Zeer snelle levering en prima service. Blij dat de installatie door jullie is gedaan. Als oudere zijn dat soort dingen meestal wat ingewikkeld. Het horloge was voor mijn zus (80) bestemd die zich nu gerust gesteld voelt.
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mocht u inderdaad al wat op leeftijd zijn en niet al te technisch zijn, dan kunt u het beste gebruik maken van onze installatieservice. Alle nummers geprogrammeerd op het apparaat en meteen klaar voor gebruik! Fijn dat uw zus weer gerustgesteld is. Met vriendelijke groet, MijnSOS
goed geregeld
Beste Christian, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent, mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, MijnSOS
De mensen van Mijn SOS weten waar ze het over hebben, geven goed advies en zijn uitermate snel met het sturen van spullen, ook als het om kleine zaken gaat.
Beste Ed, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We verzenden bij bestelling vaak dezelfde nog. Fijn dat u ons team van de klantenservice weet te waarderen! Met vriendelijke groet, MijnSOS
SOS horloge gekocht en geprobeerd aan pols schoonmoeder maar te groot dus geroutineerd en nu een losse om de nek besteld daarbij super goed geholpen door mevrouw bij sos en nu wachten op de nieuwe en dan uitproberen dit is een organisatie die van mij een 10 krijgt hoe kundig en behulpzaam deze mensen zijn dank u wel voor het geduld
Beste Arnold, Bedankt voor uw beoordeling. we proberen elke klant de beste service te bieden. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Aardig en behulpzaam team
Beste Ria, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u onze klantenservice zo waardeert. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Ik word er altijd netje en correct geholpen. Ook geeft men de oplossing. Het enige minpuntje is het horloge zelf,deze kan slechts 1 dag mat lading.
Beste Marijn, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We streven ernaar iedereen de beste service te verlenen. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, MijnSOS
Pakket werd snel geleverd. Ook reageert men snel op e-mail. Ik heb het pakket toch teruggestuurd omdat mijn kinderen liever hadden dat ik een sosknop kocht met doormelding naar een meldkamer. Ook het terugsturen ging zonder problemen.
Beste John, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze retourservice. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
Prima ervaring. Als dochter heb ik het alarm voor mijn moeder gekocht. MijnSOS.nl heeft alles ingesteld, en vervolgens is het direct opgestuurd naar mijn moeder. Omdat de afstand zo groot was tussen mij en mijn moeder was dit het handigst. We hebben gekozen voor een flex Simkaart met een abonnement van 12,50 per maand, zodat de kaart ook niet opgehoogd hoeft te worden, omdat dit ingewikkeld wordt als ik zo ver weg woon. Mijn moeder zou dit zelf niet kunnen, vandaar deze oplossing.
Beste Anneke, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over het SOS-alarm en onze SIMzeker service. Met vriendelijke groeten, MijnSOS
bleek dat sim niet vrij was gemaakt en mijn telefoon (oud modelletje) gaf dit niet aan. Even op bezoek geweest in het mooie Nuenen omdat we 20 km er vanaf wonen en meteen opgelost, prima service en systeem
Hallo Freddo, Bedankt voor deze beoordeling! Problemen lossen we inderdaad het liefst zo snel mogelijk op. Fijn dat u in de buurt woonde en even langs kon komen. Zo hebben we tijd bespaard en heeft u de noodknop direct in kunnen zetten. Groet, Lisette van mijnSOS
Hallo, Bedankt voor uw beoordeling! Groet, Lisette van mijnSOS
Noodknop voor mijn schoonmoeder werkt uitstekend. Klantenservice van mijnSOS is goed bereikbaar en nemen nog "ouderwets" te tijd voor je. Ga zo door!
Hallo Tom, Zeker, bij ons gelukkig nog een 'ouderwets' telefoongesprek zonder keuzemenu's of lange wachttijden. We nemen graag de tijd voor onze klanten. Onze producten zijn ontzettend belangrijk en dat heeft een goede uitleg nodig. Het kán zijn dat we het te druk hebben om direct de telefoon te beantwoorden, maar dan kan de voicemail ingesproken worden en bellen we z.s.m. terug. Groet, Lisette van mijnSOS
Levering was snel en keurig
Hallo Marcel, Bedankt voor de beoordeling! Groet, Lisette van mijnSOS
Duidelijke website met goede productinformatie en prima levering.
Hallo Lars, Bedankt voor het beoordelen van mijnSOS. We proberen zo volledig en duidelijk mogelijk te zijn. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt. Groet, Lisette van mijnSOS
Zeer behulpzaam en persoonlijk advies en contact, snelle service, echt top!
Goedemiddag Michelle, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet, Lisette van mijnSOS
Volledig geïnstalleerd ontvangen en direct te gebruiken. Super ervaring. Duidelijke gebruiksaanwijzing.
Hallo, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet, Lisette van mijnSOS
Ik ben tevreden
Goedemiddag, Fijn om te lezen dat u tevreden bent. En als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook! Groet, Lisette van mijnSOS
Bij problemen goed benaderbaar om tot een oplossing nte komen.
Goedemiddag, We proberen bij problemen het altijd zo goed als mogelijk op te lossen voor de klant. Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. Groet, Lisette van mijnSOS
Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, snelle levering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groet, Lisette van mijnSOS
Goed contact. Goed advies. Snelle levering. Bij vragen snel antwoord. Geen uren lange wachten aan de telefoon. Gewoon helemaal fantastisch
Beste Louis, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We proberen inderdaad alle telefoontjes die we krijgen, direct te beantwoorden. Soms lukt dat door drukte niet, maar dan bellen we z.s.m. terug als de voicemail is ingesproken. Groet, Lisette van mijnSOS
We kregen het thuis gestuurd En de handleiding die er bij zat klopte volgens ons niet Maar we zijn er toch uitgekomen op den duur En fijn gevoel dat we altijd vragen kunnen stellen Groetjes Corry de Deugd Mantelzorgster Esther Bogert
Beste Corry, Hartelijk dank voor de beoordeling. We proberen onze handleiding zo duidelijk mogelijk voor iedereen te maken en we verbeteren deze ook, mede naar aanleiding van ervaringen van onze klanten. U kunt altijd nog contact met ons opnemen om door te geven wat niet duidelijk was. Groet, Lisette van mijnSOS
Snelle levering van een goed werkend produkt. Fijne behulpzame telefonische service.
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over het product en onze service. Vriendelijke groeten, MijnSOS
Klantvriendelijk en snelle levering.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service. Vriendelijke groeten, mijnSOS
het schijnt dat DHL de schuld is en nu maar hopen dat de bestelling een dezer dagen komt.
Beste Wiel, U heeft de service van DHL beoordeeld. We hebben al contact met u opgenomen en een nieuw pakket naar u verstuurd. Hopelijk bent u nu wel tevreden over onze service. Mocht er nog vragen zijn dan horen we dat graag! Vriendelijke groeten, mijnSOS
Bij problemen kon ik gelijk terecht.
Hallo Bart, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Groet, Lisette van mijnSOS
op geen tijd een nieuwe oplaadkabeltje ontvangen voor het SOS horloge van mijn bejaarde moeder.
Hallo Pierre, Fijn om te horen dat het kabeltje er op tijd was! Groet, Lisette van mijnSOS