geode produkten

Snelle levering en goede smakvolle produkten

Prima service. Olijfolie is ok. Onze voorkeur gaat uit naar Arbequina. Maar dat heeft met voorkeur smaak te maken.

Snel bezorgd.

Goed verpakt,en mooie produkten.

Goede wijn en snelle levering

Met een glas Pentozali waan ik me weer even op Kreta. . Op het terras - met bouganville uiteraard - uitkijkend vanaf de berg naar de zee in de verte. Yamas!

Goed, goede prijs en snel geleverd

Olijfolie uit Griekenland, helemaal goed!

Prima.

De keuze in authentieke waren van Kreta is prima. Het bestellen ervan gaat soepel en binnen enkele dagen wordt jouw keuze geleverd.

Top olijfolie

Heb al verschillende leveranciers van olijfolie gehad. House of Crete is echt een van de betere! Prima kwaliteit voor een schappelijk preis! Kan ik echt aan bevelen!

Ik hoopte dat ik ook met de olijfolie kon bakken, helaas spetterend het. Kan het alleen koud eten. De smaak is erg lekker.

heerlijke olijfolie

ik bestel hier al een paar jaar, de olijfolie is heerlijk en de levering altijd met een paar dagen

geweldige smaakbeleving

Ik kocht een flinke hoeveelheid olijfolie die zo verschrikkelijk hemels is!! De honing, die ik ook uit wilde proberen is topkwaliteit. Een aanrader!!! De manier waarop jullie je onderscheiden van grotere bedrijven, spreekt mij erg aan. Mensen die zo bevlogen zijn, kunnen dit soort producten leveren. Dat proef je. Hartelijk dank.

Snelle levering fantastisch lekkere olijfolie enz een aanrader

Snelle levering en top kwaliteit

Kennis gemaakt op een Swan market en blijven hangen dus zodra we producten nodig hadden via de website besteld. Super snelle levering en top kwaliteit van de producten

Snel geleverd, goed verpakt, goede berichtgeving

Geweldige service, prachtige producten

Inmiddels vaste klant bij dit top bedrijf, niet alleen voor ons zelf, ze maken nl. ook erg leuke pakketjes om weg te geven, die je naar hartelust kunt uitbreiden met een van de heerlijke smaken van Kreta. Kaas, olijfolie of kruiden, alles smaakt heerlijk en is goed verpakt en snel geleverd. De jarigen waren er blij mee!

mooie producten en zeker heel lekker

top shop

Lekkere producten en snelle levering.

Goede kwaliteit en uitstekende bezorging.

Zie boven

House of Crete is top

House of Crete is de zaak waarop ik jarenlang heb gewacht. Zij leveren mij uitstekende producten van Kreta. Heerlijke olijfolie, hele lekkere honing en olijven van een speciale kwaliteit. House of Crete is voor mij helemaal TOP !!

Lekker, gezond en snelle levering

(H)eerlijke produkten

Geweldige kwaliteit, prima service

Heerlijkheden uit Kreta, betaalbaar en top kwaliteit. Supersnel geleverd, aanrader !

Topkwaliteit

zo is de smaak van zuivere olijfolie!

Alles werd goed uitgelegd over de producten, top

Heerlijke producten die je weer terug doen denken aan Kreta.

Snelle verzending en de olijfolie is erg lekker.

Een fout van ons werd pijlsnel hersteld.

Perfecte service.

zeer tevreden uitstekende kwaliteit

uitstekende olijfolie,snelle levering

Bovensim 60

3192HA Rotterdam

Over House of Crete

House of Crete brengt het echte Kreta bij u thuis. Proef de passie en trots van kleine familie bedrijfjes die met passie en traditie onze mooie producten maken puur natuur. Heerlijke premium olijfolie en olijven, wilde tijm honing, Graviera schapenkaas, wijn uit de Amari vallei, aardewerk uit Margerites, kruiden en Balsamico.