zeer mooie zitbal, diameter (65 cm) net krap voor persoon van 1m74

De zitbal die ik kocht is zeer elegant van uitzicht. Echter, de maat van de zitbal is krap voor een persoon van 1m74. Moest ik deze opnieuw kopen, dan zou ik de maat groter kopen.

heel blij met de aankoop

De aankoop van de zitbal verliep heel vlot. Duidelijk info op de site Duidelijke handleiding om de zitzak tot zitbal te krijgen. Wij zijn heel tevreden

Snelle levering, prachtig product van zeer goede kwaliteit! Boven verwachting!

Super product

Fijne website. Mooi product, goede kwaliteit. Snelle levering. Alles perfect.

Top! Zitzak Top! Prijs Top! Website dus Top! Besteld en betaald Top! Volgende dag bezorging Top! Aankoop waar we al snel van genieten! Top! dus

Retourneren is heel kostelijk

Het wordt gratis verzonden, maar als je een zitzak wil retourneren is heel kostelijk. Dit is dus op eigen kosten. Dit vind ik erg jammer dat ze hierin niet in tussenkomen.

Top-service en Top product

Bestelling binnen een paar dagen ontvangen. De zit-bal zit geweldig en ziet er nog mooier uit.

Goede en snelle service. Goed product.

Goede en snelle service. Goed product.

Stevige zitzak

Mooie stevige stof en praktisch in gebruik.

Zoals in de omschrijving.

Snelle levering. Mooie lounge zitzak!

niet klantvriendelijk

Zitzak besteld. Viel mij tegen vond die niet mooi. Contact opgenomen hoe ik kan retourneren. Na een paar dagen kreeg ik hun adres. Ik kreeg géén adres label. Ik kon de zitzak bij een DHL punt inleveren stond in de brief. Eerste DHL punt vertelde dat ik naar een bemande post moest. Tweede DHL punt ( bemand punt) vertelde dat ze dat niet kunnen. In ieder geval een label! Vervolgens moest ik naar een groot DHL magazijn gaan gaan. Daar heeft een jongeman mij netjes en vriendelijk behandeld. Zo'n magazijn is niet in iedere stad. Dit had allemaal beter gekund als Zitzakken.nl betere service had geleverd. Bijvoorbeeld met een ophaalservice. I Binnen 5 dagen zou ik mijn geld terugkrijgen. Dat is twee weken geleden en ik heb mijn geld nog niet. Ik beveel dit bedrijf niet aan!

Niets negatief te melden.

Snelle levering. Perfecte klantenservice. En uiteraard heel tevreden van de aankoop.

Nu hebben we er 2!

We hadden al een heel groot model en die heeft nu gezelschap gekregen van een kleintje:) Een absolute aanrader om rugproblemen te voorkomen bij al dat thuiswerk!

Fijn en alles snel geregeld.

Bestelling snel geleverd zoals beloofd. Poef besteld waar we heel blij mee zijn. Goede kwaliteit.

Leuk!

leuk en confortabel

Mooie poef

Fijne zaak, vlotte afhandeling

Top Kwaliteit.

Poef zoals beschreven. Heel snel geleverd.

Alles prima

Levering klopt met de omschrijving.

Mooie zitzak

Ik ben erg blij met mijn nieuwe zitzak. De extreme lounging b bag mighty. Ik heb er nog een bijpassende poef bij besteld. Het bedrijf heeft alles netjes verpakt en verzonden binnen de beloofde levertijd.

Snel, mooi product en prettig contact met klantenservice

Zeer tevreden over onze sheepskin zitzakken. Ze zijn duur maar ze zitten heerlijk en de schapenvacht is prachtig!! Heel tevreden!

Supersnelle levering

Prachtige kwaliteit zitzak xxl

Top product én een snelle levering

Vanaf minuut 1 word onze zitzak gebruikt Bestellen ging lekker soepel, voor het weekend besteld en hups maandag in huis! De zitzak is van mooie kwaliteit,kleur perfect Minpuntje? Die grote doos, die werkt namelijk verbouwd als huis en stond een aantal dagen pontificaal in de woonkamer ;)

Goede ervaring

Goede ervaring. Snelle levering zoals staat vermeld. Retouren is wel voor eigen kosten en prijzig.

Goeie website, snelle levering!!

Duidelijke foto's op de site

goede ervaring!!

correct geleverd! after pay ook nette service. geef de zitzak cadeau! al uit geprobeerd, zeer mooie kwaliteit en mooi groot!

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.