Snel netjes en vriendelijk personeel

Bed prima voor die prijs

Alleen kan een betere leverancier nemen ,die het gewoon op 1 hoog boven brengen .i.p.v in de hal neer te zetten

Super service

Snelle levering en goede communicatie

Zeer goed kvalitijt dank u Timco snel gelevert

Snelle verzending, product precies naar verwachting!

¹Blij met mijn nieuwe laptop en de snelle verzending hiervan. En natuurlijk de hele fijne prijs.

Lekker snel genegeerd en goede service

Knappe hoekbank online besteld en ondanks de feestdagen snel geleverd. Geen gedoe met bezorgkosten gewoon voor de deur afgeleverd en vinden gezet.

Super blij met het bed .. goeie kwaliteit en snel geleverd.. de mannen van het transport waren super vriendelijk en niets was te veel. Dachten goed mee met het plaatsen van het bed.. Nogmaals bedankt mannen en Timco

Zeer slecht

Geen boxspring hier kopen waardeloze zooi

Hele goede kwaliteit voor een hele mooie prijs

We gingen nu voor onze nieuwe bank voor echte kwaliteit maar die ook wel betaalbaar zou zijn. Dat is gelukt bij Timco Voordeelmarkt, een mooie stevige bank staat nu prachtig in onze pas opnieuw ingerichte woonkamer. Alles volgens plan en er is werkelijk niets aan te merken op het hele verhaal, van bestellen tot snelle levering. Echt heel blij zijn we met de keuze die wij maakten om hier te bestellen.

levering met Post.nl is ronduit slecht

Timco is snel om de bestelling klaar te zetten , maar de levering met Post.nl is ronduit slecht moet 4 dagen wachten voor dat het met geweld door de brievenbus wordt geduwd .

Zeer slecht

Heb 24 december een laptop besteld en betaald nu 3 januari nog steeds geen laptop waar blijft die laptop

letten niet goed op bij het inpakken

schoenen opgestuurd gekregen een maat 43 en een maat 44 Maar alles goed opgelost retourlabel krijg ik per mail.

Nog geen datum van levering

Ik heb een bestelling geplaatst en na een paar dagen een mail gestuurd met de vraag om een indicatie van levering. Beantwoording was vlot dat mijn bestelling binnen was en doorgezet naar leveren. Dat dit vorige week of deze week waarschijnlijk wel geleverd kon worden maar de feestdagen er ook tussen zitten dus ze wist het niet. Dat snap ik. Ik zou gewoon een datum op prijs stellen. Ook als dat pas in het nieuwe jaar na de feestdagen gepland zou worden maar dan weet ik waar ik aan toe ben

Snelle antwoord, vriendelijk

Nice experience, awesome customer service

Good discounts and prices for quality, The best from the market! I recommend

Zeer goed en duidelijk

Alles van de site t/m de levering was zeer goed

Top levering. Super vriendelijke jongens!

Op een kwartiertje stond het bed ineen. Netjes alle afval meegenomen. Super vriendelijke jongens. Top!

Wij hebben al 3 boxsprings gekocht bij timco. Zeer goede service, bij levering heel behulpzaam. Ik raad aan iedereen timco aan.

Great discount in ipad

I bought an ipad totally new with a very nice discount, im very happy

Vol geluk mijn nieuwe bank

Bank besteld, kwam snel binnen en zag eruit zoals aangegeven via de website. Kwam ook super snel binnen! Goedkope, en goede, prijs, dit kan je ook even controleren door met Google Lens over het product heen te gaan, je kan makkelijk bevestigen dat je een heel goede deal krijgt. Ook voor mensen die in de binnenstad wonen een makkelijke keuze, want hun bezorgdienst levert snel. Is de binnenstad gesloten? Dan maken ze snel een nieuwe afspraak, op een passend moment. Ze zeggen dat goedkoop duurkoop is, maar in dit geval heb ik hier totaal geen last van gehad. Als ik iets nieuws nodig heb, dan kijk ik hier in de toekomst eerst.

Supersnel

Binnen 1 dag dr Martens binnen en ze zitten ook nog goed

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Boxspring gekocht, mederwerker was erg vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven. Goed advies gehad dus erg tevreden!

Twee mooie boxsprings

Het was spannend om zonder de winkel te hebben bezocht 2 boxsprings voor onze zoons te bestellen, maar we zijn niet teleurgesteld. Voor net 900 euro hebben we er twee, zeer goede prijs. Ze zien er goed uit, zijn stevig en liggen prima. Echter puntje van feedback: het bed stond online op voorraad maar we hebben toch meer dan 2 weken moeten wachten. Tussentijds een update had wel prettig geweest. Verder is een montagehandleiding wel handig om bij te voegen. Deze ontbrak nu. Verder zou ik zeker nog een aankoop aandurven.

Perfecte ervaring, topkwaliteit en oplossingsgericht!

Altijd een perfecte ervaring: al meerdere keren besteld, topkwaliteit én super oplossingsgericht!

Formidabele slaapruimte

Een super goede service, snelle levering, vriendelijke medewerkers, goede kwaliteit

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.