Snelle reactie

Goed Wel teleurstellend, daar je een horloge koopt voor oudere en zelf een stekker moet kopen voor het oplaadsnoertje Daar m'n vader deze niet heeft. Je verwacht kompleet

Voor alsnog niet goed, door geschakeld naar 2e persoon dan is er geen communicatie.

2e persoon hoorde niets en kan niet spreken.

Een zeer goede service gaven mij het inzicht op dit horloge MS5X te kopen. De instalatie en de vragen die ik gesteld heb hebben mij zeer goed geholpen. Een top horloge met heel veel mogelijkheden.

Top product

Mijn vader is momenteel bij mij thuis om te herstellen van een ziekenhuisopname, dus nu proberen we de sos-knop alleen maar uit, maar mijn vader woont eigenlijk in spanje alleen en kan straks met deze knop in zijn eigen omgeving om hulp vragen als hij dat nog heeft en niet is staat is gewoon mobiel te bellen, dat geeft ons hier in nederland een beetje rust

mooi maar te beperkt

mooie applicatie maar geeft te weinig toegevoegde waarde om daar 3 euro per maand voor te betalen

Voor schoonvader gekocht. Prima service. Geinstalleerd en al. Blij mee. Geeft toch gelijk weer een veiliger gevoel.

Snel besteld en snel geleverd

Topapparaat die eenvoudig te installeren is werkt super en makkelijk in de bediening een echte aanrader.

Super helpdesk

Vriendelijk, behulpzaam, helpdesk

Weet ik nog niet

Kan ik nog niet zeggen

Veel te moeilijke gebruiksaanwijzing, voor ons wel.

Mijn dank dat de gebruiksaanwijzing in het Nederlands is. Maar voor ons niet om te doen. Veel te duur om het door jullie te laten doen. Verder. Ok. Groetjes w

Snelle levering, goede uitleg

Ik had een valalarm met abonnement, maar dit werd me te duur in de maand. Ik heb nu de sos besteld. Hij is eenvoudig te installeren en kwam snel binnen.

Service .

L.S De service (schroefjes) is vlot verlopen, mijn dank hiervoor ! KPN adviseerde mij om sim-only te nemen, nergens geen omkijken meer naar. Wat zou U geadviseerd hebben, en de reden. Prepaid of sim-only ? Bovendien, de geschreven kaart vond ik geweldig klantvriendelijk ! Met vriendelijke groeten, verblijf ik. L. Bocken

Goed en blij dat ik hem heb.

Goed product, snel ontvangen

Is een heel goed hulpstuk om mijn senioren te drag

Aan mijn riem dragen is prima alternatief omplaats van om mijn nek

Perfecte ondersteuning bij telefonische vragen

SOS-knop 4g werkt perfect. Alles is met de uitstekende documentatie vanMijnSOS makkelijk in te stellen. Snelle ondersteuning bij telefonische vraag over gebruik van Google Maps Kan zowel apparaat als MijnSOS aanbevelen: cijfer 10!

Snelle levering en handig apparaat

Het bestellen ging makkelijk en de levering super snel.

Prima service en goed apparaat

Ik ben erg goed geholpen, de SOS-knop leek aanvankelijk wat lastig te configureren. De knop is teruggestuurd en is door MijnSOS ingesteld. Zoals ook in de handleiding staat is de "Parameter Editor" aan te bevelen. Dat scheelt ook veel beltegoed i.v.m. configuratie sms'jes. Bedankt voor de service.

Ik heb nog geen ervaring mee.

Ik denk dat het prima werkt. Zal het uit proberen.

Goede ervaring

Het was even een gedoe met de simkaart maar het is uiteindelijk gelukt ! Ik gebruik voor mijn wandeltochten. Geef me een veilig gevoel. Geen spijt van de aankoop.

Voldoende tot nu toe

Het koste enige moeite om het horloge in te stellen. Het invoeren van de nummers ging prima, maar voor betere instellingen ik wilde de eerste tijd niet dat de sos knop voor elk nummer geactiveerd kon worden moest ik naar de app of website. De app liep steeds vast, die heb ik maar weer verwijderd. Hopelijk hoef ik er niet voor te betalen, qant ik kon nergens vinden hoe ik mij uit kon schrijven. Dus toen de gebruiksaanwijzing etc. Gedownload. Ook dat ging eerst niet goed, totdat ik las dat ik eerst Java moest installeren. Daarna ging het goed. De gebruiksaanwijzing is duidelijk. Mijn man oefend nu met het horloge, tot op heden gaat dat goed

Even puzzelen en dan lukt het.

In een vrij acute situatie de bestelling gedaan. Vlotte levering en duidelijke info zowel op papier, als in de video's (heel behulpzaam). De simkaart van een eigen provider was ook snel binnen. Alle info even heel goed doorlezen en stap voor stap volgen, dan lukt het (als ik het kan...). Er zijn meerdere mogelijkheden bij gebruik van de alarmhanger, maar dat was voor deze persoon te ingewikkeld ('Ik ben niet van de knopjes'). Het bedienen van enkel de alarmknop was wel te overzien en hebben we ook eerst even geoefend. Heel tevreden met deze aankoop!

voldoet

locatie aanduiding is niet nauwkeurig. Elke dag een willekeurige afwijking van max 1 km van het werkelijke punt. Enige nadeel! Alarmering eenvoudig, betrouwbaar. Goede handleiding.

Erg blij met de noodknop!

Noodknop werkt geweldig. Installeren ging soepel, zeker na nog een tip van de helpdesk van mijnSOS die ik zelfs op zaterdag kon bellen.

doen wat ze beloven

na telefonische uitleg artikel besteld met installatie, daarna snel ontvangen.

Spegelt 92

5674CD Nuenen