Mooie zitzak van goede kwaliteit

Zitzak werd snel geleverd. de prijs / prestatie verhouding past in ieder geval. Goed zitcomfort en tevens een blikvanger.

CORRECT

Ons dochter zit perfect op de bal.

Netjes en snel geleverd! Mooi product!

Heel prettig

Snel geleverd, mooie zitzak!

Snelle levering! Mooie kleur zitzak!

Mooi afgewerkte zitbal

Viel kleiner uit als verwacht dus ruilen toch om voor groter exemplaar.

Grote keuze, goede kwaliteit, snel geleverd

Zoals hierboven vermeld: Grote keuze, goede kwaliteit, snel geleverd

Cosi

Snelle levering, alles mooi verpakt. Heel aangenaam en mooie zitzak, volledig zoals omschreven en zoals op de foto's.

Alles goed ontvangen en materiaal zoals beschreven

Goed kwaliteit. Echt een mooie stoel.

Erg goeie kwaliteit zitzak

Erg snel geleverd en goeie kwaliteit. Aankomende maand koop ik nog 1 voor onze jongste dochter.

Leuke zitzak; kleiner dan verwacht

Retourproces ingwikkeld. Geen retourlabel of retourformulier. Langsbrengen in Apeldoorn kan, maar op afspraak. Doos zit al dicht waarna nog opmerking dat er wel een formulier bij in moet waarop aantal gegevens staan.

Als je goed wil zitten zit je hier goed!

Duidelijke website, mooie producten en snel geleverd: als je goed wil zitten zit je hier goed.!

Goede kwaliteit zitzak tegen scherpe prijs

Zitzak werd keurig netjes afgeleverd zoals afgesproken. Ook nog contact gehad met klantenservice om eventueel de zak op te halen. Dat kon niet omdat het product uit een ander magazijn kwam maar de mensen waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Zeer prettig!

Snelle leverering van een mooi product, precies zoals op de site!

Geen bericht na vraag/klacht

Jammer als je 2x opmerking plaatst niks terug antwoord. En gewoon de prijs verhogen, dat terwijl je meld dat de prijs via hun site van marktplaats goedkoper is. En bij bestelling gewoon de duurde prijs berekend. Kwaliteit valt me ook tegen Na deze klacht is het prijsverschil terug betaald. Echter op alle eerdere vragen was nooit gereageerd

Snelle en correcte service

Zeer snelle service en topproduct

Prachtige zitzak, snelle levering.

Snelle levering volgens afspraak. Top zitzak, zit heerlijk. Wij zijn er blij mee.

Goede service snelle levering

Bestelling werd snel geleverd, goede beschrijving dus alles ging vlekkeloos

Toffe en stevige zitzak

Enkel de leveringsdatum was wat moeilijk te achterhalen. Het was gelukkig niet dringend.

Perfecte levering

Prima op tijd geleverd erg tevreden

Geheel ok

Goede, vlotte en goede service

Duidelijke foto's en omschrijving Heel vlotte en goede service

prima service en snelle levering

Goede omschrijving van het product. Beter dan op andere sites. En een vlotte levering.

Wat je beloofd kom je na dat was het belangrijkste

En dat is wat er ook gebeurt is prima verzorgt

Mooie aankoop

De enige opmerking die ik kan geven is dat mijn zitzak van Ambient Lounge in 2 delen geleverd is. Het eerste pakket was er heel snel maar het tweede liet op zich wachten. Het was niet op voorhand gecommuniceerd dat de aankoop uit 2 pakketten zou bestaan. Hierdoor ontstond er enige verwarring.

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat Γ©n bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.