Snelle en goede levering

Snel geleverd, juiste artikelen. Volgende keer bestellen we weer bij Timco!

Slecht kwaliteit zeker niet aanraden

Als je te veel geld en je wilt in prullenbak gooien koop je deze boxspring

Goeie service en snelle levering en niet te vergeten de goeie bezorgers in een woord zeer aan te bevelen

Heel netjes

Wij zijn zeer tevreden. Hele mooie koffers. Wij zijn heel netjes geholpen.

Prima levering, net bed

Bed is netjes. Wel een paar vlekjes en de beugels om em vast te zetten, passen niet in elkaar. Maar nieuwe beugels gehaald en bedje staat er prima bij voor die prijs.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk en tijd voor je hebben

verschrikkelijk

Mijn bed zou na 3weken bezorgd worden ipv 3a4dagen ik de hele dag vrij gevraagd toen kreeg ik een mail hij zou zaterdag komen daarna maandag zelfs na bellen met de klantenservice zou hij maandag avond komen daarna werd het stil en bellen kon ook niet in eens op donderdag u was niet thuis en nu weer niets nog geen bed

Mooie producten snelle bezorging! Aan te bevelen.

Simpel, makkelijk, top service

Mijn ervaring was heel goed! Ik heb niks raars meegemaakt en alles was heel snel.

Liefde op het eerste gezicht

Na de bestelling van de prachtige kast kreeg ik super snel een e-mail wanneer de levering geleverd zou worden , en dit alles binnen 1 week ! Ja u leest het goed, De levering was met 2 super aardige jonge mannen en hebben de prachtige kast op zijn plaats gezet , àlles helemaal top en ik super blij met mijn kast , wat een service van Timco , Super 5 sterren welverdiend

Vreselijk

Verkeerde levering om te beginnen. Er werd een stoffen boxspring geleverd ipv lederlook. De ophaling duurde lang en de transporteur stond aan de deur twee uur vroeger dan het tijdsslot. Dus nieuwe ophaling moeten inplannen. Voor de nieuwe levering werd er tot driemaal toe uitgesteld en uiteindelijk op de dag van de effectieve levering drie uur vroeger geleverd dan voorzien. Dit heeft me dus vier dagen verlof gekost voor verkeerde leveringen. Het bed in lederlook werd geleverd met de verkeerde poten, verkeerde topper, een beschadigd hoofdbord zonder wattering en boxsprings die gewoon houten platen zijn. Terwijl de stoffen boxspring die eerst geleverd werd totaal anders en beter van kwaliteit was. Naar de klantendienst gemaild. Poten worden nageleverd, hoofdbord zal worden vervangen maar geen idee wanneer en hun antwoord op we boxspring is dat dit de kwaliteit is en dat ze niets voor mij kunnen betekenen. En alles retour sturen moet ik zelf bekostigen. Echt schandalig.

Je wordt goed op de hoogte gejouden van het proces en zijn transparant

Geen voorraad in wat men adverteerd.

Ik heb kofferset besteld, binnen enkele dagen reactie dat er toch geen voorraad meer was en advertentie zou daarop aangepast worden, maar paardagen later worden nog steeds dezelfde koffere aangeboden.

Geweldig!!

Bed besteld netjes binnen 3 dagen geleverd super lekker bed heel erg tevreden ik raad andere echt aan via hier je bed te bestellen

Correct en vlugge levering

Voor herhaling vatbaar

Goed bed, snelle levering

Bed online besteld na te hebben gezien in winkel. Snelle accurate levering. Zeker een aanrader.

Ervaring teleurstellend

Ik bestelde 2 balkon parasols, ik heb er 1 opgezet. Stof had kleine beschadigingen. Ding was loodzwaar, online staat nergens dat je hem met 2 personen op moet zetten, dat zie je pas in de handleiding. Ik ben alleenstaande dus niet praktisch. Na 5 minuten merkte ik dat de parasol naar beneden zakte. Het bovenste en zwaarste deel v d parasol valt over de onderste stok heen, je draait hem strak vast, maar binnen een kwartier was de onderste stok niet meer zichtbaar. Retourneren is ingewikkeld, je moet formulieren printen, invullen en in de verpakking meesturen. Parasol 2 had ik niet uitgepakt, moest alsnog verpakking openen vanwege het formulier. Bij de post 2 verzendbewijzen moeten kopen. Was 14€ kwijt voor op zijn minst 1 ondeugdelijke parasol. Tot op heden nog geen bericht of de retouren ontvangen zijn en verwerkt zodat ik mijn aankoop bedrag terug krijg. Voor mij nooit meer Timco, geen klantvriendelijke webshop.

Ik had een zetel besteld die 3 dagen later werd geleverd (de levertijden waren wel wat ongemakkelijk, maar ze waren er wel binnen het aangegeven tijdslot). Bij levering bleek dat een poot niet bevestigd was aan de zetel. Ik heb meteen contact opgenomen en een paar dagen later is een meubelmaker langs gekomen om de poot te repareren. Jammer van de schade maar fijn dat het zo snel werd rechtgezet!

Slechte communicatie!!

Ik was super blij om te bestellen bij timco, dit voornamelijk omdat ze 1/3 dagen jou bed bezorgen. Ik heb 5 datums moeten invullen om te laten weten welke dagen ik beschikbaar ben om mijn bestelling te ontvangen. Na 5 dagen krijg ik pas een mail dat ik nog is 8 dagen mag wachten omdat ze het druk hebben. Ik vind dit geen manier van doen. Want nu bepalen zij voor mij dat ik 8 dagen later alsnog thuis moet zijn om mijn bestelling te ontvangen, en komt het mijn over 8 dagen niet uit mag ik nog langer wachten. En zo gezegd, hebben ze begrip en vinden ze dit vervelend maar meer kunnen ze niet doen. Dan vind ik dat je geen reclame moet maken over een snelle levering terwijl je niet eens goed communiceert met je klant.

Snelle en makkelijke service

Bestellen en bezorging liep vlekkeloos en werd aan de deur bezorgd

Aangename service en snel geholpen

Ik was op zoek naar een bed en werd al vlug geholpen, weinig poespas en ik was zeer tevreden met hoe ik geholpen werd

Helemaal blij met de koffers en ook nog bezorgd aan huis

Heel blij ben ik met de mooie nieuwe kofferset en al hoe wel ik graag in de winkel kom, kwam dit nu niet uit. Dus ik heb de koffers lekker online besteld en had ze zo in huis. Wat een feest!

Very very bad service

Without delivery ask how is our service. Online show 1)3 days delivery i order 10th of August 2024 many time change date for delivery now new date 21 August 2024.no correct time .

Pracht parasol

Geweldig vlot geleverd deze parasol voor op ons balkon

Erg behulpzaam personeel!

Recent een hele mooie bank gekocht voor een zeer scherpe prijs. Bij afhalen stond de bank keuring ingepakt klaar en het personeel was zo vriendelijk om de bank mee te laden.

Petunialaan 4

5582 HA Waalre

Over Timco Voordeelmarkt

Timco Voordeelmarkt is al 90 jaar een familiebedrijf dat zich richt op schadepartijen in de detailhandel. Wij verkopen deze partijen in 2 fysieke winkels en onze webshop altijd met korting. Bij Timco bent u op de juiste plek voor een koopje.