Hele goede service

Mijn pakket moest naar een ander adres worden verstuurd, en om er zeker van te zijn waar het naartoe moest werd ik nog even gebeld.

Snelle en correcte afhandeling

Het bestellen en de levering ging ondanks de grote drukte zeer vlot.

Ik heb 6 flessen rose besteld en gratis chocolade erbij en die werden netjes afgeleverd. Hele goeie service.

Heerlijke producten, snelle levering

Uitstekende olijfolie, heerlijke honing-bonbons, kamillethee, tijmhoning en kaas!

Zelfs in één woord: TOP

Geweldige producten. Supersnelle levering, binnen 1 dag in huis ondanks feestdagen.

Snelle, fijne service

De olijfolie is heel lekker. Het werd snel geleverd. De website is duidelijk. Wat wil je nog meer? :)

Snel en goed geleverd

Heerlijke olie...

...alleen een beetje snel op ;-) Ook altijd een leuk cadeautje voor vrienden en familie. Smaakt goed bij salade en op een geroosterd broodje met zout.

Heerlijke olijfolie

Super service en producten

Super service en producten

Prettig

Verkeerde product geleverd maar binnen een dag het juiste product ontvangen

Super snelle levering

Snelle levering van producten. Zeer tevreden. Product is goed verpakt.

Zowel de producten als de service verdienen 5 sterren

Wij verblijven een deel van het jaar op Kreta. Normaal gesproken zijn we rond de Kerst in Nederland, maar helaas kon dat dit jaar niet vanwege de welbekende redenen. Daarom Andreas van Beek en House of Crete ingeschakeld om op verschillende adressen Kerstpakketten rond te brengen. Zeer positieve reacties van alle ontvangers. Een echte Kretenzer enthousiaste Kerstman aan de deur zorgde voor blije gezichten. En toen hadden ze nog niet eens al het lekkers geproefd, nu wel, dus ook na de Kerst ben ik vol lof, tienen en vijf sterren!

Heerlijke olijfolie en snel verzonden.

Snelle, perfecte afwikkeling van bestelling

Bovenstaande voldoet

Zo erg hun best gedaan om het pakketje voor de kerst te laten bezorgen!

Mooie, lekkere producten en uitstekende service

Mooie, lekkere producten en uitstekende service

Olijfolie van uitstekend kwaliteit en smaak

Bezorgd zoals afgesproken

Goede service en een snelle levering

Volledig, leuk, onderhoudend en heerlijk!

Leuke entourage, fantastische verhalen, lekkere wijn begeleid met heerlijke hapjes! Een echte aanrader.

Prima, snel alles in huis.

makkelijk online besteld, en nu genieten.

lekker

Goede en snelle levering

Prachtige producten, snelle levering

Kwaliteit, service en mooi aanbod! Herkomst duidelijk en het productieproces op film. Transparant. Fijne winkel! Graag meer kretenzer producten!

prima!

Heb nog niks geproefd. De levering was supersnel.

Ik ben blij met de bestelde producten.

Positieve ervaring, met 1 minpuntje. Ik had bij de bezorgoptie een datum ingevuld. Het pakket kwam al de dag na mijn bestelling, 2 dagen te VROEG. Maar het zijn rare tijden... Succes met alles. Groet.

Bovensim 60

3192HA Rotterdam

Over House of Crete

House of Crete brengt het echte Kreta bij u thuis. Proef de passie en trots van kleine familie bedrijfjes die met passie en traditie onze mooie producten maken puur natuur. Heerlijke premium olijfolie en olijven, wilde tijm honing, Graviera schapenkaas, wijn uit de Amari vallei, aardewerk uit Margerites, kruiden en Balsamico.