Mooie kwaliteit

net wat we zochten

fijne zitzakken, groot genoeg, fijne stof, blits kleurtje, levering zonder vertraging ondanks alle corona-perikelen.

Top service! Uitstekend geholpen door de klantenservice!

Goed advies gekregen van de klantenservice over de zitzakken. We zijn er allemaal erg blij mee! Heerlijk genieten op de zitzak bij de open haard met een goed boek!

Service okay, maar niet van harte.

Wij hebben vorig jaar opnieuw een Baloo van Terapy besteld. Echter binnen drie weken was de stog eigenlijk al uitgerekt en zaten/lagen we op de grond. De correspondentie die daarop volgde was wel snel maar allerminst vriendelijk te noemen. Het uiteindelijke resultaat was wel dat we een extra zak balletjes hebben gekregen waarmee we de zak steeds weer bijvullen. Dat was fijn dat het zo geregeld is, maar de toon van de mail was niet handig, want ondanks dat de oplossing prima is kreeg ik het gevoel dat ik een lastpak was en mijn klacht ongegrond was. Dat wil je niet graag horen. Dus ik zou ikwilzitzakken aanraden de klacht wat vriendelijker op te stellen. Jullie oplossing was fijn, maar nu ben ik alsnog niet erg tevreden door de manier waarop ik ben 'behandeld' Houd er rekening mee dat de stof van Baloo Terapy heel rekbaar is.

Levertijd 3 tot 5 dagen, nog niet ontvangen...

Update 24 februari 2021: Uiteindelijk ook de vulling van mijn zitzak vorige week ontvangen en de zitzak bevalt gelukkig uitstekend. Makkelijk te vullen, ziet er goed uit en zit prima. Als tegemoetkoming voor het lange wachten een waardebon gekregen. Uiteindelijk dus toch nog netjes afgehandeld. Begin januari heb ik een Ambient lounge twin couch besteld bij ikwilzitzakken. De hoes is inmiddels ontvangen maar de vulling blijkt ook na herhaaldelijk contact maar niet geleverd te kunnen worden. Inmiddels 5 weken verder heb ik dus nog steeds geen zitzak om op te zitten. Op een mail om de koop dan maar te ontbinden, geld terug en hoes terug wordt helemaal niet meer gereageerd...

Super tevreden

Snelle service De kwaliteit zo als de beschrijving schrijft

Snel geleverd.

Snel een reactie terug

Snelle levering alles volgens afspraak! Daar hou ik van!

Ik heb er 4 voor in mijn groep en de kinderen vinden ze geweldig. Kunnen daar heerlijk in zitten en een boek lezen. Mooie frisse kleuren. Ik heb een oranje, licht groene, lila en gele.

Bestellen, duidelijk en open communicatie, achteraf betalen, en krijgen wat je verwacht. Onze kleinkinderen zijn er SUPERBLIJ mee.

Super Zijn erg blij met onze mooie poef .

Erg slecht, met name de klantenservice (Dennis van der Stam)

Afspraken niet nakomen, niet reageren op e-mails en niet terugbellen en nu een herinnering van Afterpay met extra kosten.

Goed product en snelle levering

Ik heb bij ikwilzitzakken.nl de Puffi Lounge Chair Adult - Taupe besteld en de zitzak ziet er mooi uit, is stevig en zit ook nog eens lekker. Goede rugsteun ook. De zitzak kreeg ik de volgende dag al meteen geleverd met een leuk presentje erbij. Erg tevreden dus!

Uitstekend !

Prima, zeer tevreden

kastje naar de muur

Wij hebben eind november zitzak besteld, met de bedoeling als Sinterklaaskado. Dat het met de drukte in december niet op tijd binnen komt, kunnen we begrijpen. Inmiddels is het eind januari en hebben we nog altijd geen zitzak! Meerdere malen klantenservice benaderd, telefonsich via mail, maar niemand kan ons verder helpen en vertellen waar de zitzak blijft! 135 euro armer, maar nog altijd geen zitzak en belabberde klantenservice. Ben benieuwd of dit op de website geplaatst mag worden.

Wat een fiasco

Ik heb half november een zitzak besteld bij dit bedrijf. 3 maanden later heb ik nog niks ontvangen. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf en ze hebben ook meerdere keren afspraken gemaakt die ze niet zijn nagekomen. Bij telefonisch contact wordt mij iedere keer verzekerd dat ik teruggebeld ga worden door een leidinggevende omdat de situatie alleen door een leidinggevende in behandeling zou kunnen worden genomen, jullie raden het al.. Ik heb nog geen telefoontje mogen ontvangen. De klantenservice en het nakomen van afspraken is ronduit slecht! Mijn advies zou zijn koop vooral niet via deze webshop!!

Snelle levering van een goed product

Wij hebben een mooie poef besteld. Deze was snel geleverd en van een mooie kwaliteit.

Gewoon goed !

Prima kwaliteit

De zitzak voldeed prima aan onze verwachtingen. Leuk detail, er zat nog een cadeautje in de verpakking waarop we niet gerekend hadden. Jammer dat de zak besteld op zondag pas op woensdag werd geleverd waardoor mijn kleinkind het cadeautje voor haar verjaardag een dag te laat ontving.

Heel goed!

Levering was snel. Jarige is heel blij met het geschenk:-)

Nps +

Even de nps-score vergroten

Goede service. Snelle levering

Snelle en goede levering. Alleen ik kreeg de verzendbevestiging pas toen de zitzak al geleverd was.

Lekkere vormbare zitzak

Mijn zoon hangt, ligt en zit heerlijk in de zitzak. De stof is alleen wel erg glad.

Super leuke zitzakken

Onze zoontjes zijn erg tevreden met deze zitzakken.

Snelle service, snelle omwisseling

Had per ongeluk een kleine maat zitzak besteld. Grotere maat was dag later alsnog geleverd, en het omwisselproces verliep soepel

Duifpolder 92

3825JE Amersfoort

Over Ikwilzitzakken.nl

Bij ikwilzitzakken draait alles om comfort, stijl en persoonlijke aandacht. Wij zijn een klein, toegewijd team met een passie voor hoogwaardige zitzakken die jouw leven net een beetje relaxter maken. Of je nu zoekt naar een trendy aanvulling voor je interieur of een duurzame oplossing voor ultiem zitgemak, bij ons ben je aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Elke zitzak wordt met zorg geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een product dat lang meegaat รฉn bijdraagt aan een bewuste levensstijl. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we niet alleen bijzondere designs maar ook persoonlijke service. Als klein bedrijf koesteren we het directe contact met onze klanten. Jouw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we doen ons best om jouw verwachtingen te overtreffen โ€“ van de eerste klik op onze website tot de levering van je zitzak. Onze producten zijn niet alleen een plek om te zitten, maar een manier om even helemaal tot rust te komen. Dankzij de steun van onze klanten kunnen wij blijven doen waar we van houden: comfort en stijl naar jouw huis brengen.