Great

Mooie zitzak, slecht verpakt

Ik ben blij met de mooie zitzak. Ik schrok er wel van dat er geen plastic omheen zat, hij zat zonder verpakking in de doos. De bezorger leverde ‘m af voor de deur. De buurvrouw heeft het pakket binnen gehaald. Was er een regenbui op gekomen, was de zitzak doorweekt geweest. Ik vind dat dit beter verpakt moet worden.

Zeer slecht

Van alle online aankopen die ik ooit heb gedaan, is dit de aller slechtste...zitzak was toch niet helemaal wat wij wilde. Dus netjes retour aangemeld. Wachten op reactie...uiteindelijk gekregen, pakket retour gestuurd met info zoals gevraagd en daarvoor zelf de retourkosten van €13,50 betalald. Daarna meerder malen gebeld en mailcontact omdat terug betaling uit blijft. Maar amper reactie, dit heb ik écht nog nooit meegemaakt, zo jammer en niet nodig. Wacht al weken op terug betaling van €89,95. Dus maar op andere manieren gaan kijken hoe ik mijn geld teruf ga krijgen. Ik raad het af om hier iets bij te kopen, klantenservice is zeer slecht

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt, kwaliteit en kleur zoals beschreven komen overeen

geweldig kleinkind helemaal blij

goede service

Product voldoet volledig aan omschrijving

Goede kwaliteit, Goede verpakking, Prima levering

Hij is precies stevig genoeg en voegt zich goed naar je lichaam

Hij werd veel sneller geleverd dan aanvankelijk aangegeven

Mooie kwaliteit ligbed.

Voldoen niet aan verwachting

Bestelling geplaatst omtrent de aanbieding van voor 15 uur besteld volgende dag bezorgd. Moest er twee achter aan mailen om toch mijn bestelde zitzak toch nog te krijgen. Te laat eigenlijk voor de verrassing.

Super mooie zitzak

Een prachtige zitzak, de kleur ook mooi. Jammer dat het bezorgdbedrijf zo druk was, nu was het kado te laat...

Goeie zitzak

Mooie en goeie zitzak, had net iets langer mogen zijn, maar op zich wel goed

Super snel!

Dikke 10 voor de snelheid. Om vijf voor drie besteld, en de volgende dag om half twee de zitzak in huis. Binnen 24 uur! Zitzak bevalt uitstekend. Eindelijk kan ik lekker zitten op het balkon.

Prijs en producten zijn goed

Alles goed geregeld en prijs technisch goed

Goede en snelle levering

Ik ben heel tevreden met de produkt en service. Goede qualiteit.

Snelle levering, goede kwaliteit, makkelijk te bestellen.

Zitzak voor buiten voor mijn kinderen gekocht. Ik makkelijke en snel en er wordt goed gebruik van gemaakt.

goede kwaliteit en op tijd geleverd

goede kwaliteit en op tijd geleverd

Product geleverd naar tevredenheid

Prima service, snel bezorgd. Enige puntje is de verpakking waar het in zit. Wat een grote doos!

Artikel valt tegen

Helaas valt het artikel tegen en wel jammer is dat je uiteindelijk toch nog de retourkosten moet betalen.

Teleurstellend

Op26-04 een zitzak besteld en betaald €94.05 ordner 202104026344 De zitzak was te klein en de ballon en de zak waren niet passend . Dus teruggestuurd op 6-05 2021 . Adres Oude Berghuizerweg30 Apeldoorn Ik wil graag het bedrag terug . Tot dusver niets vernomen Rekening NL31RABO0348302150

Geen correcte levering en opvolging.

Na een maand tijd hebben we de vulling van de zitzakken nog steeds niet ontvangen. De communicatie via de webwinkel loopt ook absoluut niet vlot en transparant. We hopen dat de levering alsnog in orde komt .

Conform afspraak

Prima geregeld, zit zak is prima!

Top, 's middags besteld volgende dag (12 uur later) al bezorgd!

Wat doe je als de zon ineens schijnt? Dan wil je lekker loungen in je tuin. Zitzak gezocht. Ruime keuze op de site, super snel geleverd en topkwaliteit.

Foute kleuren geleverd - nu wel opgelost

Twee items in verkeerde kleuren gestuurd. Heeft wat moeite en tijd gekost, maar uiteindelijk was het opgelost. Kan ik nu lekker in mijn nieuwe zitzak relaxen, ligt namelijk lekker!

Goed product!

Goed product, geen 10 als ervaring gegeven omdat de info over de levertijden niet klopte (ruim week later ipv de beloofde volgende dag)

Mooie zitzak!

Super snelle levering, mooie zitzak!

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.