Goed advies, snelle levering

Voor onze oma een horloge besteld zodat ze langer zelfstandig kan leveren. Telefonisch goed advies gehad en na levering binnen 10 minuten in gebruik genomen. Ook de duidelijke handleiding helpt je snel op weg.

Goed telefonisch bereikbaar en zeer vriendelijk personeel.

Mijn ervaring: 1e keus een noodknop aangeschaft die (voor mij) niet 100% werkte. I.o.m. klantenservice product geretourneerd en gelijk de Luxe Noodknop aangeschaft. De volgende dag was deze binnen en een dag later bericht dat van de 1e knop de terugbetaling was gedaan. Super goede service. Ook telefonisch werden vragen vriendelijk beantwoord en namen de tijd om e.e.e. toe te lichten. Zeer tevreden en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goed product en fijne service

Na wat onderzoek kwam ik uit bij de SOS noodknop 4G van MijnSOS. Voldeed als een van de weinigen aan mijn wensen: zonder abonnement, 4G, met docking station en valfunctie ingesteld kan worden of zelfs worden uitgezet. De handleiding die MijnSOS erbij heeft gedaan is heel duidelijk. Ook ontzettend fijn dat je ze gewoon kunt bellen bij vragen. Meeste online aanbieders hebben chatfunctie. Hoge kwaliteit product en service.

Snel en prima geregeld. Makkelijk te bedienen voor ouderen

Fijn dat horloge direct gebruik kan worden, doordat alle telefoonnr's al zijn ingevoerd met sim abonnement. Horloge kon direct door mijn vader worden gebruikt. Ook bij contact duidelijke verstaanbare communicatie tussen onze mobiels en horloge.

Duidelijke uitleg via de telefoon

Ik had een vraag gesteld via de mail en werd binnen het uur terug gebeld. Mijn vraag werd zeer duidelijk beantwoord. Het was een prettig gesprek met uitleg over de diverse mogelijkheden van de producten.

Prima ding

Wat moeite met het installeren en invoeren van gegevens via PC. Maar geweldig via de telefoon geholpen door een vriendelijke dame. Bedankt daarvoor.

Snelle levering , helemaal top!

Snelle levering ,helemaal top !

Heel blij en stuk van angst is hierdoor weggenomen

Ik ben er erg blij mee de zekerheid dat iemand te bereiken is als er wat gebeurt

Voelt wel veilig als val alarm

Gaat wel snel een valalarm af. Zou fijn zijn als je het vals alarm zelf uit kan zetten voordat er gebeld wordt naar telefoonnummer wat in de sos knop staat. Update: het blijkt wel zelf uitgezet te worden als het alarm perongeluk afgaat. Dit kreeg ik terug gemaild door mijnsos.nl Dank je wel hiervoor. Het is trouwens ook fijn dat mijn man een berichtje krijgt als het alarm weer opgeladen moet gaan worden. Dan geef ik nu een 8 ipv 7

Moet wel even wennen

Eerst goed de handleiding doornemen voor dat je begint

Super ervaring

Voor mijn schoonzus een noodknop horloge besteld, deze werd volgens afspraak geleverd. Blijkt deze voor haar kleine polsjes veel te groot en zwaar. Telefonisch contact opgenomen. Netjes te woord gestaan. Deze retour gestuurd en van dezelfde serie een hanger besteld. Ook deze werd netjes volgens afspraak geleverd. Bij het instaleren wat problemen met de app waar je deze hanger via GPS kunt volgen. Telefonisch contact gehad en ook nu weer netjes te woord gestaan en geholpen. Dus al bij al voor mij een super ervaring. Normaal ben ik van het kan altijd beter, maar nu echt vijf sterren.

Heel goed geholpen

Wij kwamen er niet helemaal uit om het alarmhorloge te installeren, met goede hulp van jullie lukte het wel. Onze hartelijke dank daarvoor. Helaas moesten we het terug sturen omdat mijn man er niet goed mee om kon gaan. Met alle geduld uwerzijds is alles snel opgelost. Daarvoor onze hartelijke dank.

Goede kwaliteit

Goed systeem en makkelijk in te stellen

Blij met het product, blij met de service!

Bestelde product werkt goed, alle specificaties waren vooraf helder door de duidelijke productomschrijving. Ik had een vakje verkeerd aangekruist bij het installatieformulier, maar dat werd vlot en probleemloos opgelost. Blij met het product, blij met de service.

Geweldige service, fijn bedrijf om mee te werken.

Wij hebben voor onze moeder een vervangend SOS horloge gekocht. (De oude was na 1,5 jaar plezierig gebruik beschadigd geraakt) Toen het nieuwe SOS horloge in gebruik werd genomen bleek er iets mis. Na contact met mijnSOS.nl konden wij het defecte horloge retour sturen voor controle. Na 1 dag hadden wij al weer een nieuw horloge ontvangen welke goed werkte. Prima service!

Product voldoet aan mijn verwachting. Bij contact personeel erg vriendelijk en behulpzaam

het juiste product snel geleverd

product ziet er goed uit, alles is zoals verwacht.

Goede servive

Goed product en goede service

Goed en duidelijk product

Fijn met de installatie service

Werkt uitstekend en geeft mijn moeder een vertrouwd gevoel.

Zonder SIM gekocht, en een losse SIM kaart besteld. Liet zich eenvoudig programmeren en werkt geheel zoals het moet. Dit dankzij de duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Top geregeld

Super fijn dat ze telefonische makkelijk te bereiken zijn en je snel verder helpen

Gewoon goed

Goed te woord gestaan en de bestelling is gegaan zoals afgesproken.

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen

Behulpzaam vriendelijk en meedenkend.

Wegens drukte voicemail ingesproken, werd vrij snel terug gebeld en erg goed geholpen.

Spegelt 92

5674CD Nuenen