Maar......de zitzakken zijn niet voor lange mensen. Voor onze zoon nu top, maar over 2 jaar te klein. Dan hebben we wel een uitdaging voor wat dan. Hopelijk tegen die tijd, nog grotere ruimere "stoelen".

Fantastisch in alles laat ons zitten.

Mooi product geleverd en snel. Prima gedaan.

Uiterst tevreden over service en produkt zelf.

Snelle levering. Mooi uitvoering van de zitzak, degelijk materiaal

Hebben tevreden klanten hoger staan de omzet

Veel bedrijven beloven dingen en komt dit te weinig na. Dit bedrijf doet meer dan het beloofd.

Goede spullen, goede prijs, goede service

Mooie poef besteld. De kwaliteit is erg goed en het werd snel geleverd. Ik beleef er veel plezier aan.

tevreden

Ondanks een verkeerde kleurlevering is de fout vlot hersteld en de juiste kleur geleverd dank daarvoor. Spijtig is wel dat we vrijdag een afspraak hadden om het verkeerd geleverd product op te halen ik gans de dag thuis was en niemand gezien heb VERVELEND.

Klote

Vandaag 11-3-2021 Kleinzoon verjaardag,bestel zitzak 3-5 dagen levertijd,Kom op visite geen zitzak 6-03-2021 besteld wat een rotsituatie Ze beloven het je want anders hadden ze wel gebeld maar niet hoor DIKKE ONVOLDOENDE VOOR IKWILZITZAKKEN

Super mooie zitzak snel bezorgd

Goede kwaliteit echte aanrader

Goede zitzak en snelle levering

Dit is een heerlijke zitzakstoel!

In het begin een beetje stroef! Maar, hoe vaker je in die stoel duikt, hoe heerlijker het is!

Duidelijke communicatie en goed product

Doen wat ze beloven en zeer tevreden met de zitzak

Zit heerlijk en staat erg mooi in onze kamer

Stevige zitzak waar je heerlijk een boekje kan lezen en lekker wegdromen. Wij zijn er erg blij mee!

Prima zitzak

Zitzak besteld voor onze dochter en het hele proces is uitstekend verlopen. Zitzak ziet er kwalitatief goed uit. Qua zitten wel meer geschikt voor kinderen of personen tot 1,70m omdat je toch vrij laag zit. Aanrader is anders wel om er een voetenbankje oid bij te zetten. Zit wel lekker stevig en onze dochter is er erg blij mee.

Snelle levering en goede service!

Niks op aan te merken! Goed bedrijf reageren direct op een vraag en levering is snel!

Een fijne comfortabel mooie zitzak!

In eerste instantie had ik een slechte beoordeling geplaatst omdat de zitzak erg dun was bij levering. Na een heel fijn contact met ikwilzitzakken is dat opgelost, mijn complimenten voor deze enorme goede service en hoe opgelost gericht jullie zijn! Ik kan het iedereen aanraden om een product bij jullie aan te schaffen en als ik in de toekomst iets nodig hebt kom ik ook zeker terug!

Hele mooie en fijne zitzak

Mooi product, snelle levering. Top!

Waardeloos!

Jullie hebben mij de verkeerde poef geleverd. Verkeerde maat, verkeerd merk. De doos van 1 bij 1 meter staat al bijna twee weken in mijn kleine hal. Ik heb al vier keer gebeld en ik word niet teruggebeld. Ik heb al tig keer gemaild en het is weer 6 dagen geleden dat ik het laatste antwoord ontving. Eerst Chantal en nu Dennis. Ik vind dit een waardeloze manier van doen en ik word het ontzettend zat. Ik wilde een andere bestelling doen bij jullie, maar ik ben mijn vertrouwen in jullie kwijt. Laat maat zitten. Nu krijg ik vandaag een mail van AfterPay dat ik de poef kan betalen. Ik overweeg nu een klacht in te dienen bij Thuiswinkel.org

Pragmatisch

Ik had (niet bijzonder spannend) contact met uw collega. Het was prima directe nuchtere communicatie, ik kreeg steeds antwoord binnen een paar uur en er werd met me meegedacht. Helemaal prima

Verkeerde levering

De levering was snel maar helaas de verkeerde zitzak gekregen. Meteen de klantenservice gebeld maar nog niets gehoord helaas. Gelukkig is het opgelost en heb ik nu mijn juiste lounge zitzak ontvangen. Hij werd keurig nageleverd. En mocht ik de verkeerde houden. Is niet mijn kleur en betreft een hondenzitzak maar misschien maak ik er iemand anders blij mee. Prima oplossing alsnog.

Fijne site, goede uitleg en een top product!

Goede site, duidelijke uitleg en omschreven met afbeeldingen. Product is zoals verwacht! Snelle levering en goede prijs.

teleurstellend

Helaas is dit de tweede recensie die ik geef. Op de eerste reactie heb ik geen reactie ontvangen. Ik trek daaruit de conclusie dat de reactie op internet belangrijker is dan klanttevredenheid. Bij aankomst van twee zitzakken bleek in het midden van de ene direct al een naad los te zitten waardoor de inhoud naar buiten kwam. Niet bruikbaar. Na een reactie te hebben gegeven en er geen respons terugkwam bleek het niet zelf te lukken om te repareren. We zitten dus met een teleurgestelde kleuter die niet mag /kan zitten op zijn nieuwe stoel. Erg jammer want het product ziet er leuk uit en was snel geleverd.

Mooie poef.

Poef beantwoord aan verwachtingen. Bezorging duurde langer dan wat er op de website stond. Maar begrijpelijk ivm de pandemie en vele online bestellingen.

Vlotte levering

Mooie bezorging, goed product, zitzak is harder dan verwacht

Ruime keuze

Ruime keuze in verschillende prijscategorieën maar snel gevonden wat ik zocht en levering de volgende dag

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat én bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen – van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.