Top geregeld!

Geen vakantie Kreta dit jaar,maar een paar fijne mooi verpakte kerstpakketjes besteld.. Weer even in de sfeer.....

De mooiste producten van ons geliefde kreta

Pure heerlijke producten

Heerlijke olijfolie en heel snel geleverd ! Bedankt !

Heerlijke olijfolie en heel snel geleverd ! Bedankt !

Fantastische olijfolie

Sinds ik House of Crete ken koop ik nooit meer olijfolie ergens anders. Om de zoveel tijd een doosje met 6 blikken, thuisgebracht en genieten maar weer met wat stokbrood en zout, of door een salade. Sterke aanrader!

zeer snelle levering

Ben zeer tevreden over de producten en de levering was adequaat.

Uitstekend.

Zeer goede en snelle levering. Prima dienstverlening en contact.

Lekkere en prima kwaliteit olijfolie

Bestel vaak de olijfolie van House of Crete en dit is ook de enige olijfolie die wij thuis hebben. De extra vierge olijfolie wordt koud en warm gebruikt (net al de Grieken). Gewoon pure kwaliteit, ontzettend lekker en doet terugdenken aan Kreta! Ook de thijm-honing is hier erg in trek. Heel erg benieuwd naar de wijn die we nu voor het eerst gekocht hebben.

Zo blij met griekse producten

levering kwam na twee weken. Was goed verpakt en heerlijk

Snelle levering Tip: ik zou voortaan wat info meesturen zoals: ik weet niet meer of ik de olijfolie heet/koud kan gebruiken. De zuurgraad.

Vlot bezorgd, en smaakt prima.

perfect

Bestelling snel afgeleverd en product (olijf olie) zeer goed

Absoluut top kwaliteit olijfolie

Zo zacht en lekker, voor mij geen andere meer. Absoluut kwaliteit met een 10 voor smaak en verpakking.!!

Ik heb de service en de olijfolie als zeer goed ervaren. Bedankt team.

Weer een supersnelle levering. Fijn product en goed verpakt ontvangen.

Perfect, de producten uitstekend

Zie boven

De olijven zijn heerlijk en bestel zeker weer producten

zeer adequate communicatie,

De producten zijn van een mooie kwaliteit. De wat hoge prijs wordt daardoor gerechtvaardigd. De wijnen heb ik nog niet geprobeerd. Prijzen hiervan liggen stukje hoger dan de biologische wijnen die ik nu koop, maar misschien is de kwaliteit niet hetzelfde. Ben zeer tevreden, zal zeker wederom bestellen en dit adres doorgeven.

Heerlijke olijfolie

Ik bestel de olijfolie al jaren in 5l blikken. Bevalt uitstekend.

Heerlijke olijfolie

Kwaliteitsproducten, heerlijk, dank hiervoor! Ook nog een snelle levering en goede verpakking.

Super netjes

De bestelling werd snel verzonden. Alles was keurig netjes en stevig verpakt . Ik kan deze shop aanbevelen.

Helaas miscommunicatie

Helaas twee keer miscommunicatie ivm bestelling. Nu hebben we vier olijfoliekannetjes, maar we wilden twee setjes bestaande uit olijfoliekannetje+bakje en balsamicokannetje.

Heerlijke olie

Wederom 5L fantastische olijfolie besteld. Snelle levering. Ook goed op de hoogte gehouden. Volgende keer die tijm honing ook eens mee bestellen denk ik.

Kwaliteit

Netjes en op tijd geleverd.

Heerlijke olijfolie

Snelle levering en hele goede olijfolie.

Nvt

Bovensim 60

3192HA Rotterdam

Over House of Crete

House of Crete brengt het echte Kreta bij u thuis. Proef de passie en trots van kleine familie bedrijfjes die met passie en traditie onze mooie producten maken puur natuur. Heerlijke premium olijfolie en olijven, wilde tijm honing, Graviera schapenkaas, wijn uit de Amari vallei, aardewerk uit Margerites, kruiden en Balsamico.