Aanrader!

Eerlijke prijs Snelle levering Mooi boompje Vriendelijke chauffeur Kortom; Aanrader!

Goeder service

Vriendelijke en hulpvaardige chauffeur die de diverse bomen met kluit mooi aan hun nieuwe plaatsje heeft afgeleverd. Enig (min)puntje: Als je de keuze geeft om een leveringsdatum aan te duiden maar deze niet van toepassing is daar de vrachtwagen op vaste datums de levering doet.... Misschien de keuze dan ook niet aanbieden ;) Maar mooie exemplaren en goede service.... Bedankt!

Goede en nette service.

Goed geholpen en bezorging was heel goed. Boom bezorgd tot op de plantplek. Bedankt.

In alle opzichten oké

De boom die ik zocht (een winter-bloeiende prunus subhirtella autumnalis rosea op lage stam) was maar moeilijk te vinden.. na telefonisch contact met Den Mulder (Thessa) wist ik zeker dat ik er een gevonden had! Zij bevestigde mij later in de offerte dat ze de boom die ik zocht, precies omschreven had voor het rooi-team Bij de levering bleek dit inderdaad helemaal volgens mijn wensen te zijn en…. Prachtig in bloei; een plaatje in mijn tuin.

Liep al 2 jaar te zoeken naar bepaalde planten, tot ik erachter kwam dat ik ze bij Den Mulder Boomteelt kon bestellen. En voor mij lekker dichtbij!

prima leverancie

Bestelling via internet met lanten blijft een uitdaging omdat je materiaal niet zelf ziet, dat levert soms verrassing op, plus en min. . Leverancie in prima conditie, maar wel erg late aanmelding van levering.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe aankoop, een prachtig sieraad in onze tuin!

Fije boom voor een fijne prijs

Snel geholpen, vakkundig advies. Mogelijkheid om de boom te bekijken voor aanschaf.

Na een jaar overal zoeken, eindelijk de Rhamnus Alaternus bij Den Mulder op de website gevonden. Besteld en keurig afgeleverd. En, het is een hele mooie struik.

Duidelijke en snelle communicatie, goede prijs-kwaliteit, ruim assortiment, snelle levering.

Service, Snel en volgens afspraak

Een mooi Ginkgo besteld. Van te voren contact gehad welk model ik precies zocht omdat ik een bepaald model had gezien op google. Na advies de bestelling gedaan welke keurig op de afgesproken dag is bezorgd.

Alles netjes en volgens afspraak geleverd goede kwaliteit van de boom

Nadat ik de boom besteld had kreeg gelijk een email met de datum wanneer ik de boom kon ophalen. De dag van levering werd ik goed ontvangen, de boom had de gevraagde kwaliteit en alles was zo geregeld. prima.

Professioneel én vriendelijk

Onlangs 2 Taxus 'Fastigiata Robusta' 225-250 cm besteld en afgehaald. De geleverde struiken zien er prima uit. Alleen had ik me niet goed gerealiseerd dat ze meer dan 100 kg per stuk wegen (incl. kluit). Het poten erven was dan ook een flink karwei. Gelukkig was de kluit goed beschermd d.m.v. jute en gaas, zodat de boel niet uit elkaar viel. Ik heb er alle vertrouwen in.

Mooie bomen!!!

Wij hebben 2 olijf wilgen besteld, de eleagnus multiflora, en deze zijn voorzien van een mooi lei rek. We kunnen niet wachten totdat deze bomen mooi gaan groeien en blad krijgen! We vinden ze nu al mooi laat staan als ze straks het hele jaar door mooi groen zijn!! Mooie prijs en kwaliteitverhouding ook!! Afspraken worden goed nageleefd en communicatie met Den Mulder gaat super!!

Goed geholpen, vriendelijk

Prima service, enkele keren telefonisch contact gehad voor afspraak op de zaak. Wel een gedoe toen we zelf naar het veld moesten om te gaan kijken. Uiteindelijk toch gelukt middels coördinaten. Een flinke puzzel om het juste veld/rij/boomsoort te vinden. Bomen die we geleverd kregen waren mooier dan de bomen die we in het veld zagen. Dat was een leuke verrassing. Kwamen dus ws nog van een ander veld. Bomen waren goed geleid, jammer vind ik dat de leirekken toch niet helemaal mooi recht zijn. In de lente en zomer is dat waarschijnlijk niet zo zichtbaar, maar met bijna kale bomen in de winter wel. Wij hebben een strakke tuin.

Het geleverde materiaal was prima verzorgd. Doordat de planten elders werden ingekocht was de levertijd met een week verlengd.

Zeer profesioneel

Ik was alleen wat geschrokken over de grootte van de kluit. Hoe groter hoe beter om te planten, maar moeilijker voor transport. Ik was nog aan het tijfelen of ik 1 maat groter zou nemen, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Mss aangeven bij de keuze hoe je dat kan transporteren. De boom is mooi van vorm, de naalden zijn licht vergeeld al heb ik grotere bomen gezien die veel meer geel waren in de natuur. Dus mogelijk normaal

Niets te klagen , zeer tevreden

In Boskoop waren zij niet te koop : de Amelanchier alnifolia obelisk. Althans niet van het van formaat zoals ik ze nu bij den Mulder boomteelt heb aangeschaft. Dankzij de vriendelijkheid , het geduld en het goede meedenken van Thessa staan er nu 3 mooie meerstammige boompjes in de tuin te wachten op de lente . Ook met de levering en de hulp van de aardige chauffeur om de bomen bij hun plek af te leveren ben ik zeer tevreden. En nu maar hopen dat ze aanslaan . Willy uit Alphen aan den Rijn.

Perfekte Pflanzen und klasse Service!

Immer wieder gerne und eine sehr zuverlässige Adresse.

Gute Qualität, schöne Pflanzen

Freundliche und kompetente Mitarbeiter, gute Beratung und Abwicklung, gute Pflanzen. Vielen Dank

Correcte en vlotte reactie

Bestelling geplaatst, vervolgens zeer klantvriendelijk behandeld en bestelling zeer adequaat afgehandeld.

Goed, alleen op betalen na; gepind, en toch factuur thuis gekregen

Heb bovenstaande gemaild voor reactie, maar nog steeds niet gekregen. Dat vind ik dus minder. Verder goed en snel geholpen.

Fijn om bij den Mulder een boom te kopen.

Eindelijk de boom gevonden waarnaar ik op zoek was. Duidelijke informatie over de mogelijke maten. En door vriendelijke chauffeur thuis bezorgd, al was het een eindje uit de buurt

In principe ben ik zeer tevreden met de aankoop van een boompje bij de firma den Mulder. Het contact met hun, persoonlijk op het bedrijf, via de telefoon en de email is prima verlopen. Er ging iets mis met de bijbestelling van de bijkomende materialen maar werd later prima opgelost. Werd bij de aflevering van de boom perfect geholpen door de vriendelijke chauffeur die de boom netjes achterom in de tuin neerzette. Een punt van kritiek heb ik wel. De Amelanchier Alnifolia Obelisk stond nog in het volle blad toen wij hem uitmerkten op het perceel. We konden toen niet zien hoe het takkengestel erbij stond. Thuis bleek dat twee zwaardere takken van het boompje zich kruisten waardoor op den duur wonden zouden ontstaan. Maar dit hebben we zelf verholpen door een tak weg te snoeien.

goed geleverd

Helaas heeft de bezorger niet van te voren gebeld. Ik heb het bedrijf gebeld, toen stond hij opeens voor de deur. Hij heeft mij netjes geholpen om de struik achterom te brengen. De struik staat nu netjes op de goede plek.

4 Sevenumseweg

Grubbenvorst 5971NL