Timco is goedkoop & lekker snel!

Wat een snelle levering! heel erg blij met mijn UGG's met hoge korting!

Super winkel!

Goede ervaring! Nog nooit eerder deze winkel tegengekomen of van gehoord na wat onderzoek en reviews 2 paar ugg besteld voor een mooie prijs van beide 50% korting. Snelle levering had ze de volgende dag al in huis!!!! Ik heb de site nu in mijn favoriete gezet en ben blij dat ik hem gevonden heb!

Top ervaring, bed slaapt heerlijk! En ik had hem al binnen 3 dagen thuis staan!

Ik ben bij de Timco geweest om een nieuwe bed aan te schaffen. Werd hier snel en goed geholpen. En binnen 3 dagen sliep ik alweer in een nieuwe bed.

Top !

Goede prijs/ kwaliteit en snelle levering!

Waar voor je geld!

Zeer snelle en goede levering van mijn betaalbare Uggs!

Keurig product en snelle levering, bedankt!

top

snelle levering ,heel blij met mijn uggs

Fijne betrouwbare webshop met flinke kortingen.

Een fijne webshop waar je met hoge kortingen spullen kunt kopen. Snelle verwerking van bestelling en levering. Top shop!

Hartelijk dank! Voedselbank Waalre

Om de paar weken mogen we spullen ophalen die op gespannen voet staan met de houdbaarheidsdatum. De voedselbanken mogen spullen op de datum of erover wat langer uitgeven. Wij halen die dan op en voorzien onze en andere Voedselbanken van de food en non-food. Zelfs de daklozen in Eindhoven delen hierin mee. Fijn dat TIMCO Voordeelmarkt meedenkt met ons en verspilling ook nog eens tegen gaat. Goed bezig daar die jongens!! Het is een enorme steun voor ons vrijwilligerswerk. Dank u!

Fantastische bank, levering had wat kleine lettertjes

Ik ben onwijs blij met mijn bank, die 700 euro goedkoper was dan als ik 'm normaal zou kopen. Ik was naar het filiaal gereden om 'm te bekijken, maar dat bleek niet mogelijk. “Bestel en stuur anders gratis retour” was het advies, dus dat deed ik. Daarna zag ik dat retour toch €75 zou kosten en bij levering bleek dat tot de eerste deur en de bank niet eens door die deur te passen. Gelukkig was de leverancier zo vriendelijk deze mee naar mijn woning te tillen. Dat was me niet gelukt. En ik ben blij met de bank, dus retour hoeft niet. Het had dus allemaal minder goed kunnen gaan, maar ging dat gelukkig niet!

Zeer snelle service!

We hadden een zeer behulpzame en eerlijke verkoper. De levering was zeer snel. Zaterdags een bed gekocht en dinsdag al geleverd.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Dr Martens online voor de kinderen besteld. Levering was heel snel, en heel netjes ingepakt/geleverd. Ik raad het iedereen aan!!

Goed snel geleverd

Ik wist niet dat het kon, ik kwam iets tegen dat ik besteld had. Dat was fijn, je hoeft dan niet naar de winkel en hopen dat het er nog was wat ik zocht

Prima bed voor goede prijs!

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd en vakkundig gemonteerd.

Snelle oplossing

Het bestellen was eenvoudig. Het duurde even voordat het verstuurd werd. Nadat ik daarover contact heb gehad werd het binnen een dag verstuurd. Dus de oplossing was er snel.

Geweldige webshop en winkel

Voor de tweede keer een meubel besteld bij Timco. Mijn eerste bestelling was een boxspring en nu hebben we een hoekbank besteld. Via de website hadden we de bank opgezocht die we mooi vonden, en daarna zijn we naar Waarle gereden om de bank te bekijken en proef te zitten. We waren gelijk verkocht. Twee weken later de hoek bank Jeff in het grijs besteld voor onze nieuwe woning. Binnen 3 dagen kon ik de bank laten leveren. Na contact over de levering werd de bank op de eerste verdieping geleverd. Super service want zelf had ik hem niet omhoog kunnen krijgen. De bank hebben we dezelfde avond nog uitgepakt en gelijk gebruik van gemaakt. Ook wederom zat die weer heerlijk. De kwaliteit is goed en de bank is heerlijk zacht. Nu kunnen we lekker genieten van onze nieuwe bank!

Snelle levering, scherpe prijs en goed product

Zeker aan te bevelen. Goede levering.

Komen afspraken na

Bed besteld. Prima bed voor die prijs. Fijn dat de klantenservice zo snel reageerde.

top!

Super fijne hulp in de winkel, levering van het tv meubel was er binnen 1 week. Nu wat langer wachten nog op de bank maar heel heel blij met de prijs / kwaliteit verhouding.

SUBLIEM

Geweldig mijn bank met veel zorg en vleit geplaatst, chapeau en dankbaar voor de manier waarop de bezorgers deze plaatsing hebben verricht. Ik zou het zeker AANRADEN.

Prima boxspring

Prima boxspring voor onze 16 jarige zoon. De advertentie leek niet te kloppen met 1-3 dagen levertijd. Maar na een mail konden ze toch snel leveren, super! Bij levering bleken de transporteur de matrassen niet bij te hebben. Helaas hier nog 5 dagen op moeten wachten. Maar alles goed gekomen. De topper is niet wat wij ervan hadden verwacht. Blijft niet goed liggen, schuift. Misschien met antislip op te lossen. Maar onze zoon was zeer verrast!

Gekregen wat ik bestelde

Duidelijke omschrijving en ziet er goed uit en werk naar behoren

Mijn ervaring met Timco geweldig

Na lange tijd weer eens sportkleding online gehaald en ben dik tevreden. Snelle en bovenal vlotte afhandeling en ook nog goedkoper.

Super tevreden.

Het bed wat ik heb besteld was er lekker vlot. Het ligt ook super en wou dat ik eerder de keuze had gemaakt voor Timco.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.