slechte kwalilteit en levering

De levering heeft 2 weken op zich laten wachten. De zitzak/bed is van slecht kwaliteit! Bij het eerste gebruik is de naad gescheurd en spoten de isomobolletjes eruit!

Vlotte aflevering aan huis. De kleur was wel niet echt wat ik verwacht had.

Vlotte aflevering aan huis. De kleur was wel niet echt wat ik verwacht had.

perfect

perfect

Mooie zitzakken, snel geleverd

Twee zitzakken besteld die ook geschikt zijn voor buiten. Prima kwaliteit, ze zitten lekker. De zakken staan nu tijdelijk binnen, waar ze ook mooi staan.

Product dik in orde maar trage levering

Ik ben tevreden met het geleverde product. De levering was echter sterk vertraagd. Dit lag overigens niet aan de leverancier maar aan DHL, een bedrijf dat er alom om bekend staat ondermaats te presteren.

Goed product voor een goede prijs.

Goede zitzak, licht en niet te groot, die binnen en buiten ook kan worden gebruikt als voetsteun.

ik ben heel tevreden over de poef en de levering

het bestellen ging gemakkelijk,de poef is prima en met de levering,via een afhaalpunt,was ook niets mis!

Perfect geholpen

Ik was op zoek naar een zitzak en niet alleen de keuze was zeer goed maar ook de website zeer gebruiksvriendelijk. Levering zoals beloofd de dag nadien. Heel tevreden.

Fijne zitzak

Fijne zitzak met poef erbij gekocht zit comfort boven verwachting zit fantastisch

En nu zitten zak :)

Goed verpakt geleverd. Degelijk product. Dagje later dan verwacht, maar mag de pret niet drukken.

Mooie poef, kleur komt overeen met foto.

Snelle levering, wel niet dag na de bestelling in huis.

Zeer slecht

2 zitzakken besteld op 20/05. 1 ontvangen op 24/05. De andere nog steeds niet ontvangen. Heen en weer gemaild maar nog steeds geen tweede zitzak ontvangen. Ik krijg steeds te horen dat de fout bij het postorder bedrijf ligt en een trackingscode. Het pakket ligt al meer dan een maand bij het postorderbedrijf en ik liet "ikwilzitzakken" al meerdere malen weten dat ik zelf hier niets aan kan veranderen, daar zij klant zijn bij het postorderbedrijf en niet ik!! ik kan daarom geen klacht of onderzoek starten... In ieder geval wordt ik maar wat heen en weer gestuurd zonder dat er daadwerkelijk iets voor me wordt gedaan!!

Prachtige zitzak van Extreme lounging

Ik heb een zitzak besteld van Extreme lounging. De bezorging was snel en de zitzak is een mooi product. Kleur komt overeen met de foto's. Hij zit super comfortabel en staat prachtig op ons terras. We kopen er nog eentje bij!

Mooie zitzakken mooie kleur heel blij mee

Mooie zitzakken mooie kleur !

Heerlijk zitten en werken (aan mijn conditie)

De afwisseling van staan en zitten op de zitbal is geweldig. Ik ben niet alleen activer, maar werk ook nog aan mijn core en tijdens mijn werk

Top!!!

Heel mooi product...goed gevuld...En kwalitatief top!!!

Op tijd en.perfect zoals op foto

Alles zoals omschreven

Heerlijk product van topkwaliteit

Ik zocht al zvzn naar een zitzak voor in hzt water. Deze voldoet volledig aan mijn wensen, en het materiaal voelt helemaal niet stug aan. Heerlijk om mee in het zwembad te dobberen.

Echt een vakantiegevoel krijg ik hierbij

De zitzak welke ik ontvangen heb is echt een genot om in te zitten. De kleur is ook erg mooie eveneens het materiaal. Een grote zitzak waar de kinderen ook heerlijk in kunnen zitten. De levertijd betrof maar een paar dagen. Een aanrader°

Super snel verzonden en mooi product.

Dinsdagmiddag een zitzak besteld, woensdagochtend geleverd. Erg mooie zitzak. Ik ben er blij mee!

Snel bezorgd en verbazend licht

De zitzakken zijn snel bezorgd en ondanks de grote van de doos, weegt die amper iets. De zitzakken zijn fijn om in te chillen en makkelijk schoon te houden. Mijn dochters zijn er dol op (en ik stiekem ook).

Top zitzak

Na een middagje zomerbar in een heerlijke zitzak ter plaatste online dezelfde gekocht, levering na 5 dagen, wat snel was door het lange weekend. Top product. Goede kwaliteit, netjes verpakt geleverd en precies zoals de omschrijving. Zeer tevreden met deze aankoop.

Goeie service

Goeie service goed product

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle levering en goede kwaliteit!

2 x poef/zitzak besteld en deze zijn vervolgens snel geleverd! Kwaliteit van het materiaal is top!

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.