Goeie service en het bed ligt heerlijk

Had eerst mijn twijfels maar ik nam het risico en ik ben blij dat ik dat deed, ik heb nu een heerlijk bed voor een goeie prijs

Nou heb niet lang hoeven wacht.

Ben erg tevreden met me bed en slaap lekker dat was een goeie bod en heb het door gestuurd naar vrienden en families.. de Service wag ook heel goed..

De man die kwam leveren was niet vriendelijk! Direct " ik ben een rug patiënt!" Dan vraag ik me af waarom je zulk werk doet. Wel mooi artikel. Blij mee

Mooi bed

Een nieuwe bed gekocht die vrij snel al gisteren geleverd is

Bad

I have bad experience full of broken heart either for a month

• Would you recommend us? No

Top kwaliteit voor betaalbare prijs

Showroom model bank gekocht. Super kwaliteit, comfortabel en mooi groot voor de helft van de prijs. 70 euro verzendkosten kun je niks van zeggen. Enig dingetje was met de levering, leveren tot aan de voordeur (was ik niet van op de hoogte, of ik heb het misschien over het hoofd gezien) Alleen een bank op pallets naar binnen slepen was niet ideaal. Misschien goed om dat erbij te vermelden, dan had ik hulp ingeschakeld :) verder niks om op aan te merken.

Boxspring bed

Boxspring gekocht voor mijn zoon.Vriendelijke verkoper,werd nog geattendeerd op het spaarsysteem. Ook het leveren/monteren was goed geregeld. Kon alles volgen via een track and trace. Al met al tevreden.1 minpuntje is dat het hoofdbord slechts aan de voorkant bekleed is waardoor het verplicht tegen een muur moet staan.

In 1 woord geweldig

Boxspring besteld. Helemaal naar wens

Top bed

Het duurde even maar ik heb na jaren eindelijk een heerlijk bed opstaan zonder pijn in de botten en dat voor een super bed. Zo blij mee

Goede kwaliteit boxspring !

Goede service ! Heb een prachtige boxspring besteld had niet verwacht dat het zo een goede kwaliteit zou zijn ben erg blij!!! Ga vaker bij jullie bestellen. Goede communicatie en levering super blij!!!!

Makkelijk

Zeer makkelijk en goedkoop

Aanrader

Goede prijs. Vriendelijke en snelle service. Bezorging binnen de afgesproken termijn.

Super service en kwaliteit

Goede service gehad, snwl en top geleverd. Ben super blij met de aanschaf. Kan het iedereen aanraden.

Prima laptop

Snel geleverd en goed verpakt .

Goed werk

Prima gedaan lekker op tijd

Top winkel

Ze hebben altijd wel iets wat we kunnen gebruiken

In de winkel heel fijn geholpen. Personeel was behulpzaam en vriendelijk. Bezorging stipt op afgesproken tijd. En zeer vriendelijke bezorgers.

Ontzettend slechte service!!!!

Ik heb dus een complete bed besteld, en had aangegeven op de website dat ik 3e verdieping woon, kom die bezorger mij vragen of ik naar beneden wilde komen want hij draagt de spullen alleen tot over de drempel, ik zei hoe kan dat nou aangezien ik Heb aangegeven dat ik 3e verdieping woont, hij was alleen gekomen met geen andere collega, terwijl ik ervan uit ging dat ze met ze tweeën zouden komen, ik gaf de bezorger nog aan dat ik 7 maanden zwanger bent. De bezorger heeft de spullen beneden gezet en is dus weggegaan, niet eens zijn hulp aangeboden ongeacht hij zag dat ik Zwanger bent!!! Dit is echt heel erg onprofessioneel!!!!! Dus heb ik Het zelf moeten tillen met mijn tweelingzus , BESPOTTELIJK DIT !!!!!!!! Echt heel erg SCHANDALIG!.

Super snelle service, ook telefonisch

Hele fijne service. Snelle levering en hebben mij echt geholpen met het aanpassen vd levertijd. De bank die we besteld hebben is super mooi en netjes. Zit heerlijk!!

supper

Heb een boxpring besteld. en enkele dage later kreeg ik telefoon om welke dag en welk uur ze zouwen leveren. da dag op levering belde de bezorgers 30min opvoorhand dat ze eraan kwamen.. ze hebben men bed naar boven gebracht via de trap en ook inelkaar gestoken.. twee heel vriendelijke mannen die ban aan pakken wisten op nog geen 30min was alles al klaar en hebbe het netsjes achter gelaten.. echt een top service

Ik heb een laptop gekocht en ben er blij mee!

De laptop is in goede staat, de beschrijving bevat alle informatie erover. Snelle levering en volledige leveringsinformatie!

Voor het eerst besteld bij Timco. Een boxspring. Heel fijn contact en alle vragen werden goed en vriendelijk beantwoord. De bezorging was echt top. Hele beleefde vriendelijke bezorger die binnen hele korte tijd keurig de boxspring heeft gemonteerd. Daarna werd al het verpakkingsmateriaal ook meegenomen. Ik ben echt super tevreden. Ik kom zeker weer terug als klant.

hebt mijn bed nog niet

de bedrijf die moet de bed nog bezorgen hebt nog geen contact met mij genomen

Goede snelle service

Altijd leuke verrassingen en bijzonder vriendelijk personeel.

Zie hierboven.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.