beter fine tunen.

Als u in België wilt blijven verkopen, gebruik dan geen Nederlandse simkaarten. Na een betaalde installatie en vele telefoons uiteindelijk alles zelf opgelost. Jammer. Maar toch een vernuftig apparaat.

Top product

Ik was op zoek naar iets wat zowel mijn vader (hartpatient) alsook mij een veilig gevoel zou geven als hij aan het wandelen is. Tel. Contact gehad met de klantenservice van mijnsos en ff de situatie uitgelegd. Ze dachten met mij mee, hun horloge kon zelfs in het Duits geprogrammerd worden. Erg handig aangezien mijn vader de Nederlandse taal niet machtig is. Het paketje werd nog op dezelfde dag verzonden en 1 dag later had ik hem al thuis. Voor de instellingen had ik paar x hun hulp nodig en dat was ook geen enkel probleem aangezien ze telefonisch erg goed bereikbaar zijn. Het horloge doet het erg goed, heeft zich afgelopen week ook in een noodsituatie bewezen. Mijn vader en ik zijn erg blij en dankbaar dat hij dankzij deze horloge gewoon zorgenvrij kan gaan wandelen en ik met1 hulp kan regelen mocht hij zich niet goed gaan voelen. Bedankt mijnsos voor jullie service en goed product!

Erg goede service en werking van dit SOS alarm voor senioren

De service qua levering is erg goed als ook de werking van de SOS alarm knop is goed voor senioren. Alleen de programmering ervan via SMS berichten is ingewikkeld en het online software pakket is alleen in het Engels en ingewikkeld om het aan de praat te krijgen (werkt niet goed op alle PC's). Dat zou nog wel verbeterd kunnen worden aangezien iemand die niet technisch inzicht heeft hier niet makkelijk uit zal komen.

strak geleverd. Makkelijke installatie. Werkt prima. Geruststellend dat er altijd een noodsignaal mogelijk is. Accu in laadstation is slim

Als het mogelijk is zouden de intervallen tussen de te bellen wat korter mogen zijn

Hij geeft heel snel een signaal en dan weet ik iet hoe ikhem uit moet zetten.

Ik moet er nog erg aan wennen.

Geweldige service

Nadat ik zelf de installatie niet goed kreeg werd het probleem vrij snel opgelost bij het bedrijf aan huis waar ik hartelijk verwelkomt werd en onder het genot van een kop koffie de installatie werd afgerond, Dank U

De hele wereld om m'n nek

Hoewel ik hem pas een paar dagen heb lijkt dit inderdaad de alarmknop waar ik al langer naar zocht. Werkte prima en heeft bijna ongekende gebruiksmogelijkheden. Duidelijke stem via de knop. Gelukkig heb ik een handige zoon die helpt bij het installeren, maar ook bij MijnSOS.nl wil men gratis alles installeren. Vriendelijke makkelijk te benaderen mensen! Voor mezelf moet ik er even aan wennen om de alarmknop overdag altijd te dragen, maar het geeft ook een stuk rust, vooral voor gezinsleden. Veel beter qua bereik dan de set die ik via m'n ziektekostenverzekering kon krijgen(!) i.v.m. mijn invaliditeit.

Beltegoed bewaking via laptop gaf nogal wat problemen

Het diverse keren verwisselen van simkaart was behoorlijk problematisch. Maar is uiteindelijk gelukt. bewaking tegoed essentieel daar anders bij geen gebruik het tegoed verdwijnt.

Simpel apparaatje voor de gebruiker.

Tot op heden zijn we dik tevreden. Hebben “ gelukkig” nog geen praktijkervaring. Het instellen en inregenen ging vanzelf dankzij de prima gebruikershandleiding. Bij eventuele vragen wordt je goed te woord gestaan door vriendelijke medewerkers. Na het testen, wat ook prima ging, is het nu wachten op iets wat hopelijk nooit voor zal komen maar we zijn er nu op voorbereid.

Een betrouwbare leverancier

Ze waren heel behulpzaam met het installeren en ook met het geven van inlichtingen maar met alles kwamen er achter dat het een heel complex apparaat is met heel veel mogelijkheden. we zijn er blij mee.

Wij krijgen locatie niet ingesteld

Het is een goed werkend apparaat maar heel moeilijk in te stellen

Zeer prettige ervaring

De website is helder, het aankoopproces simpel. De installatieservice is erg klantvriendelijk en zeer betaalbaar. Ook het persoonlijk contact via telefoon en chat is snel, vriendelijk en nuttig. Aanrader!

Snelle levering zeer accuraat

Product was snel en accuraat geleverd (bestelling voor mijn moeder, een SOS armband). Ziet er zeer degelijk uit, heb er alle vertrouwen in dat het uitstekend zal blijven werken. Goed verpakt, SIM-kaartje was er al ingedaan. Een léésbare(!!) handleiding er bij met goede informatie én een kaartje met handgeschreven groet. Zo kan het dus ook!

Snelle levering en duidelijke uitleg

Telefonisch goed bereikbaar, goede uitleg ook telefonisch. Zeer klantvriendelijk.

Correct en zorgvuldig

Duidelijke verkoop en snelle verzending! Sympathieke telefoon beantwoording.

Snelle levering, goede service.

Telefonisch contact was prima en heeft me doen besluiten tot aanschaf van de SOS knop. Daarna wederom telefonisch uitstekend geholpen bij wat opstartproblemen. Apparaat werkt prima, voor demente moeder wel moeilijk te snappen. We vertrouwen vooral op de 'valdetectie'.

Helemaal oke

.mooie horloge

Gebruiksvriendelijk horloge

Het installeren vroeg even tijd, maar het gebruik is gemakkelijk. De gebruiker is enthousiast! Duidelijke gebruiksaanwijzing. 1 minpuntje: de software is niet in de Nederlandse taal opgesteld.

Ik heb inmiddels het horloge een aantal weken en bevalt prima. Een klein nadeel is dat ik hem elke morgen moet opladen. De batterij is niet bijzonder goed. Verder al 3 bij jullie besteld voor mede bewoners in het appartementencomplex. Zullen er ook wel bijkomen misschien. Ben tevreden en raad hem ook bij derden aan. Groetjes Marijn...

SOS.nl biedt mij meer evenwicht/ rust en 'balans'.

Ik ben 82 en als gevolg van een stenose in mijn onderrug in wankel evenwicht. Partner (en kinderen) drongen aan op SOS voorziening ('noodhulp' bij tijdelijke afwezigheid van partner bijvoorbeeld). Mijn SOS.nl geeft rust en vergroot mijn/onze mobiliteit.

goed doordacht systeem, gebruiksvriendelijk

goed doordacht systeem, gebruiksvriendelijk. Echte aanrader

Duidelijke handleiding.

Zonder problemen in gebruik kunnen nemen door de duidelijke handleiding.

Net bedrijf

Ze blijven zoeken naar oplossingen indien nodig

Goede service en nazorg

Bij een vraag over het product reageren ze snel en accuraat

Spegelt 92

5674CD Nuenen