Mega goed

Zeer vriendelijk personeel snel geleverd en goede kwaliteit een aanrader!!!

Slecht

Surmatelas jamais livré bien que payé malgré des emails restés sans réponse

Erg netjes de bezorg service. Tafel werd na geleverd en zelf in elkasr gezet voor me door de man van inkoop Alles goed geregelt top

Betaling en Bestellen makkelijk, vervolg communicatie met bezorgen slecht

Ik heb de bestelling en betaling makkelijk kunnen doen, alleen erna heb ik nogsteeds niks gehoord over waneer mijn bed geleverd word, dit mag verbeterd worden.

Schoenen besteld , de volgende dag al bezorgd! Top die snelle levering en ook nog leuke aanbiedingen!

Incompleetheid product

Eerste ervaring was niet heel positief. Garantie wordt na aandringen afgekocht

Zeer goed materiaal

Snelle, professionele installatie

Prettige afhandeling van probleem

Ik had een boxspring besteld en het hoofdbord bleek niet te passen. Uiteindelijk hebben we deze met hulp van een klusbedrijf laten aanpassen. Ik heb een korting gekregen van Timco hiervoor. Dus al met al netjes afgehandeld.

Goede service, vriendelijk personeel

Bij Timco winkelen voelt als een warme deken Goed advies, Vriendelijk personeel Goede service

Flexibel en professioneel. Alsof je samenwerkt met een lokaal bedrijf met de structuur van een grote

Hoi Ik heb heel gemakkelijk en overzichtelijk een prijsvriendelijke bedcombinatie gekocht. Fijne website, fijne producten en fijne prijzen Toen ik na bestelling wilde veranderen van KLEUR bed ( na lang afwegen toch gekozen voor andere kleur) werd ik snel en goed geholpen. Bed in juiste kleur kwam op tijd binnen!

Altijd succes bij Timco!

Ongelofelijk hoeveel ik al bij de Timco heb gehaald, altijd goed geholpen.

Altijd zeer prettig

Al 45 jaar kopen wij bij Timco. Leuke sfeer en prettige medewerkers

Goed bed! Goede levering alleen jammer dat ik zoveel meer moet betalen om het bed 1 trap naar boven te brengen, dit dus niet gedaan woon op 1e etage maar ze hebben het bed gewoon beneden aan de trap gezet omdat ik geen montage er bij heb gedaan! Beetje jammer als zwangere vrouw alleen een 2 persoonboxspring te moeten tillen 1 etage hoog

Vriendelijk is me te woord gestaan . Zowel mail en telefoon . Bezorging waren super vriendelijke mensen . Bed was snel geleverd. 1 jan besteld met 2 losse matrassen maar kwamen erop terug dat het 1 volledige toch fijner zou zijn . Gemaild nog in de avond ,en gelijk 2 jan antwoord terug. Dat het aangepast was en omgezet voor vertrek . Binnen 14 dagen binnen en me dochter is helemaal tevreden met haar nieuwe bed .

Snel netjes en vriendelijk personeel

Bed prima voor die prijs

Alleen kan een betere leverancier nemen ,die het gewoon op 1 hoog boven brengen .i.p.v in de hal neer te zetten

Super service

Snelle levering en goede communicatie

Zeer goed kvalitijt dank u Timco snel gelevert

Snelle verzending, product precies naar verwachting!

¹Blij met mijn nieuwe laptop en de snelle verzending hiervan. En natuurlijk de hele fijne prijs.

Lekker snel genegeerd en goede service

Knappe hoekbank online besteld en ondanks de feestdagen snel geleverd. Geen gedoe met bezorgkosten gewoon voor de deur afgeleverd en vinden gezet.

Super blij met het bed .. goeie kwaliteit en snel geleverd.. de mannen van het transport waren super vriendelijk en niets was te veel. Dachten goed mee met het plaatsen van het bed.. Nogmaals bedankt mannen en Timco

Zeer slecht

Geen boxspring hier kopen waardeloze zooi

Hele goede kwaliteit voor een hele mooie prijs

We gingen nu voor onze nieuwe bank voor echte kwaliteit maar die ook wel betaalbaar zou zijn. Dat is gelukt bij Timco Voordeelmarkt, een mooie stevige bank staat nu prachtig in onze pas opnieuw ingerichte woonkamer. Alles volgens plan en er is werkelijk niets aan te merken op het hele verhaal, van bestellen tot snelle levering. Echt heel blij zijn we met de keuze die wij maakten om hier te bestellen.

levering met Post.nl is ronduit slecht

Timco is snel om de bestelling klaar te zetten , maar de levering met Post.nl is ronduit slecht moet 4 dagen wachten voor dat het met geweld door de brievenbus wordt geduwd .

Zeer slecht

Heb 24 december een laptop besteld en betaald nu 3 januari nog steeds geen laptop waar blijft die laptop

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.