Perfect werkend ding met de juiste instellingen

Het model viel groter uit dat wij in gedachte hadden tijdens het bestellen, maar verdere werkt het super goed. De instellingen voor het indrukken van de noodknop hebben we wel flink verkort zodat de persoon in nood sneller contact kan maken voor hulp.

Supersnel geleverd en direct helemaal klaar voor gebruik!

Na uitgebreide zoektocht deze 4G noodknop gekozen. Ik was blij verrast met het volgende: de aankoop werd supersnel gestuurd, en er zat al een SIM kaart in met wat beltegoed van een provider die ik zelf ook had geselecteerd. Dus ik hoefde niet zelf aan het schroeven en peuteren, alleen opladen van de batterij. De meeste instellingen stonden al vrij goed, en mijn tante (dementie) vindt het prima om deze knop om haar nek te dragen. Dus wij zijn blij. Het wijzigen van de instellingen van de noodknop per SMS werkt prima, en ook met de te downloaden installatie software gaat het prima vanaf de laptop met usb-kabeltje. Alleen de meest obscure instellingen voor wifi kan ik niet vinden kwa uitleg en instelling. Er zijn vier instructies: een quickstart uitleg, een uitgebreide uitleg, een handleiding voor de te downloaden software en een (Engels) naslagwerkje voor alle SMS instellingen. Dus dat ga ik nog een keer rustig bij de klantenservice navragen. Mijn verbetertips: zet die meegeleverde SIM kaart ietsje prominenter in de informatie op de website. En verwijs in de instructie voor de software per tabblad-met-instellingen naar waar de uitleg van die settings te vinden is in de overige documenten.

Keurig verpakt en alles werkt naar verwachting.

Horloge doet wat het belooft

Wij hebben een horloge met valdetectie aangeschaft via mijnsos. Net horloge voor een goede prijs. Horloge kan goed ingesteld worden met sms. Er is ook software aanwezig om het horloge in te stellen, maar deze lijkt sterk verouderd en werkt niet goed op de nieuwere computers. Dat is op zich wel jammer, want met de software kan je beter personaliseren.

Inmiddels 2x bestelling gedaan, goede apparatuur en service.

Onduidelijke gebruiksaanwijzing

Heb nog ervaring met de sosknop omdat het niet nodig was die te gebruiken. De handleiding vind ik onduidelijk. Vaak zal de noodknop gebruikt worden door oudere mensen (ben zelf 84) en daar moet een duidelijker handleiding bij.

De levering is prima gegaan.

Ik heb ongeveer 2 jaar geleden 2 sos knoppen gekocht geschikt voor 2 G omdat er toen niets voorhanden was voor 3 of 4G maar dit werkte niet heel snel op dat netwerk. Nu heb ik een 4G sos knop aangeschaft deze werkt heel snel en een goede voice begeleiding op het moment van nood van de knop. Wat ik wel vind is dat de 2 G nog steeds te koop wordt aangeboden op de site dit is erg verwarrend en je hebt er echt niets aan. berichten komen in sommige gevallen minuten later pas door. Dat zou dus echt een kat in de zak zijn als je die aanschaft.

prettig

Zeer goed produkt.

Het produkt is zeer goed, maar aan de bijgeleverde handleiding heb je niet voldoende. De handleiding in internet is nodig om erachter te komen dat de batterij (bijna) leeg was, terwijl er gesuggereerd werd dat hij gebruikers klaar was. De uitleg van de lampjes die wel of niet branden had ik graag gezien in de bijgeleverde handleiding.

Prima service, komen afspraken na. Snelle levering

klantvriendelijk, meedenkend, vlotte afhandeling

Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht. Goed bereikbaar voor vragen

Aardige dame eerst aan de telefoon gehad, heeft alles goed uitgelegd. Hele snelle verzending en een heel aardig kaartje bij de bestelling. We hebben de SOS knop makkelijk kunnen instellen en mijn schoonmoeder heeft hem nu dag en nacht bij haar. Geruststellend gevoel en mocht het nodig zijn dan zouden we weer bij MijnSOS.nl een bestelling plaatsen!

zeer klantgericht

telefoontje met melding dat gevraagde kleur er niet was, maar dat mits andere keuze, het pakje nog diezelfde dag kon verstuurd worden.

Super geschikt voor Senioren

Werkt eenvoudig in gebruik en ik kan hem ook op afstand aanpassen. Mijn vader waas direct over stag toen hij dit horloge zag i.v.m. een knop aan een koort.

Snelle afhandeling met zorg uitgevoerd

Artikel werd snel geleverd. Goed verpakt.

Snel verkregen en makkelijk geïnstalleerd.

De service online en in persoon in Nuenen was prettig. Snel geregeld en binnen 1 dag werkzaam bij kwetsbare oudere. Na het testen , wat prima lukte, hebben we het alarm hopelijk niet nodig.

Uitstekende service bij een sterk product

Het aankoopproces verliep vlot, bestelling werd snel geleverd, en het product is van goede kwaliteit (geen chinese would be). Daarenboven is de service top, je wordt meteen geholpen, op. Een klantvriendelijke manier

Snelle levering en goed bezorgd.

Snel besteld en snelle levering van de EV-07BX-E(G4) Zelf de instelling gedaan en dat ging ook prima. Inbrengen 06 nummers met+31 ging perfect; vaste telefoon lukte niet en herhaald zonder +31. Dat ging goed. Stond verschillend in de korte en uitgebreide handleiding. Fijn dat er gezegd wordt wat de SOS aan het doen is .Goed te verstaan. Verder nog niet zolang in gebruik.

Zeer positief

Ik heb geen gebruik gemaakt van de noodstop en mocht het retourneren. De persoon die het betrof is plotseling opgenomen in een kliniek.

Supersnelle levering en op benodigde locatie….compleet geïnstalleerd… top

Werking en uitleg product

Echter vind ik dat het product wat aan de grove kant is.

Snelle levering en goede service. De beschrijving van de producten en het gebruikershandleiding geeft wel te weinig informatie.

Zeer goede service

Op zoek naar een alarmknop voor mijn moeder ben ik zeer goed en deskundig geholpen. Volgende dag al geleverd.

Top service, vriendelijk en zeer behulpzame medewerkers en snelle levering!

Onze bestelling was de volgende dag al binnen, de medewerkers waren zeer behulpzaam met hun advies en ook bij een klein mankement was het binnen 1 dag verholpen. Al met al voor ons een "10" en zullen het bedrijf zeer zeker aanraden!

Goede gebruiksaanwijzing

Geweldig apparaat......