Goede eerlijke service

Oorspronkelijk moest ik 60 euro verzendkosten betalen, maar Den Mulder kwam zelf met een initiatief om dat te verlagen tot 30 euro. Daarnaast werden vragen snel en goed beantwoord.

goede kwaliteit/prij

Mooie plantsoenboompjes, mooie prijs.

goede kwaliteit

Goed advies, service en kwaliteit is top!

liefde voor de klant

Ik vond den Mulder online bij het zoeken naar inheemse bomen en struiken wortelgoed. Ze hadden het grootste aanbod en daar ik bijna 300 bomen nodig had koos ik blindelings Den Mulder. Eerst gebeld om te vragen of ik alles op een andere dag kon ophalen. ‘Geen probleem’. Bij het ophalen super goed geholpen en ook een nabestelling was allemaal snel geregeld. Superkweker.

Bester Kundenservice

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles prima geklappt. Die gelieferten Pflanzen sind für den Versand gut vorbereitet worden und in einem einwandfreiem Zustand angekommen. Ich würde jederzeit wieder bei Den Mulder Pflanzen kaufen.

prima, een aanrader.

Prachtige moeraseik gekocht. Nette en duidelijke communicatie over levering. Goed verpakt en voorzichtig uit vrachtwagen gelost. We zijn er erg blij mee

Vriendelijke en correcte afhandeling en verzorgde plaatsing van grote bestelling.

Super netjes

Mangelnde Koordination der Anlieferung und beschädigte Pflanzen

Man kann sagen, dass bei 50% der 7 Bestellungen alles gut verlaufen ist. Bei der anderen Hälfte wurde z.B. an anderen Tagen angeliefert als vereinbart oder Ware vergessen. Bei einer März-Lieferung waren die Kiefern, eine Magnolie und weitere Pflanzen durch Spätfrost und Frosttrocknis so stark beschädigt, dass sie nicht mehr brauchbar waren. Offensichtlich weil sie tagelang der Wintersonne bei Frost in ausgegrabenem Zustand bei der Baumschule gestanden haben. Hierfür wurde mir ein Preisnachlass gewährt. Das Unternehmen gibt Anwachsgarantie, doch wenn man nicht angewachsene Pflanzen reklamiert, wird man als Kunde nicht mehr beliefert. Ich habe Bestellungen für mehrere tausend Euro getätigt und verfüge über große botanische Fachkenntnis und Erfahrung im Garten-/Landschaftsbau, so ein Verhalten ist einfach nur traurig!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

goede levering, alleen hoop ik dat de boom uitkomt

goede levering, goede communicatie

Vriendelijke deskundige medewerkers geven goede bruikbare informatie met goede kwaliteit bomen

probleemloos contact via telefoon en mail. verstrekking van goede, bruikbare informatie. Ruim assortiment bomen van goede kwaliteit.

freundliche und absolut korrekte Abwicklung des Auftrages

freundliche und absolut korrekte Abwicklung des Auftrages

Mit Baum und Lieferung sehr zufrieden.

Abbuchung der Rechnungssumme erstaunlich weit vor der Lieferung

Goed conform de afspraak

boom ziet er goed uit. Snelle levering en flexibele chauffeur

Chauffeur heeft geholpen en had tools om boom in de achtertion neer te leggen.

goed aanbod van mooie bomen

Heel handig dat je bij bezorgen behalve de dag ook een belletje krijgt als hij bij de vorige klant klaar is.

alle vragen worden snel en goed beantwoord

goede service en kwaliteit is goed. Als ik de planten kom halen zijn ze behulpzaam

Order incl. Betaling was verloren gegaan, na uiteindelijk zelf navraag doen werd order alsnog gevonden en verwerkt. Wij werden een half uur voor levering geïnformeerd, is wat kort, Voor n goede voorbereiding maar is uiteindelijk goed gekomen.

Goed geholpen en flexibel bij aanpassingen in het gehele plan.

Ze kwamen met verschillende soorten en bloeiseizoenen van bomen waar wij nooit opgekomen waren. Dit maakte het hele plan veel meer passend bij ons zelf.

Klantvriendelijk

Had twee bomen gekocht. Zijn niet aangekomen. Jaar later gratis twee nieuwe ontvangen. Vriendelijk en duidelijk in de communicatie.

We zijn zeer tevreden over de levering.

Kwaliteit planten goed. Levering volgens afspraak. Top!

Voor groen ben je bij hun aan het juiste adres.

wat ik bedoel staat hierboven al

Fijne dienstverlening en afhandeling

Het advies vooraf, de hulp bij bestellen, de afhandeling van bestelling en betaling en de levering waren TOP! Dienstverlening zoals je het graag wilt hebben. Ook een extra compliment voor de chauffeur, erg aardig en alles mee achter het huis gezet!

Fijn en betrouwbaar bedrijf met deskundig personeel

Als wij wat nodig hebben gaan we altijd naar “den Mulder”.

Slechte service

Het ging om een boom van€ 1.700,- , best een flink bedrag vind ik. Eerst heeft het weken geduurd voor ze een foto van de boom konden sturen (ik woon op 150 km afstand). Het terrein zou te groot zijn om er apart even heen te gaan. Vervolgens afgesproken dat de boom met een kraan van de vrachtwagen zou worden getild en ik via een hovenier voor plaatsing zou zorgen. Word ik op de ochtend van bezorging door de chauffeur gebeld dat hij de boom niet van de aanhanger kon krijgen. Bleek dat hij geen kraan had en de kluit van dik een ton eraf wilde rollen maar deze door de regen vierkant was geworden. Of ik niet een buurtgenoot met een shovel wist. Nadat ik dat geregeld had, weigeren ze hiervoor te betalen…

Uitstekende service. Zeer knappe website met fantastische tools.

4 Sevenumseweg

Grubbenvorst 5971NL