Tolle Bäume, habe große Freude an den Pflanzen. Alles war o.k.

Tolle Bäume, habe große Freude an den Pflanzen. Alles war o.k.

Ich bin sehr zufrieden

Insgesamt hat alles gepasst. Die Beratung war nicht so professionell, das Angebot hat etwas lange gedauert. Die Lieferung kam einen Tag früher als angekündigt. Der Fahrer war sehr freundlich. Die Pflanzen kamen in guter Verfassung an.

zonder problemen

perfecte hulp met laden van alle planten gemakkelijk bereikbaar vanaf snelweg Venlo alles ligt klaar en super veel ruimte voor alle soorten voertuigen ich komme aus Deutschland, war zum ersten Mal dort, sicher nicht zum letzten Mal: perfekt zu erreichen über Autobahn bei Venlo, 5km hinter der Grenze, große Auswahl, gute Preise, sieht dort aus wie auf einem riesigen Bauernhof, alles einfach und niederländisch unkompliziert gehalten, sehr freundliches Personal in winzigem Büro, das man an der Rückseite einer Halle nicht sofort findet, riesige Rangierflächen, hier muss niemand mit Hänger wenden in 3 Zügen üben :-) das Personal hilfreich professionell beim Laden, bis alles sicher verstaut ist.

Es hat alles funktioniert.

Bestellung, Kommunikation und Lieferung haben sehr gut funktioniert. Ware war wie beschrieben. Nichts zu beanstanden.

Ik heb goed advies gekregen en de firma den Mulder is zijn afspraken goed nagekomen.

De prijs - kwaliteitsverhouding was uitzonderlijk goed. Bij het bezoek aan de zaak was men zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prunus Japonnica Ruby

Schöne Pflanze mit vielen Knospen! Ich bin gespannt auf nächsten Frühjahr

Voll und ganz zufrieden, Service A+++

Von Anfang an ein sehr guter Service. Trotz mehrfachen Anfragen meinerseits, stets zufrieden stellende Antworten (Danke Fr. Thessa P.). Lieferung wie abgesprochen problemlos verlaufen. Sehr zu empfehlen.

Abusievelijk werd bij mij de verkeerde boom (kleur) geleverd.

Nadat de eerste blaadjes verschenen werd duidelijk dat het de verkeerde kleur was.Wij spraken af dat de boom in de herfst vervangen zou worden.Helaas heeft de boom de herfst niet gehaald door droogte. Ik gaf op de verkeerde manier water. Ondanks deze vervelende samenloop van omstandigheden kreeg ik gratis een nieuwe boom. Deze was zelfs nog groter dan het eerst geleverde exemplaar.!! Mijn dank aan Pieter Joosten.

Ich bin rundum zufrieden mit der Beratung im Vorfeld und der Qualität der gelieferten Bäume. I

Ich habe 7 Hochstämme bei der Baumschule Mulder gekauft, und ich bin sehr zufrieden mit der Beratung und der hervorragenden Baumschulqualität.

Super freundlich, richtig gute Qualität

Wir sind begeistert von der Hilfsbereitschaft und Freundlichkeit der Mitarbeiter. Tolle Qualität der Pflanzen. Immer wieder gerne. Vielen Dank

Super Bäume, nette Kundenbetreuung und Toppreise!

Die Bäume wurden schnell geliefert und sehen großartig aus. Die Beratung war sehr freundlich und kompetent.

Ben uitstekend geholpen met mijn bestelling

Alles is goed verlopen

Goede vakkennis

Goed geïnformeerd over de bomen die ik wilde en er werd tijd voor genomen.

Prima advies en service

Soepele communicatie over de aankoop met advies om op locatie te gaan kijken. Correcte informatie over het afhalen van de bestelling. Afhalen van de bestelling verliep vlot. We zijn zeer tevreden.

Superservice!

Zonder in alle toonaarden uit te wijden kan ik zeggen dat de service van dit bedrijf niet eindigt bij de bestelling of de levering. Een jaar na dato staan ze nog steeds voor je klaar. Top!

Bomen prima in orde, levering zeer correct en vriendelijk, website prima.

Mijn volgende online bomenbestelling doe ik zeker bij Den Mulder!

Praktische en goede ondersteuning bij keuze erfbeplanting.

Doeltreffend en goed advies.

Vriendelijke mensen, verstand van zaken en goede service!

Soms kan het even duren voordat je bestelling compleet is, (vooral wanneer je iets heel specifieks zoekt) maar er wordt vriendelijk met je meegedacht en naar goede oplossingen gezocht. De bomen en struiken zijn kwalitatief echt heel goed. Heb zelfs van een lokale hovenier complimenten hierover ontvangen!

Open klantgerichte houding

Goede informatie en de mogelijkheid om bomen zelf uit te zoeken was erg prettig.

Zo hoort aankoop worden begeleid!!

Deskundigen op gebied van Boomteelt

Snelle afhandeling, maatwerk mogelijk, prima prijzen.

We hebben een aantal keren plantgoed en bomen gekocht. Ze hebben een groot assortiment en prima prijzen, ook de service is heel goed. Als we een product vragen dat ze niet op voorraad of in hun assortiment hebben, dan wordt dat toch gezocht en geleverd. We zijn dus dik tevreden.

Ik ben zeer fijn geholpen helemaal tevreden

Fijne mensen om mee om te gaan we zijn helemaal tevreden met de bomen en planten.

Goede service en snelle levering

Den Mulder heeft voor ons de juiste boom gezocht. Ondanks dat er heel veel vraag naar was hebben ze toch een mooi model voor ons weren te bemachtigen.

we kregen waar voor ons geld

onze 3 bomen werden op de afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke man die ons hielp met het voorzichtig uitladen!

Prima geadviseerd en fijne aflevering van de bomenn

Fijne afspraken kunnen maken met prima advies, en nu afwachten of de bomen in 2021 aanslaan.

4 Sevenumseweg

Grubbenvorst 5971NL