten hebben! Wij zijn blije klanten!
zonder hulp was het niet te doen
Beste Henk, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Mocht u vragen hebben over de installatie dan zijn we 6 dagen per week bereikbaar. Hartelijke groet, Claudia Duijzings mijnSOS BV
Geweldig. Behulpzaam met fijn. Telefoon gesprek. Een aanrader voor iedereen.
Duidelijke antwoorden op vragen voor de uiteindelijke aankoop. Snelle levering na aankoop, Werking van de aangekochte valknop in afwachting van langduriger gebruik,
Goed apparaat, goede nederlandse gebruikshandleiding erbij.
Snelle en goede levering maar een speciaal meegeleverd klein schroevendraaiertje om de body te openen zou makkelijk zijn!
Goedemorgen John, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wat vervelend dat er geen schroevendraaiertje bij zat, deze zit er normaal altijd standaard bij. Ik ga er alsnog eentje toesturen. Met hartelijke groet, Claudia Duijzings mijnSOS BV
Super goeie, snelle, keurige afwikkeling van alles. Mijn 1e SOS knop werkte niet goed maar binnen 3 dagen alles perfect en keurig opgelost. Meer bedrijven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.
Alles prima maar de stem in het kastje is niet duidelijk hoorbaar, te snel en een zachte G er ook nog bij. Ik zou hier echt een stemactrice voor inhuren die dit echt kan. Mochten jullie een toppertje zoeken neem dan. https://www.nataliedeklijn.nl/ En noem mijn naam maar :-) mvg Joost Leufkens
Beste Joost, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen en bedankt voor uw feedback over de stem. Hartelijke groet, Claudia Duijzings mijnSOS BV