Heel goed geholpen
Beste Wim, Bedankt voor je positieve reactie. Geen zorgen om de nachtvorst, dit kan namelijk geen kwaad betreft de hergroei van de planten. Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
De afgesproken levering op tijd geleverd en netjes bezorgd. Jammer dat de chauffeur ons niet bellen vanwege het verkeerde telefoonnummer. Maar alles kwam goed
Beste Ben, Bedankt voor je positieve reactie, fijn dat ondanks het foutieve telefoonnummer de levering toch goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Erg vriendelijke klanten service, ook kijken was geen probleem, nu nog wachten dat de bomen aan slaan
Beste Marinus, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Team Den Mulder
Uitstekende levering volgens de gemaakte afspraken.
Der Lieferant verfügte über einen großen Gabelstapler, sodaß er die Palette in unserer engen Einfahrt bis vor die Gartentreppe bringen konnte. Die Pflanzen sind groß und kräftig - anders als bei anderen Baumschulen. Bisher scheinen sich die Tannen wohlzufühlen.
Vielen Dank für Ihr positives Feedback!
Boom werd op zaterdag gerooid maar 9 dagen later geleverd. Uitdrogingsverschijnselen en meerdere gebroken takjes.
Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat uw aankoop niet geheel naar wens is geweest. Het is echter zo dat we na het bestelmoment de tijd nemen om de boom te rooien, in dit geval op 12-03. Het transport van bomen is erg complex, waarbij lichte takbreuk niet uitgesloten is. Het is aan te raden om de punten waar de takken gebroken zijn net bij te snoeien, dit is namelijk bevorderlijk voor de hergroei. Ook is het van belang dat de boom een wekelijkse watergift krijgt van 50 liter, in één gift. Op deze manier zal de boom weer goed bijkomen en mooi gaan uitslaan.
Behulpzaam en goed advies
Bedankt voor uw positieve feedback!
Een fijn bedrijf en vriendelijke mensen.
Bedankt voor uw positieve feedback!
Zowel telefonisch als bij het afhalen vriendelijk en behulpzaam bejegend. Ook bij de keuze voldoende informatie gekregen.
Bedankt voor uw positieve feedback!
Dakplataan besteld en helaas is het bamboe scherm vergeten en dus was het een dakloze ongeprepareerde plataan die ik meegenomen heb. Tevens jammer dat ik pas een week later de losse bamboestokken zelf moet ophalen. Het aanbod om een week later de boom geprepareerd op te halen was organisatorisch niet mogelijk. Ze hadden van mij bijna 5 sterren gekregen als ze deze menselijke fout hadden hersteld door het direct op te lossen of anders een week later bij mij thuis het scherm te prepareren en binden want ik woon slechts enkele kilometers verderop. Personeel is vriendelijk en de plataan ziet er vitaal uit. Wel beter klantgericht problemen oplossen is een verbeterpunt en dan is het helemaal in orde bij Den Mulder.
Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat de oplossing die we destijds hebben gezocht, naar de door ons gemaakte fout, niet zoals gewenst was. We nemen dit graag mee in onze toekomstige ontwikkelingen.
Boom geleverd met enkele gebroken takken. En de stam was beschadigd (bij het lossen of laden?). Lag nog een boom op de vrachtwagen voor een andere klant, daar was een grote tak af. Zou deze klant niet willen zijn. Voor de rest prima service. Daarom twijfel tussen 2,5 en 3 sterren.
Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat uw aankoop niet geheel naar wens is geweest. Het transport van bomen is erg complex, waarbij lichte takbreuk soms kan voorkomen. Het is aan te raden om de punten waar de takken zijn gebroken, recht af te snoeien, dit is namelijk bevorderlijk voor de hergroei van de boom. De overige beschadigingen zullen weer geheel overgroeien. Mochten er toch nog verdere problemen ontstaan met uw boom, neem dan gerust contact met ons op.
Ik heb de struik/boom (Kornoelje) laten selecteren door Den Mulder, en we zijn heel tevreden over de boomvorm, meerstammig en veel vertakt. Nu hopen dat hij goed aanslaat. De levering ging ook heel vlot, stond mooi klaar op de afgesproken dag.
Bedankt voor uw positieve feedback!
Zeer snelle levering, heel erg flexibel. Ondanks de week levertijd, hebben ze de bestelling die ik veel te laat had geplaatst er tussengezet waarna ik die op tijd kon ophalen. Heel erg fijn! Verder hebben ze mooie en kwalitatief goede spullen, zeker een aanradar!
Top kwaliteit
Bedankt voor uw positieve feedback!
Telefonisch goed contact gehad, via de mail duidelijk geïnformeerd over de boom soorten en de prijzen daarvan.
Bedankt voor uw positieve feedback!
dit is wat je bij elke bedrijf zou verwachten goede service en vriendelijk
Bedankt voor uw positieve feedback!
We voelden ons gehoord en zijn prima voorgelicht en geholpen.
Bedankt voor uw positieve feedback!
heb eigenlijk geen opmerkingen. toen ik aan de beurt was goed geholpen
Bedankt voor uw positieve feedback!
Wir hatten einen Hartriegel Teutonia 2 - 2,50m bestellt. Der uns genannte Liefertermin wurde leider nicht eingehalten, deshalb einen Stern Abzug. Nachdem wir Kontakt aufgenommen hatten, wurde der Hartriegel statt am Freitag dann am Montag geliefert. Der Fahrer hatte sich vorher gemeldet und seine ungefähre Ankunftszeit mitgeteilt. Der Strauch war in einem sehr guten Zustand und wurde gleich von uns eingepflanzt. Er sieht gut aus und wir freuen uns jetzt auf die schönen großen Blüten im Mai. Wir sind sehr zufrieden.
Vielen Dank für Ihr Feedback! Dieses Feedback nehmen wir in unsere zukünftigen Entwicklungen auf.
We kregen een slechte boom aangeleverd, die niet levensvatbaar was, ondanks onze goede zorg. Kan altijd gebeuren met levend materiaal. Den Mulder heeft dat geweldig opgelost, door een prachtige nieuwe boom te leveren. Dit staatvoor ons als betrouwbare leverancier
Bedankt voor uw positieve feedback!
mooi product voor de juiste prijs. Leverkosten iets aan de Hooge kant
Bedankt voor uw positieve feedback!
We werden goed geholpen, en er is zeer veel uitzoek.
Bedankt voor uw positieve feedback!
Goede webshop en producten, alleen geen belletje vooraf van de chauffeur dus geen idee wanneer er drie grote bomen geleverd gaan worden op de afgesproken dag. Met de informatie dat er over 5 minuten iemand aanwezig zal zijn neemt de chauffeur geen genoegen, hij blijft aanbellen en aankloppen aan alle deuren van het huis. Niet handig bij een zieke in huis en een waakse hond. Daarna wel meegeholpen om de bomen op hun plek te krijgen,dus toch een 8.
Bedankt voor uw feedback! We nemen dit mee in onze ontwikkelingen rondom het transport.
fijne communicatie & service, goede prijzen, dure levering
Bedankt voor uw positieve feedback!
Als particulier was ik op zoek naar twee mooie bomen en zo stuitte ik op de website van Den Mulder Boomteelt. Een duidelijke website met een zeer uitgebreid assortiment. Omdat ik nog wat advies nodig had zocht ik telefonisch contact. Een vriendelijke medewerkster stond me uitgebreid en kundig te woord. Mijn uiteindelijke keuze kon ik makkelijk online bestellen. Op de gepande afhaaldatum stonden de bomen al klaar en werden ze netjes op mijn aanhangwagen geladen. Mijn ervaring met Den Mulder Boomteelt is helemaal super!
4 Sevenumseweg
Grubbenvorst 5971NL