Ik zit en zak heerlijk weg in mn zitzak!

Fijne grote zitzak. Beetje vol gevuld maar dat is beter dan te weinig. Heb er een deel korrels uitgehaald om m aan mijn eigen zitbeleving aan te passen. Hij is nu TOP.

Slechte kwaliteit

De vulling zit los in de hoes. Zodra de rits een beetje open gaat vliegt de vulling eruit……

Heel snel geleverd, de kleur is zoals op de foto, er mochten alleen iets meer vulling in, maar in het algemeen zijn we zeker tevreden!

Lekker hoor!

Lkkrrrr

Zeer goede kwaliteit en vriendelijk behulpzaam personeel.

Had 2 zitzakken besteld. Eentje ( van uitstekende kwaliteit) werd snel geleverd. Ik wist niet dat de andere een dag later zou geleverd worden. Na een e mailtje kreeg ik dadelijk een duidelijk en vriendelijk antwoord dat het in 2 paketten was verstuurd zodat ik al geholpen was maar toch zouden ze het opvolgen. Zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam!

mooie kwaliteit, super comfort.

Weinig onderhoud, mooi op het terras. Heel tevreden.

Een vertraagde levering maar keurig hersteld

De slagzin vandaag besteld morgen in huis is niet van toepassing maar hierover is keurig gecommuniceerd Prima afgehandeld. product is wel mooi en bevalt goed

Perfecte service en levering

Livraison rapide et conforme, produit conforme à l'attente.

Très bien

Super de Max!

Super snelle levering, super mooi & degelijke producten. Is het geld zeker waard! Vriendelijke groetjes, Danitia

Goede en snelle service/levering

makkelijk juiste zitzak te vinden, kleur komt overeen met website kleur Alles prima!

snel besteld en snel in huis en de zakken zitten heerlijk!! Superblij

een zeer goede ervaring

Balance kussen: prima product

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Levering duurde wel iets langer dan verwacht.

Mooie kleur en stevige zitzak!

Mijn dochter is heel tevreden. Ligt uren op de zitzak te lezen op haar balkon.

Mooie kleur en zit heel lekker.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd in een stevige doos.

Fijne zitzak, snelle levering

Fijne zitzak, snelle levering, precies wat wij wilden. Makkelijke site ook. Gewoon helemaal tevreden

Top product!

Goede persoonlijke contacten met het bedrijf, mooie producten, goede levering en het product is tot nu toe totaal naar wens!

Goed. Wel wat leveringsproblemen. Maar kreeg netjes bericht hoe op te lossen

Goed en netjes geholpen. Wel leveringsproblemen met iets wat ik besteld had. Hier wacht ik nu nog op. De rest is al netjes uitgeleverd in overleg. Ook miste ik 2 hoezen bij levering. Na contact zijn deze netjes nageleverd.

Een prima site

Komen afspraken na op tijd geleverd en prima kwaliteit

Op tijd geleverd volgens aangegeven op de website

Mooie poef

Helaas niet op tijd geleverd

Mooie zitzak maar als je beweert om de volgende dag te leveren, moet je dat ook doen.

Zitzak net zoals ik had verwacht!

Perfecte zitzak, voldoet aan mijn verwachtingen. Netjes en zoals afgesproken geleverd! Dank je wel!!

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit en mooie uitstraling

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering, netjes verpakt.

Geweldige zitzak!

Super goede service en snelle levering. Super goede en comfortabele zitzak ook!

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.