Met aandacht voor de boom

Ondanks dat het een aankoop van 1 boom was werd ik prima geholpen, Zeer deskundig en afspraken worden bevestigd en nagekomen.

Goedemiddag kwaliteit

Mooi plantsoen, voor zover het er nu naar uitziet slaat alles aan

betrouwbaar en prima kwaliteit

betrouwbaar en prima kwaliteit

Jammer dat in een vrijwillige review iets verplicht is in te vullen.

Gute Ware, sehr freundlich, toller Service

Sehr gute Ware, völlig unkompliziert und sehr freundlich. Zudem noch günstig. Ich kaufte eine tilia tomentosa petularis

Prima service, goede kwaliteit planten

Zeer tevreden over de service en de geleverde planten. Goede kwaliteit!

Pieter Joosten heeft mij geholpen en dat vriendelijk en terzake kundig gedan.

Ik meende begin november een cersis canadensis forest pansy besteld te hebben maar kreeg geen enkele reactie. Achteraan gebeld. bleek niet zo te zijn. waar de fout ligt is onduidelijk. Voor het overige zeer correct en terzake kundig geholpen. Levering keurig op tijd.

Pieter Joosten heeft mij geholpen en dat vriendelijk en terzake kundig gedan.

Boom correct en tijdig geleverd. De blauwspar zag er goed uit. Lengte zoals vermeld met een goede draadkluit. Een beetje jammer dat de boom aan 1 zijde onderin wat kaal bleek. Maar na een vlot en prettig contact via de mail kreeg ik te horen dat de boom in de loop van de jaren aan alle kanten goed zal gaan groeien. Verder ziet de boom er prachtig uit. De kleur is zoals verwacht prachtig grijsblauw. Ik beveel het bedrijf daarom zeker aan!

Mooie boom en goede service mbt levering aan huis.

De boom ziet er goed uit en werd geleverd door een hele vriendelijke en vaardige medewerker.

Mooie boom en goede service mbt levering aan huis.

vakwerk en vriendelijke mensen.

Ik zat te klunzen met de webshop en het bedrijf reageerde snel op m’n email en liet me de oplossing zien. Bestellen ging snel en overzichtelijk. Bezorging ook, door aardige man die ook nog goed plantadvies gaf voor onze zandgrond.

ik ben zeer tevreden

Mooi plantmateriaal

perfekt

Zeer teleurgesteld over ondersteuning/service - onvoldoende kwaliteit

Naar aanleiding van in het verleden aangekochte bomen, vorig jaar een 4tal nieuwe (prijzige) bomen aangeschaft. Ondanks het naleven van het nazorgadvies zijn 2 van de 4 bomen in korte tijd overleden. Meerdere pogingen voor ondersteuning/service van de kweker (toen de bomen nog wel leefden) mochten niet baten, het enigste "advies" was "water geven". De uitkomst is dat de kweker ons de schuld geeft (we zouden te weinig water hebben gegeven?!), terwijl deskundigen van mening waren dat het aan de kwaliteit van de bomen lag. Voor ons geen bomen meer van deze kweker.

Voortreffelijk, kon niet beter.

Duidelijke offerte/factuur. Redelijke prijzen en klantvriendelijk personeel, inclusief de “grote” baas Henk.

Nette Magnolia's

Wij hebben 2 Magnolia's in kluit opgehaald Deze zien er netjes uit. Nu nog even afwachten of ze ook aanslaan Verder was de prijs voor de struiken redelijk

Prima service!

Voor de derde keer planten en bomen geleverd gekregen via Den Mulder Grubbenvorst. Goede afspraken die nagekomen worden en nog belangrijker prima planten die allen aangeslagen zijn. Mede door het nazorgadvies na te leven en op de juiste manier water te geven middels de aanbevolen gietranden totaal geen uitval.

4 Sevenumseweg

Grubbenvorst 5971NL