Goeie zitzak , net wat we zochten

Voor 15:00 uur besteld, is inderdaad de volgende dag geleverd!

Geleverd volgens verwachting

Fijne poef, ziet eruit zoals op de website. Goede levering op alternatief adres.

Kwaliteit top, maar service flop

Kwaliteit van het product is goed en ziet er goed uit. Helaas kon de service belofte niet waar gemaakt worden en dat kan natuurlijk in deze tijd. Wat niet kan is dat na telefonisch contact en toezegging vanuit de klantenservice dat wij dezelfde dag teruggebeld zouden worden de afspraken niet worden nagekomen. Dag erna nog een keer contact opgenomen met weer dezelfde belofte. Uiteindelijk kregen wij pas die avond laat een emailje maar niet het telefoontje.

ERBARMELIJKE SERVICE

Ik bestelde de Ambient Lounge Acoustic Sofa + poef 6 weken terug. Mijn initiële kleurkeuze was volgens de site niet voorradig dus koos ik een ander kleur wat wel voorradig was. Na betaling en bevetsiging bestelling kreeg ik bericht dat kleur dan toch niet beschilkbaar was, en ik dus 6w moest wachten. Omdat ik dan toch moest wachten veranderde ik mijn bestelling in initiele kleur-keuze. Enkele dagen terug bericht dat mijn bestelling verzonden was. Bij nader inzien zag ik dat dit nog de verkeerde kleur was, waarop na contact met klantendienst gezegd werd dat dit rechtgezet zou worden. Dag erna bericht dat kleur dan toch niet beschikbaar was, en nooit meer zou zijn? OK, verzending aanvaard dus. Nieuwe ontgoocheling, dit was enkel de hoes van de poef, niet van de zetel. Vulling ging dag erna aankomen, is vandaag gebeurd. Terug ontgoocheling, dit is enkel de vulling van de sofa. Conclusie: ik heb de hoes van een poef, maar geen vulling. En ik heb de vulling van een sofa, maar geen hoes. NOOIT MEER! ONAANVAARDBARE KLANTENSERVICE!

Snelle levering, mooi product

Onze balanskussens zijn snel geleverd, netjes ingepakt en goed van kwaliteit.

2 heerlijke zitzakken

2 zitzakken besteld voor de kinderen. Kwaliteit is zeer goed. De kinderen zijn er heel blij mee. Levering is gegaan zoals aangegeven op de website.

Keurig verpakt prima kleur

Correct en snel geleverd, mooie zitzak

Degelijke mooie zitzak, correct en snel geleverd!

prima service

probleemloos geruild voor ander item, snelle en makkelijke service. Top!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Levering is snel en goed gecommuniceerd. Product zit goed ingepakt en was precies zoals je verwacht

de ontvangen zitzat is nu al stuk. de zitzak is nauwelijks gebruikt.

de zitzak hebben wij op 19 november aan onze kleinzoon van 7 jaar op zijn verjaardag cadeau gedaan. de zitzak is op zijn slaapkamer geplaatst en sindsdien nauwelijks gebruikt. inmiddels hoorde ik voor de kerstdagen dat de zak stuk is bij de ritsluiting. de ritsluiting is niet gebruikt. we nemen aan dat het binnenwerk ook kapot is aangezien er bij de ritssluiting bolletjes naar buiten komen. heel beroerd allemaal. een claim hebben we nog niet kunnen indien vanwege de kerstvakantie maar zal ik een dezer dagen doen. mvg.

Fijne en mooie bal om op te zitten en oefeningen mee te doen.

Duidelijke handleiding voor het oppompen van de bal. Het is een mooi item in mijn thuiskantoor en geeft me de mogelijkheid om tussen de bedrijven door speelse oefeningen te doen.

mooie zitzak

en zeer snel geleverd

Kwaliteit is top, levering zoals beloofd.

Voldoende

De verzending is snel en oké

SLECHT!!!!!

Product wordt niet naar je toegestuurd en geen geld terug! Niet bestellen bij deze oplichterster! Wel mail contact maar alleen als warm houdertje. Onbegrijpelijk dat deze website aangesloten mag zijn bij thuiswinkel waarborg!

Mooie zitzak

En snel geleverd!!

Duidelijke website, mooi product

Het product werd netjes afgeleverd in een erg grote doos.

Top service!

Hier bestel ik zeker opnieuw.

Very good quality and comfortable

I love it!

zeer goede begeleiding van de bestelling tot de levering.

Als zeer goed ervaren.

Vlotte levering. Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit.

Als je een zitbal wil zit je goed bij Vluv.

Ik kocht als kerstgeschenk voor mijn vriendin de Vluv Leiv Zitbal Mustard 55 cm. Het is de derde Vluvbal die ik koop. De dag erop was de bestelling reeds verzonden. Een drietal dagen later was de bal in mijn huis. Ik heb de zitbal eerst laten aanpassen aan de omgevingstemperatuur. (een nachtje openleggen in de living). Daarna heb ik hem in drie fasen van een tweetal uren opgepompt. De kwaliteit van de bal is super. Mijn vriendin is super tevreden met haar bal en dat merk ik. :-) Als je een zitbal wil hoef je geen remming te hebben om een Vluv bal te bestellen. Wim

Snel een geleverd en een mooi product

Goede service.

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.