Goede bereikbaarheid en service

Ziet er goed uit

Alleen bestelling klopte niet. Maar ik accepteer hem zo.

Ik was niet tevreden over de kleur van mijn bestelling maar het kon zonder problemen retour gestuurd worden.

uitermate klantvriendelijk

het is misgegaan met de levering van DHL maar ikwilzitzakken heeft daar heel adequaat en uiterst vriendelijk op gereageerd en ook achteraf nog geinformeerd of het nu wel goed gegaan was. Heel klantvriendelijk.

Geen levering en geen reactie op mail en telefoon

Ik zou heel graag duidelijkheid willen over een bestelling die op 17 februari al besteld is met ordernummer 202102024639 (zie onderstaande mails) Er is al meerdere keren over gemaild. Met op 16 april als reactie dat het per direct vanuit Vetsak magazijn verstuurd zou worden en excuses voor de vertraging. Vervolgens weer gemaild want weken later nog steeds niets ontvangen, en tevens geen reactie ontvangen. Vervolgens twee wkn terug gebeld en ik zou teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd. Afgelopen maandag er maar weer een mailtje aan gewaagd en wederom geen reactie. Eerlijk begin ik het nu wel zat te worden. Deze order is voor een project die we inmiddels hebben afgerond en mijn opdrachtgever is niet amused. Jullie snappen dat ik het toch wel zou waarderen hier duidelijkheid over te krijgen en de order alsnog per ommegaande geleverd wil hebben zodat ik dit kan afronden. Ik zie dan ook graag een respons op mijn mails, telefoontjes, bericht! En een oplossing hoe de poef hier uiterlijk voor volgende week vrijdag geleverd is!

Door leveringsproblemen bij de fabrikant kon mijn zitbal niet binnen de gestelde levertijd worden geleverd. Nadat ik 2x contact daarover heb opgenomen is dit vlot opgepakt en werden mij verschillende opties aangeboden. Ik mocht uiteindelijk een andere, duurdere zitbal uitkiezen die de dag na mijn bestelling werd geleverd. De extra kosten nam Ikwilzitzakken voor haar rekening, top klantvriendelijkheid!

Prima service en kwaliteit

Goede levering. Zitzak zit lekker en kan ook buiten blijven in de regen.

Snelle verzending

Mooie ligzak voor de kat, stevig en luxe.

Super kwaliteit

Mooie kwaliteit en zeer snel in huis.

Vermoeden van oplichting !!!!!

Bestel op site geplaatst en betaald. Mail gekregen met bevestiging. Daarna bleef het stil. Bestelling komt niet aan , krijg ook gaan melding dat ze verzonden is, en de nummer op de site is van een particulier persoon( die compleet overstelpt blijkt met klachtentelefoons op haar privenummer) en dus helemaal niet van het bedrijf. Geen antwoord op de mails die je stuurt. Geen enkel idee of ik ooit mijn geld of zitzak te zien zal krijgen. Aan de revieuws op thrustpilot te lezen is de kans klein en kan het zijn dat je een vuile (reeds gebruikte) zitzak geleverd krijgt. Als ik nul sterren kon geven had ik dat gedaan. BESTEL NIETS OP DEZE SITE en AL ZEKER NIET BETALEN OP VOORHAND. Malafide praktijken. Ik ga alvast klacht neerleggen bij alle mogelijke instanties als het niet snel uitgeklaard word.

Slecht zitzak ! maar goede klantenservice

Het is niet mogelijk om erop te zitten of het is niet comfortabel om erop te zitten, het is slecht gevuld van binnen of van slechte kwaliteit, wat na 5 maanden gebruik erg merkbaar werd. Mijn geld terug ontvangen. Bedankt

Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

Fijne webshop, super producten!

Een grote zitzak besteld en kort daarna nog eentje omdat het een super product is. Ook heel tevreden over de wijze van verzending.

Kwalitatief goed product, snelle levering

Zie titel :)

Te late levering

Op de site wordt gegarandeerd dat wanneer je een bestelling plaatst voor 15u, dat ik deze de volgende dag in huis zou hebben. Ik plaatste mijn bestelling ruim voor 15u, maar moest twee dagen wachten op mijn bestelling. Ik was teleurgesteld...

Stylish zitbal

De vluv zitbal is een mooie aanvulling in mijn interieur en maak dat het thuiswerken meer fun is. Ik wissel twee keer per dag mijn stoel voor de zitbal, heel fijn! De stof van de hoes is, mooi van kleur, stevig en goed afgewerkt. Het oppompen met het bijgeleverde pompje ging heel gemakkelijk en snel. Verrassing was dat de bal in een handige herbruikbare tas kwam met een duidelijke handleiding en alles in gerecycled papier. Ook daar werd ik blij van! Kortom: een aanrader!

Received half of the order and dirty one

I have received today only one of the 2 bean bags I ordered and payed for. The one that arrived (blue XL) has stains as it was used already. The other was not in the box at all but the paper that arrived stated that it was 2 delivered. I could not verify at all as the delivery left the bag before my house. Now the client service is not responding to my mails and the phone on the site is not real.

Prima zak

Goed en snel geleverd

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit!

Heerlijke zitzak/ ligbed in één. Goede kwaliteit en mooi product. Snel geleverd en goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Mooi

We hadden de poefs nodig voor onze deckchairs. Ze passen er prima bij. Mooie kleur. Maar of ze mooi blijven in zon en regen moeten we nog even afwachten.

Super artikel

Dochtertje super blij met haar verjaardagscadeau

Tot nu toe prima ervaring.

Mijn ervaring met ikwilzitzakken is tot nu toe prima. De zitzak werd op tijd geleverd, was al gevuld en tot dusver ziet het eruit als een goede degelijke zitzak. Het enige puntje van kritiek is dat de zitzak zonder beschermplastic of iets in de doos zat.

Jolanda

Mijn bestelling snel geleverd en duidelijke communicatie omtrent levertijd en bezorg tijd. Ondanks Corona drukte bij bezorgdiensten geen vertraging opgelopen. Mijn zitzak is helemaal naar wens en de kleur komt overeen met de foto’s op de website.

Uitstekend kwaliteit

Snelle levering, en een goede kwaliteit.

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.